fft8
profili

  • ailem yeterince ilgilenseydi olabilirdim denen şey

    mutlu

  • 29 kasım 2019 saat 20.00

    tavsiyem madem etmeye karar verdin, 1 2 hafta kral gibi yasa, yapmaktan cekindigin her seyi yap, git sokakta begendigin kiza yaz, ne bilim icinde kalan bir seyler kalan birilerinin git yuzune icine dok, eger calisiyorsan git patronun odasina ise falan ne bileyim. madem intihar etmeye karar verdin son 1 haftayi gta oynar gibi yasa illegal seyler yapmadan tabi.

    mesela hep yapmak istedigim de para vs yapmadigim seyler, git acayip luks bi restorana her boku ye sonra yok tuvalet vs sivis,

    onune gelene yaz nasolsa intihar edecen nolcak amk,

    git patrona ana avrat kufur et herkesin icinde,

    barda canli muzikte grup calarken sahneye cik bende deniyecem de vs,

    gta gibi yasa iste son bir iki hafta.
    edit: burda ozendirmek yok etme hayatin tadini cikart once diyorum, ki bunlari yapan sonra vazgecer bana gore.

  • internete ilk defa bağlanıldığında girilen site

    hayatimda gordugum ilk site ilk okulda ogle arasi okulun kutuphanesindeki pc de rotten com du. yil 99 falan. ozel okuldu vardi 5 tane mi ne pc kutuphanede tabi hep dolu olurdu. rotten com a da ust siniflardan birileri girerken izlemistim. sonra bir arka merak edip sex.com a girmistik ilk defa vajina resmini o zaman gormustum cok garip gelmisti bu ne boyle diye.
    ondan sonra da ayni arkla geocitiesden site kurmaya calismistik amac porno site kurmakti orta okul 6 da falaniz daha. sadece, buyuk puntolarla am got meme yazan bir site yapip unutmustuk sonra o isi. onun disinda grafi2000 mynet yahoo altavista ilk girdigim sitelerden.

    neyse liseye gecince sonunda pc geldi eve. hacker olucam diye forumtr nin ilgili baslikl
    rinda takilirdim format atmayi bile bilmiyordum daha, hack grubu kurmaya calismistim cyberwarriorsun sitesindeki hack oyununu anlamaya caliiyordum falan. neyse tabi 2 haftada bi pc ye virus girip herseyi darma duman ediyordu hack ogrencem diye doluruyordum pc yi sacma sapan programlarla. her ay iki kere format atmaya goturuyorduk servise.

    neyse sonra gittim turuncu meshur bilisayar kitaplarindan aldim, ogrencem diye bi bok anlamadim biraktim.

    sonra matlab indirdim bir yerden matlabla evi pc le bile kontol edersin die bi lf duyfum. infirdim baya kaptim programlamanin mantigini, sonra gittim python ogrendim c de cok gitis kod uazmayi ogrendim falan.

    tabi hala hack mack yapamiom o zamanlar.

    neyse onun yerine matlabla evet matlabla oyun yapmaysasladim basit oyunlarfi ama baya sey ogrendim vs pong gibi bi oyun icin bile doom 3 gibi sistemi kastiriofu matlabla yazdigim icin.

    neyse oyle universte oss derken biraktim bu islri. daha 1 2 sene evel unityi gordum matlabda oyun yaparken her boku kodlamak yerine bir suru toolu gormek cok hosuma gitti. zaman olsa dalicam unitiye 0 dan yazicam hayalmdeki oyunu.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    eskiden gece dandik klip kanallarinda smsle atilan mesajlar akardi asagida klip oynarken. yok samsundan bilmem kim numaram bu vs diye.

    bu baslik da baya ona donmus gormeyeli.

  • 90'ların en efsane çizgi filmi

    hic tartismasiz pokemondur. bir neslin ustunden gecmistir kamyon gibi. hala giris muzigini duyunca tuylerim urperir.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    http://ribony.com/1432 gelin beklerim

  • internette tanışılan kişiyle ilk buluşma

    baya enteresandir benim ki burdan tanisitigim biriyle bulusmamin hikayesidir;

    simdi yine bir gun burda basliklarda dolaniyorum, hatta baba kiz diyaloglari basligina bakiyorum da belki kiz dusururum diye. orda onun entrysini gordum almanyaya gelmekle ilgili referansi olan bir entry girmis. sonra girdim baktim profile konusma acmaya yol acacak entry varmi diye bakiyorum, yine almanyaya gelmekle ilgili bir entry girmis.

