istebunudusunmemistik0empty5
profili

  • mısır piramitleri türkiye'de olsaydı olabilecekler

    mısır piramitlerini yaklaşık 10 yıldır deve sidiği, deve boku, yapışan seyyar satıcılar, yere atılmış kola kutuları ve izmaritler yüzünden adam gibi gezemezsiniz. mısır'da turist sayısı neredeyse sıfır, piramit bölgesine giren 10-15 turiste de yaklaşık 200 satıcı yapışıyor ve gidene kadar peşlerini bırakmıyor. hayır'dan anlamayan bir güruh. 50 pound dediği bir hediyeliği en son 5 pound'a vereyim ne olur al diye 20 dakika peşinden geliyorlar insanın. bezdirme stratejileri var. içeride güvenlik yok. iyilik yapıyormuş gibi fotoğrafınızı çeken kişi para verene kadar ayrılmaz yanınızdan. deve pisliği kokusundan maske ile gezmekte fayda var. sıcak da cabası. bin türlü kötü hislerle ayrılıyorsunuz oradan. piramitlerin tarihi, büyüsü, bütün ihtişamı puff diye kayboluyor o anda.

    bu nedenle bu kadar da küçümsemeyin ülkenizi. piramitler burada olsa tertemiz olurlar.
    turist gelir. yeter ki işletmesi mafyavari bir gruba değil de kültür bakanlığı gibi bir kuruma verilsin. çok ama çok daha güzel bir tarih beklerdi insanlığı.

  • yaran inci sözlük entry'leri

    başlık: ramazan orucunda süper bir bug buldum beyler

    ''küçük bir balonun içine pilav+tavuk+su koyup yutuyorum. öğlen orucun en zor zamanlarında kanepeden zıplayarak midemde patlatıyorum. melekler şaşkına dönüyor fakat bir şey diyemiyorlar çünkü legal. iftara kadar rahatım beyler ban riski yok''

    (siddhis)

    ban riski yok'a sesli güldüm.

  • deniz seki'nin hapishanedeyken dizide rol alması

    deniz seki'nin pablo escobar'dan daha fazla hapis yatmasından ilginç değildir.

  • kredi kartı geçmeyen işletme

    inatla fiş/fatura istenmesi gereken yerlerdir. esnaf, bu durumda bir çakallık hamlesi ile çekmeceden eski fiş arayacaktır fakat özellikle yapılan işlemin/alışverişin fişi istenmeli, zorla vergi ödettirilmelidir bunlara.

  • avam kesimin çocuklara koyduğu sikimsonik isimler