anarchist pawn13
profili

  • yüksek lisans bursu için online oy ihtiyacı

    (bkz: ben hayır diyorum)

  • etimesgut'ta tankların yürümesi

    yalancıyı sikmedikleri için yapılan bir başka dezanformasyon.

    yalancıyı sikseler herkes rahatlayacak.

  • alevilerdeki çakmak fobisi

    ön ve son edit: ilk entry'm ağız dolusu küfürdü. alevisi, kürdü, ermenisi, sünnisi bir çok yazardan mesaj aldım. bakmayın böyle saydığıma hepsi insan. hiçbirinin, hiç birimizin birbirimizden farkı yok özünde. ama illa ki bu başlığı açan gibileri çıkıyor. illa sinirlerimiz geriliyor. kendisine özgürlükçü diyen, insanları eşit gördüğünü iddia eden bir sözlük'te böyle provakatörlere izin verilmesi bu sözlüğün uzun vadede en büyük kaybıdır. ama anlaşılan o ki sözlük yönetimi kısa vadeli planlar peşinde koşan küçük adamlardan oluşuyor. ne kadar çok kavga, gürültü olursa o kadar ''tık'' alma derdindeler. bunun için her gün kadınların aşağılandığı başlıklara da razılar, alevilerin acılarının kullanılmasına da. ama biz razı değiliz. bugün yeterli reaksiyonu gösterdiğimiz için söz konusu yazar uçurulsa da biliyoruz ki yarın benzer başlıklar açılmaya devam edecek. buna eminim çünkü ''kazara reklama tıklama stratejisi'' güderek gelir kalemini artırmaya çalışan bir vizyondan bahsediyoruz.

    sevgili yönetim. arada sırada da olsa insanları sözlük gelirleri ve ticari kaygılarınızdan üstün tutmaya çalışın. insani parçalarınızın sıhhati açısından.

    edit: başlığı açan ne gerek var ki nickli yazarın entry'si şurada.

    edit2: sanırım söz konusu yazar uçurulmuş. lütfettiniz, zahmet verdik.

    doğru ya, sözlük formatı gereği bir de tanım yapmak lazım dört dörtlük sözlüğümüze. sınırsız trollük yapabiliriz ama tanımsız entry olmamalı.

    tanım: nefret suçu.

  • kpss 2016

    benim merak ettiğim; kamu personeli böyle sorularla seçiliyorsa bizim devlet dairelerinde muhattap olduğumuz organizmalar ne ayak lan?

  • sulayınca boyu uzuyor diye bitkilere canlı demek

  • hangi hayvan olmak isterdiniz

  • 10 nisan 2016 survivor'da yaşanan kurgu

    (bkz: inanmıyorum)

    (bkz: survivor kurgu muymuş)

    (bkz: vay amk)

  • android telefon dinleniyor

    ihtimal vermediğim durum. 5 senedir eşe dosta bana karı bulun diye mesaj atıyorum, arıyorum hala bir escort servisinden mesaj gelmedi.

  • öcalan şimdi idam edilse ne olur

    ölür.

    (bkz: düz adam)

  • mavi rimelli kiz

    hiç entry girmeyerek nasıl gelecek vaad ettiğini anlayamadığım çaylak. dalga mı geçiyorsunuz. hayır hobi olarak yine yürüyün ama alt yapı olsun.

  • sigaranın açık alanda yasaklanması

    ne zaman sigara eleştirisi olsa dallamanin biri çıkıp illa yok ölelim yok asın bizi yarar kürek muhabbetler yapıyor. senin içtiğini sigara kimsenin sikinde değil. istersen 20 tanesini yatay vaziyette götüne sok. burda milletin anlatmak istediği ve senin fındık kadar beyninin almadığı şu; açık hava herkesin içerim sıçarım bana zararı diyemezsin. çevredeki insanlar etkileniyor. sik kırığı gibi durakta fosur fosur içerken çevrede hastalığı olsun olmasın tonla insan rahatsız oluyor. kimse senin sigaranın dumanını zehrini çekmek zorunda değil at kafası. ben 6 yıl içtim şu siktigimin meretini. yarak kafaliligin lüzumu yok dedim bıraktım. sana bırak diyen yok geberene kadar iç. milleti rahatsız etme.

  • nikola tesla

  • erzurum'da yapılan rusya röportajı

    cehalet cehalet cehalet.

    türkiye 2014 verilerine göre doğalgaz ithalatının %55'ini rusya'dan karşılıyor. ve doğalgazın sadece %19'u konutlardaki ısıtmaya ayrılıyor. yani sen %81'lik doğalgaz deponu üretim ve enerjiye harcıyorsun. %81 alo? tezek mi yakacan kömür mü?

    kömür demişken;

    türkiye birincil enerji üretiminin kaynağı %54 ile kömür. yani en fazla kömür yakarak enerji üretiyoruz. kömür ithalatında %32 payla en çok kömür ithal ettiğimiz ülke kim? bingo! tabi ki rusya.

    doğalgazda göbekten dışa bağımlığız %99,04 ile. en çok da %55 ile rusya'ya direkt bağlıyız. ne tesadüf kömürde de rusya'ya direkt bağlıyız. türkiye'de taş kömür üretimi 2.6 milyon ton ithalat 24 milyon ton bunun da %60'ını tabi ki rusya'dan alıyoruz.

    kaynak 1

    kaynak 2

    ee dadaş kardeşim... kömür ruslardan doğalgaz ruslardan hatta inanmayacaksın ama tomruk ithalatı bile rusya-ukrayna ikilisinden.

    ee ne yapalım peki? tezek yakalım di mi? tezek güzeldir tezek süperdir. daha rusya gerginliği çıkmadan 3 sene evvel zaman gazetesi haber yapmış ''erzurum’da doğalgaz ve kömüre inat tezekten vazgeçilemiyor'' diye. sizin kafanız belli erzurum. hayatta hep bişeylere inat yapmışsınız. nasılı yok niçini yok. hayat size güzel.

    edit: erzurumlu bir kaç yazar arkadaş bana hak verse de halkın iyi niyetli olduğunu yazdı. halk iyi niyetli tamam. ama cahil de. deseler ki savaş çok kötü birsey hiç istemiyoruz ama; biz 100 yıl önce düşmanı ayağımızda pabuç dahi olmadan sürmüşüz gerekirse sifiri tüketiriz is o raddeye geldikten sonra bırak tezegi yorgan battaniye yakariz deseler kimse gık demez. ama şu siyasi durumda böyle şeyler boş. ayrıca çok kızdım erzurum'a. hadi yaşlılar neyse, o genç nüfus iki satır araştırmakdan aciz mi? millet kaç gündür doğalgaz kömür diyor aç interneti bak bakalim neden diyor neden bu kadar onemliymis diye.