kumarhanelerkrali8
profili

  • jeremain lens

    bakıyorum hakkında hala altyapı esprileri yapılıyor, gülüyorum.

    tanım: beşiktaş’a çok sağlam itelenmiş bidondur.

  • gavura vurur gibi evet mührü basan gurbetçi

    "ekşici sürünün rahatsız olacağı adamdır."

    lan mal! gavurun ekmeğini yiyip* suyunu içip bokunu temizleyen çomarların "gavura vurur gibi" benzetmelerinden elbette rahatsız olacağım. amk beyinsizi orda gavura vurdurur, sonra reyiz sayfalarında şov yapar. işte bu yüzden çomar diyoruz ya size.

  • mado'da personel alma rezaleti

    yalanını yiyim dediğim rezalet. bu şirket mi türbanlısın diye seni işe almıyormuş?

    geçiniz.

    edit: küfürlü ifadeyi değiştirdim.
    edit2: paylaştığım linkteki olay, ilgili şahsın böyle bir mağduriyet yaşamış olmadığı anlamına mı geliyor türünde bir soru geldi, buradan yanıtlama ihtiyacı duyuyorum ki görüşümü herkesle paylaşabileyim:

    mado, iktidara yakın olduğunu gezi parkı protestoları döneminde açıkça belli etmiş siyasal islam görüşlü bir firma. türban gibi bir konuda negatif ayrımcılık yapanileceklerine inanmıyorum, ha bu ayrımı şahsın görüştüğü kişi yapıyorsa şirketiyle görüşürsün, durumu anlatırsın, sana bu şekilde davranan kişiyle ilgili gerekli yaptırımları talep edersin. kurum adına karar alma yetkisi olmayan birinin davranışına karşılık hiçbir şey yapmadan rezalet diye paylaşımda bulunmazsın. bunun yanında türban mağduriyetleri siyasal islamın olmazsa olmazlarındandır. kabataş yalanında bunun en çarpıcı örneğini gördük. insanlar size artık kolay kolay inanmıyor üzgünüm. aklıma geldikçe gülerim reis başbakanken "benim kızlarım başörtülü oldukları için yurt dışında okudu" dediydi de bahçeli "bilal de mi başörtülü? onu niye okuttun?" demişti. bu olayı da hatırlamış olalım.

    bir diğer konu ise mağaza müdürünü cama a4 kağıda "eleman aranıyor" ilanıyla bulmaya çalışan bir mado bana tuhaf geldi.

  • bedelli askerlik

    ben askerliğimi yaptığım zaman yoktu, gittim aslanlar gibi poşet oldum, eğer o dönem bedelli olsaydı aslanlar gibi gider bedelli askerliğimi yapardım.

    vatanı nasıl kurtardığıma bir örnek: 10 asker, askeri lojmanın patlayan kanalizasyon boruları nedeniyle bir hafta boyunca bodrumdan el arabalarıyla kürek kürek bok taşıdık. işte biz bu vatanı böyle kurtardık beyler. burda atıp tutanlara da bakmayın hepsinin askerliği bu şekilde geçmiştir. ya da bakarsın askere gitmemiştir henüz. bilmeden vatan millet sakarya edebiyatı yapıyordur. bir grup da sahip olamadığına bok atma mevzusu. şimdi bu 10 asker 180.000 lira eder, e bi vidanjör alınırdı değil mi? üstüne de epey para kalırdı.

  • linkedin'de çay yüzünden çıkan ilginç tartışma

    hepsini okumadım ama her yere yazılı kurallar asılarak eksiksiz görev tanımı isteyen salih tam bir astsubay kıdemli üstçavuştur.

  • beşiktaş

    hayat çok acayip lan.

    koyu fenerbahçe taraftarıyım ve şu anda izmir alsancak'taki kartal yuvası'nın önünde yarın oynanacak bucaspor-beşiktaş maçının bilet satışı için sıra bekliyorum. neden peki burda bekliyorum, anlatayım:

    ailem izmir'e çok uzak küçük bir kentte yaşıyor ve geçen hafta izmir'e ziyaretime geldiler. salı günü de dönecekler. tam da pazar günü. beşiktaşlı babama gelirken dedim ki "baba biraları alıyorum, akşam trabzon maçını evde izleriz." adam çok sevindi, yani sesinden anladım lan telefonda ne kadar sevindiğini. onlar yoldayken maç tatil oldu, üzüldük ama biraları da içtik.* tesadüf bu ya yarın beşiktaş izmir'e geliyor ve 56 yaşında, beşiktaş'ını çok sevse de canlı bir maçını izlemek kendisine kısmet olmayan babamla beraber maç izleyeceğiz. elimde hediye kaşkolla bekliyorum.

    entrime "hayat çok acayip lan" diye başlamamın sebebi bu diyeceksiniz ama değil; acayip olan benim gece heyecandan uyuyamamış olmam.

    tanım: babamın tuttuğu takım.

  • 13 ocak 2016 fenerbahçe giresunspor maçı

    benim için fenerbahçe şampiyonluk değil, kupa değil, 85'te uygar'ın yaptığı o koşudur. o koşunun olduğu her sezon geri kalan her şey gelmiştir zaten.

  • 2016 pirelli takvimi

    beyler açmayın petlas takvimi.