banyodayken celme takan sabun8
profili

  • yeni nesil lokma tatlıcısı furyası

    dün beşiktaş'ta pek muhterem manita adayım lokmacıya gitmek istedi. affedersiniz ama beş para etmez dandik bir şeye 16 tl domalıyor millet. orta gelirli kesimdeki şu savurganlık ali ağaoğlu'nda yoktur yeminle. tabi içimdeki bu hırçın emekli albayı göstermedim muhterem manita adayıma. anı bozmadım ve gülücükler saçarak "çok güzel dimi ihihihi" diyerek yedim.*

  • türkiye'den bir dostoyevski bir tolstoy çıkmaması

    bu coğrafyaya halit ziya uşaklıgil, reşat nuri güntekin, yaşar kemal geldi. dostoyevski veya tolstoy olmadıkları için tanındılar, okundular. edebiyatçı, orijinal kimliğiyle var olabilendir.

  • ekşi itiraf

    itiraftan ziyade anons olacak gerçi: seyfettin, nickimi bilmiyormuş gibi yapıp entry'lerimi gizli gizli okuduğunu biliyorum canım kardeşim.*

  • 17 nisan 2017'de %60 üstü hayır diyecek il ilçeler

  • 16 nisan 2017 referandum sonucu tahminleri

    2'si kararsız 6 kişiyi "hayır"a ikna ettiğimden beri pek de umrumda olmayan tahminler. evet'in savunulacak hiçbir argümanının olmaması, akp'nin bir fetö bir pkk arasında gelgitli politikaları ikna işini kolaylaştırıyor.

    şurada tahminle vakit harcayan arkadaşlar sadece bir kişiyi ikna etse karşımıza harika bir seçim sonucu çıkar...

  • 14 haziran 2016 istanbul yağmuru

    avcılar'da karşı binada oturan arap ailenin cam kenarına yığılmasıyla tebessüm ettiren sağanak yağmur.

    (bkz: arap kızı camdan bakıyor)

  • çocuklara tecavüz eden eğitim-senli solcu öğretmen

    önüne hiçbir eğitim-sen'linin yatmayacağı, hiçbir sol görüşlü insanın "aslında sağcı" gibi akıl almaz iftiralarla suçu başkasına itelemeyeceği taciz vakası.

    hala anlamak istemiyorsunuz; ensar vakfı olayını skandala çeviren şey sizin utanmaz tutumunuz, sizin örtbas etme çabanız.

    edit; imla.

  • vuruşamayan kadın terörü

    şans eseri yetiştirdikleri çocuklar gelir burada başlık açar. bir erkek olarak bıktım ulan sizin kadın düşmanlığınızdan! sokakta gidiyorum gördüğüm kadınların yarısı tamamen kapanmış, diğer yarısı da yere bakarak yürüyor; çünkü bütün kadınlar korkuyor. orospu, yollu, kıvrak, kezban sıfatlarınızdan korkuyorlar, bunları geçtim tacizden tecavüzden ve hatta öldürülmekten korkuyorlar. utanın pezevenkler 7 24 eleştirdiğimiz malum zat şeriat getirecek derken kendi elinizle getirdiniz şeriatı, hem de fiilen.

    edit; sinirle yazarken iki kelime karışmış.