    iste bu entrye mesaj attim, yok ole gelinmez bole gelinir sunu yap bunu yap diye . hemen cevap geldi, sonra ben bir mesaj daha ondan baska bir cevap daha. simdi bu tamamen laf olsun diye yazmis bu almanyaya gelme isini, aslinda gayet kariyeri belli ve bu kariyer icin uzun donemdir yaptigi bir calisma da var o calismayi birakip almanyaya gelmeye yonelse geri donusu yok o calisma bosa gider.
    neyse yine onla 3 gun bu sekilde konustuk, ciddi ciddi bu almanya yoluna girdi, o yaptigi calismayi birakti, falan.
    hala konusuyoruz ama hala birbirimizi gormemisiz, en sounda face ten eklestik.
    bir baktim ki aman allahim, yillardir aradigim tipte ki kiz ama onu aradigimi bilmiyormusum. sonra ben iyice niyeti bozdum, ama cok caktirmiyorum, bellli belirsiz flortoz laflar ediyorum ama cok abartmiyorum, sonra toefl falan bahanesiyle(bu arada ben almanyadayim kendisi tr de bir sehirde ailem de ayni sehirde) onu anneme yonlendirdim dedim git konus yardimci olur ogretmen diye.
    neyse gitti bu annemlere tam 3 saat onlarla oturmus kanka olmus falan. ki zaten meyilliyim, iyice tutuldum kiza bizimkiler de hafif gaz verdi.
    neyse iste o gunun aksami artik dedim ak koyun kara koyun ciksin ortaya face de konusurken zarf attim cok hossun die*.
    bundan gelen cevap :eyvallah.
    neyse biraz sasirdim cunku onunda bana biraz meyilli oldugunu hissediyordum.
    ilk basta birsey demesemde dayanamadim tabi ne ayaksin sen minvalinde bir konusma yaptim.
    sonra olay dusunmem lazima baglandi, ben de madem dusuneceksin hakkimda ki kotu ozellikleri de ogren diye o gune kadar yaptigim butun zamparaliliklari vicdanimi sizlatan ufakda olsa her olayi teker teker anlattim.
    yazdim gonderdim face ten.
    2 dk gecti cevap yok
    5 dk 15 dk
    30 dk sonra cevap geldi bende nasil bekliyorum kesin iyy diye silecek diye.
    neyse ay bunlarin ne onemi var sen cok iyi bir inansin bence gibi bir cevap geldi.
    sonra ben dedim senden hoslanmiyorum sana asigim evlenelim dedim. butun bunlar birkac gunluk tanisiklikta oluyor.
    neyse oyle diyince skyptan aradi ay ciddimisin sen ya diye, istmen lazim ozaman falan diye hafif geyik konusuyoruz, ama o anda gel evlenek dese direk evlenirim. neyse iste bu skilde bir anda sevgili olduk, gunde 6-7 saat konusuyoruz ki, ben master ya[an 10 dksini bile hesaplayan bir adamim o da oyle son sinif asiri zor bir bolumde okuyor.
    bu bu sekilde bir ay gitti, sonra ben dayanamadim artik bulusalim dedim.
    simdi ben almanyadan istanbula gelicem o da ankaradan gelicek istanbulda 2 gun geciricez beraber.
    neyse gittim pegasustan biletimi aldim gidis donus te lufthansadan aldim, plana gore ben bir de binicem burdan 5 te orda olucam.
    gittim havalimanina, ilk basta ucak ertelendi uce dedim hay allah cunku sabihada buluscaz bekleticem diye uzuluyorum.
    sonra 4 e ertelendi sonra 6 en sonunda 8 e ertelendi dedim bu ucagin ucacagi yok.
    thyden aldim hemen ama nasil bir panikle adama soruyorum bilet varmi ilk istanbul ucagina diye filmlerde ki gibi aynen. 160 euro da para bayildim. son anda aldigim icin. tabi bu sirada kizla da konusuyoruz ilk once sabiha gokcene gitti sonra benim gecikecegimi ogrenince otele dondu, sonra thy ile geldigim icin ataturke gitti ki zaten 2 gunlugune bulusuyoruz onunda 8 saati rotarla gitti.
    neyse normalde 5 te buluscakken gece 1 de bulustuk.
    ben ciktim tam o bekleyen insanlarin arasinda belki yuz adam var ama bir tek onu goruyorum boyle parliyor sanki. hemen ustune aladim sarildim falan, hatta opiyim dedim ilk basta biraz tereddut etti sonra kirk yillik sevgili gibi olduk.
    neyse iste elele tutustuk hemen havasa gidicez, saatlerdir yemek yememis acliktan agzi kokuyor ama bana parfum gibi geliyor o koku. neyse havasin onunde bekliyoruz, cebimden direk yuzugu cikardim verdim. 300 euroya aldigim pirlanta 9 tas bir yuzuk.
    ay inanmiyorum, falan cok sasirdi. kinayeli kinayeli gordugum en romantik teklif dedi.
    devaminda ise yuzuk buyuk geldi, ve bunu alamam dedi. neyse yine de cok olay olmadi bizim icin. 2 gun boyunca elele kolkola gezdik, almanyada yoktur diye, ne kadar kebap varsa yedirdi bana. hic birsey de ismarlattirtmadi ne kadar olay yaratsam da . neyse iste sonra donduk ulkelerimize. simdi burdan bir yerden staj icin kabul almis onun derdine dustuk. yuzuk ise hala duruyor bende ilerde ananiz bunu ilk verdigimde almadi salak diye cocuklarima gosteririm.

  • f=ma

    aslinda ilk yazilimi f=dp/dt dir. ama dusuk iq lu muhendislere anlatirken f=ma diye anlatilir, cunku bunlar calculus bilmeden mezun olurlar.