ne clark kentim ne supermanim3
profili

  • hutbeyi beğenmediği için cumaya gitmeyen tip

    giden gider, gitmeyen gitmez. ben diyanetin kafasına göre yorumladığı bazı olayları nasıl dinlemek zorunda olabilirim ? adam hutbeye cıkmıs siyaset yapıyorsa ben onu neden dinlemek zorundayım ? islami açıdan tabiki dinlemek zorundayım, ama benim orda almak isteme amacım siyasi söylemler değil. dinle ilgili bilmediğim şeylerden bahsetse daha iyi olmaz mı ? köprüde şehit olan 1 günlük erlerin şehitten sayılmadığı yine 1 günlük erlerin müebbet hapis cezasına çarptırıldığı bir darbe sadece 250 şehit diyerek, konu üzerinden siyasi propaganda yapma yeri camii değildir.

  • instagram'ı bırakmanın verdiği huzur

    sanırım 2-3 ay oldu bırakalı ve inanılmaz vakit kazandıran bir şey oldu bu. instagram cok ilgi çektiren, o naapmış bu naapmış diye girilen ve girildiğinde, içinde girdapa kapılmış gibi saaatlerce belki çıkılmayan garip bi uygulama. hayatıma ne mi kazandırdı:

    fotoğraf gibi video gibi sadece izleyerek yaptığın eylem yerini okumaya bırakıyor. twitter veya ekşisözlüğe daha çok vakit ayırabiliyorsun.

    telefonda genelde boş kaldıgında girdiğin instagram, eline alıp baktıgında yapcak hiçbir şey bulamıyosun ve telefonu kapatıp o an “instagramdan daha faydalı” şeyler yapabilme ihtimalin artıyor. böylece radyasyondan da ufak da olsa uzak kalıyorsun.

    popüler kültürün getirdiği beğenme, beğenilme, kimler like attı, hangi şerefsiz atmadı, kimler fotomu “görmezden” geldi gibi kaygılardan arınıyorsunuz. bunlar insanda bi süre sonra huy oluyo ve saçma yani sonuçta.

    dediğim gibi kapatalı çok oldu ve aklıma bile gelmiyor artık.

    merhabalar. evet ben bir instagram bağımlısıydım.

  • öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

    bbc türkçe internet sitesinden haber kopyalayıp ekşi sözlüğe yapıştırmak. üstelik haberle alakalı tek şeyin (bkz: entry nick uyumu) olması. adam ellere takmış.