munfo4
profili

  • zeynep gül yılmaz

    derhal görevden affı istenmesi gereken akp milletvekili.

    dokunulmazlık kalkanı kalktıktan sonraki hayatında da bu çirkin üslubuna devam edebiliyorsa etsin. ömür boyu maaş hakkı da elinden alınsın.

    vekillerin yemelerine hükümranlığına hayır!

    not: aynı tepkiyi bir muhalif olarak chp'li milletvekiline de göstermiştim.

  • araçla tek kişi seyahat etme cezası

    arabası olmayanların üşüştüğü başlık. arabayı alırken kendi külfeti dışında ötv'yi, kdv'yi, muayene parasını, bakım masrafını, sigortasını, kaskosunu, benzinini hepsinin parasını ödemeyi göze alan adam sizce bunu sabahları ağzı kokan ya da oturduğu yerde uykuya dalıp osuran birini taşımak için mi yapıyor?

    not: arabam var

  • tek cümleyle türkiye'nin yurtdışındaki prestiji

    ne prestiji, adamlar bize 90 yıldır gelişmekte olan ümit verici en gelişmiş ve açık fikirli müslüman ülke olarak bakıp arada sevip arada suya götürüp susuz getiriyordu, son 5 yıldır mağara adamı gibi diplomasi yapıp uzlaşmak yerine atıp tutup sonra da büzük yemeyince geri vites yapan bir politika metodu izlediğimiz için önce galiba türkler şaşırtmacayla bizi kandırıp istediklerini elde etmeye çalışıyor sanıp korktular sonra da yok yok ıq'ları gittikçe düşüyor gerizekalı arap sevici seviyesine inmişler korkulacak bir durum yok dediler. işte geçiyorlar dalgalarını.
    yılların "gelişmekte olan ülkeler ligi"nin değişmez duayeni türkiye'nin küme düşmek üzere olduğunu onlar da biliyorlar. bir tek bizim evetçiler dünyaya kök söktürdüğümüzü, diğer milletlerin bizi kıskandıklarını falan sandıkları için sadece onlar görmüyor. yoksa herkes küme düşmek üzere olduğumuzun farkında. "dokunmayın kendi kendilerini zaten batırıyorlar, dokunmayın manyaklara..." eminim böyle diyorlar.

    özeti bu işte.

  • sözlük yazarlarının en sevdiği osmanlı padişahı

    (bkz: ikinci mahmut) bana lisede öğretilen özet şu:

    eğer devrimi yapabilecek hakkaniyete mutabık en kudretli insan sen isen, bunu sonuna kadar kullanmalısın.
    adam yozlaşmış kılıçlı-kuşaklı, istedikleri zaman padişah değiştiren yeniçerileri kaldırmış lan. daha ne olsun?