righteous man8
profili

  • erkek yazarların saç tıraşı için ödediği ücret

    (bkz: gerçekten yazıyorlar)

  • tiyatro'nun sinemadan daha güzel olduğu gerçeği

    katılmadığım önerme. tam tersine de katılmıyorum.

    çok iyi filmler, çok kötü filmler, çok iyi oyunlar, çok kötü oyunlar hep olacak. hangisini hangisiyle kıyaslıyorsunuz?

    diyelim ki, var olan en iyi sinema filmini, var olan en iyi tiyatro oyunuyla kıyaslıyorsunuz. buna da katılmıyorum; çünkü subjektif kararların ötesine geçemeyecek.

    tiyatro ne kadar büyülü olabilirse, sinema da o kadar olabilir, bunun olmaması için tek bir engel gösteremezsiniz. en fazla, gösterdiğinizi zannedersiniz.

    yol yakınken geriye dönün ve o gün, iyi sanat her neredeyse onu bulup desteklemeyi öğrenin.

  • yaran fıkralar

    amerika'da iki genç adam ot içerken yakalanır ve mahkemeye çıkarlar.
    yargıç, "sizler iyi insanlara benziyorsunuz, size hapse girmeden önce ikinci bir şans vermek istiyorum. bu hafta sonu dışarı çıkıp, insanları uyuşturucu kullanmamaları için ikna etmeye çalışacaksınız" der ve mahkeme pazartesi gününe ertelenir.

    pazartesi günü gelir ve yargıç ilk adama ne yaptığını sorar.

    -sayın yargıç, 17 insanı sonsuza dek uyuşturucuyu bırakmaya ikna ettim.
    + 17 mi? harika. bunu nasıl yaptın?
    -diyagram kullandım sayın yargıç. şunun gibi iki daire çizdim: 0 o ve dedim ki, büyük olan uyuşturucu kullanmadan önceki beyniniz, küçük olan uyuşturucu kullandıktan sonraki.

    bunun üzerine yargıç "bu takdire şayan bir yöntem" der ve ikinci adama döner "ya sen ne yaptın?"

    -sayın yargıç, 156 insanı sonsuza dek uyuşturucuyu bırakmaya ikna ettim.
    + 156 mı?!! bunu nasıl yaptın?
    -benzer bir diyagram kullandım sayın yargıç. şunun gibi iki daire çizdim: o 0 ve dedim ki, bu hapse girmeden önceki g*t deliğiniz...

  • 1 litre şaraba 6 euro ödemek

  • yaran facebook durum güncellemeleri

    "metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar. "

  • uluyarak havaya ateş açan özel hareket polisi

    özel hareketidir.

    kombinasyonu için;

    sağ-sağ-sağ-yukarı ateş

  • vodafone arena

    bazı beşiktaşlı arkadaşları endişelendiren stadyum. ne yazık ki endişelerinde haklılar. aynı endişe türk telekom arena inşa edilirken bende de vardı.

    ben genel olarak tribün çocuklarının sevmeyeceği türden bir taraftarım. maçı oturarak izlemeyi severim, alırım kahvemi köşe gönderine ve sahaya yakın bir yere giderim. sahaya olan yakınlık benim tercihimdir ama köşe gönderi tamamen tribün çocuklarından uzaklaşma isteğimden kaynaklı bir seçimdir. ya ortalarda mecburen koltuğa çıkacağım ya da köşeye gidip insan gibi koltuğuma oturup maçımı izleyeceğim.

    sami yen'deyken insanların koltuklara çıkması çok rahatsız etmiyordu ama arena'da olsun istemiyordum. sebep olarak yeni bir stadyum olması başlı başına yeterliyken, koltukların açılır kapanır olması eski sisteme göre daha az dayanıklı olacağı için hiç istemiyordum.

    neyse, inşaat zamanı bu çok dile getirildi, birçok kişi koltuklara çıkılmamasını yazdı çizdi. biz de dedik, herhalde artık olmayacak bu durum. gel zaman git zaman inşaat bitti. açılış maçı günü geldi, o eski bayramlar gibi heyecanlıyız. bindik metroya stada gidiyoruz, o günün her anını kamerayla kaydediyorum falan, hatta içeri girerken kamerayı göz hizama getiriyorum ki stadı ilk gördüğüm anı, gördüğüm açıyla kaydedebileyim. içeriye her giren "ananı skmmm bu ne laaan" minvalinde tepkilerini yanındaki arkadaşıyla paylaşıyor. kısaca çok mutluyuz.

    sonra gözler tribünlere çeviriliyor ve bizim mallar yine koltuk tepesinde tepiniyor. ulan mal! koltuk zaten sen üstünde değilken kapanıyor, bir koltuğa 3 kişi çıkıp düşmemeye çalışacağınıza kapatın koltuğu, beton üstünde isterseniz yağlı güreş yapın. neyse diyeceğim şu ki, boşuna heveslenmeyin beşiktaşlı kardeşlerim. bu mallar bu mallıktan vazgeçmiyor. yine çıkacaklar o koltukların tepesine, daha ilk maçtan kırılanlar olacak, bunlar çıktığı için arkalarındaki insanlar da maçı izleyebilmek için çıkmak zorunda kalacaklar.

    ya bir de, önemli pozisyonlarda o koltuktan aniden kalkmak, kaçan golden sonra hadi beee diye geri dönmek falan da güzel şeyler, ondan da mahrum kalıyorlar haberleri yok.

  • türkçeye düzgün çevrilmiş film adları

    catch me if you can - sıkıysa yakala

    en başarılılardan biridir.