parken5
profili

  • kamu görevlileri yerine sandıklara bankacı atamak

    pardon da o bankacılar referandumda evet çıkarken de sandık görevlisi yapılmıştı. nerden mi biliyorum? kendimden.

  • papa alioune ndiaye

    bir tarafta, 13 milyon euroya ve 8 milyon euro'ya çin'e satılan ve bir yıl bile geçmeden bedava geri kiralanan demba ba ve ersan adem gülüm, 17 milyon euro'ya kontratı bitmesine bir yıl kala arabistan'a satılan ve bir sene sonra bedava kiralanan moussa sow, antin kuntinler ile boluspor'a 1 milyon euro'ya satılan (ya da kiralanan hatırlamıyorum) üçüncü kaleci ertuğrul, 200 bin euroya satılan olcay şahan, 850 bin euro'ya alınan trabzonspor'a ait ama bandırmasporlu 23 yaşındaki genç yetenek mertcan çam. diğer tarafta ingiltere premier lige satılıp takımı küme düştüğü için geri kiralanan n'diaye.

    evet para akladık sevgili kuşlar, büyük oyunu gördünüz.

    edit: bazı kuşlar atınç örneği vermiş. büyük oyunu görüyorsunuz ama cümlemde atınç'tan hiç bahsetmediğimi göremiyorsunuz. neyse siz mertcan'la falan devam edin.

  • bafetimbi gomis

    yıllık ücret: 3.350.000 euro
    imza parası: 2.500.000 euro (iki buçuk milyon da bonservis ödenmiş olmasına rağmen)
    maç başılar (bu yıl toplamı): 350.000 euro
    şampiyonluk primi: 200.000 dolar

    toplam: 6.200.000 euro + 200.000 dolar.

    kalan iki sezonda ise imza parası olmayacak ve üç yılın maliyeti yaklaşık 15 milyon olacak. yıla vurduğumuzda 5 milyon.

    ulan sen bu ligin her türlü en çok kazanan oyuncususun. belki pepe senden fazla alıyordur ortalamada. elmayla armutu karıştırıp, belhanda şu kadar feghouli bu kadar gol attı onlar niye çok alıyor gibi saçma sapan argümanla geliyosun. atacaksın tabi gol. onun için para alıyosun.

    tanım: bu yıl kazandığı para kadar gelecek her teklifte satılması gereken futbolcu.

  • galatasaray

    vivald denilen ne idüğü belirsiz tarafından hala itham ve iftiralara maruz kalan takım.

    araştırmadan fetö diyor, araştırsa beşiktaş içerisinden fetö kapsamında daha fazla gözaltı ve tutuklama olduğunu görecek.

    araştırmadan vergi affı diyor, araştırsa galatasaray 304 milyon tl vergi barışı sağlarken, beşiktaşın da 210 milyon tl bu aftan faydalanarak kurtardığını görecek.

    genelleme yapmak istemiyorum ama bunun gibi beşiktaşlılar yüzünden beşiktaş nefreti oluşuyor rakip takımlarda. sanmasınlar beşiktaş başarılı olduğu için oluştu bu nefret.

  • gaziantepspor'un son dakikada verilmeyen penaltısı

    olan penaltı.

    bu pozisyona penaltı değil diyen yarın gider ofsayt'a korner der.

    sarılı oyuncunun düşürmek için can attığı, sol elini çekmeyip rakibi itmesiyle belli oluyor. sol eline sahip çıkmayıp rakibi itersen rakip böyle düşer.

    sorulması gereken soru şu: fenerli futbolcu sol elini çekmek yerine neden kasti olarak sol eliyle rakibi itiyor. düşürmek için mi?