nesekamourinho12
profili

  • süleyman soylu

    neyini korkuyorsunuz dediğim adam. kendisi dönektir, paracıdır, mevki aldığı an karakterini belli etmiştir. kuru milliyetçidir, yalancıdır, yancıdır.

    bu mesajı okuyan hiçbir kimse onun yaşadığı hayat gibi bir yaşam sürmez umarım. sürekli birinden emir almak, fırça yemek vb cok kolay olmamalı. mouth of sauron'ın bile bir fikri, cismi vardı. bunda o da yok.

  • saadet partisinin ibb adayını çekmemesi

    hala aktrol diyen var şu olaya ya. abi sizin hayatınız beşiktaş/kadıköyde geçe geçe beyniniz sulanmış. yozgat, konya, erzurum, malatya vb illerden gelen adam chp’ye oy vermez. bak bir daha yazıyorum kardeşim. belki embesilsindir, sana yardım edeyim. ver-mez.

    hala camiileri ahır yaptı mantığı var bu ülkede siz neyin kafasındasınız abi? aksine sp tam şu anda adayını koymalı. “hak yendi” mantığından olan kızgın akplilerin toplanma noktası olacaktır.

  • recep tayyip erdoğan

    senin için 2000 km yol yaptım reis. senin için izmir'den yola çıktım ve an itibariyle mersin'e geldim. yolda durduğum her çorba molasında insanlarla senin hakkında konuştum, seni anlattım, geçmişini ve gelecekte neler planladığını izah ettim. hala dinlenmemiş olsam da yine yarın senin için tüm gün sandıkta bekleyeceğim.

    seçimi kazan ya da kaybet umrumda değil ama burada milyonlarca kez yazdığım gibi sen bu ülkeden gidene kadar ben hep senin için kmler tepmeye, şehir şehir gezmeye ve insanlara senin o sahtekar icraatlarını anlatmaya devam edeceğim. andım olsun ki 85 milyonluk ülkede son kalan ben olsam dahi sana oy atmayacağım.

  • 24 hazirandan sonra 30 milyar dolar pompalayacağız

    hala dini terimlerle ülke yönetiliyor. inşallah ile halkın gazı alınıyor. amına soktuğumun ülkesinde bir kişinin planı yok. hakikaten bokunda boğul türkiye. o talas savaşında araplarla tanıştığımız günü sikeyim ben. bitirdiniz ulan ülkeyi.

  • izmir'in en yaşanılası yeri

    (bkz: aliağa)

    gotham city gibi kent. rafineri yüzünden akşam yemyeşil bir is kaplıyor şehri, halkı da zaten tüpten kafayı bulmuş. batman, amblemi tepeye yansıtsa tam olacak.

  • recep tayyip erdoğan'ın öldüğü gün yapılacaklar

    (bkz: dolar bozdurmak)

  • breaking bad

    game of thrones ile breaking bad'i kıyaslamak, breaking bad'e yapılacak en büyük hakarettir. bu dizinin dengi the sopranostur.

  • 19 mayıs 2017 fenerbahçe real madrid maçı

    bir galatasaraylı olarak bağıra bağıra fenerbahçeyi destekleyeceğim maç. bu adamlar iki senedir bu kupanın kulpundan tutuyor ve ben fbnin bu kupayı almasını çok istiyorum. finalde de cska gelsin ezip geçelim ibneleri. obra abime de buradan selamlar. ağır fanıyız haberi ola.

  • youtuberları itici yapan detaylar

    gülmeme çelınç. ağlamama çelınç. 4827372 saat uykusuzluk çelınç. 2763722 saat açlık çelınç. yeni köpek aldım videosu. arkadaşımı öldürdüm, penisini de yedim şakası. allah belanızı versin.

  • fenerbahçe

    bir galatasaraylı olarak bir yönüne bayıldığım hatta oldukça kıskandığım kulüp. şartlar ne olursa olsun, işler ne kadar ters giderse gitsin bu takım şampiyonluk yarışından kopmuyor aga. evet zamanında 2-2 mi ya da denizli faciaları gibi espri malzemeleri yaşandı ama ben aragones dönemi hariç fb'nin böyle sezon ortasında 10 puan filan geride kaldığını, ligi 3.bitirdiğini hatırlamıyorum. kazansın ya da kaybetsin her zaman ya lider ya da lideri tehdit ediyor. bu yönü gs ya da bjkde yok. biz götü başı kaybettik mi ya şampiyon oluyoruz ya da ligi 7.filan bitiriyoruz.

  • sherlock

    beyler bu akşamın değerini bilelim. çünkü bu akşam yayınlanacak bölümden sonra 4.sezonun ilk bölümüne kadar olan sürede yazarlarımız yaşlanacak, bazıları çoluk çocuğa karışacak.

    tanım: güneş tutulmasından güneş tutulmasına yeni bölümü yayınlanan dizi.

  • sözlük tarihinin en ağır linci

    gök yeleli bozkurttur beyler. o geceyi hiç unutmam, imkb gibi kaynıyordu sözlük. ulan seçim gecelerinde öyle heyecanlanmamıştım ben. biri telegol serhat gibi belgelerle konuşuyor, diğeri rok gibi haydaaa çekiyor. efsane geceydi beyler.