slashedduff20
profili

  • marmaris'teki yüzme yarışındaki skandal final

    kendinden 27 yaş küçük çocuğa gecilmeyi hazmedememis ahlaksız sporcu davranışı. tam bir şerefsiz. bunun karisi erkek diye evde tutmasın bu saatten sonra. vazoyla evlensin daha iyi.

  • evde vakit geçirmeyi seven insanlar

    evden dışarı cıkmadıkları icin, kendileri gibi evci karsi cinsle tanisma sanslari cok azdir.

    ironiktir cunku aradiginiz o kizi asla barda, partide bulamazsiniz. o kiz evinde netflix izlemektedir.

  • melis ayça değirmencioğlu'nun loris karius ifşası

    adam alt tarafı "how are you?" demiş. niye herkes sikmiş gibi davranıyor. kezban türk kızlarından haberi olmuş oldu böylece. oğlum sakın bulaşma ben sana söyliyim, yakışıklı adamsın git zeki bir avrupalı bul kendine. 75 iq'lu yürüyen ego değil.

  • akp gittiği ilk gün yeni hükümetten beklentiniz

    ak parti kadrolaşmasını temizlemesini. zaten ekonomi falan kısa vadede düzelmez öyle batırdılar ki. o yüzden içimin yağlarının erimesi açısından ak parti oluşumun olduğu tüm devlet kurumlarının bağımsızlaştırılması en büyük temennim. trt bile ak parti tv oldu be bunların döneminde.

  • 9 mart 2018 galatasaray-uefa toplantısı

    galatasaray ile uefanin anlasmasi yillik toplam maaslarin 65 milyon euroyu gecmemesi uzerineydi. galatasaray bu limiti 3 milyon euro aştı. 3 milyon euro icin men cezasi vereceklerini sanmiyorum.

    sadece 1 isimiz vardi 65 milyondan az maaş verecektik bu kadar basit. uefa da radarindan cikaricakti bizi. onu bile beceremedi dursun ozbek.

  • fenerbahçe'nin yeşil forması

    sanırım fenerbahçe sembolünün ortasındaki maydanoza ithafen yapılmış formadır.

  • bağış erten

    az önce ntv spor'da rıdvan dilmen'i yerin dibine sokmuştur. tuğba dural'a da "sürekli adamlıktan bahsediyorlar sen kadın olarak rahatsız olmuyor musun? bu ülkenin yarısı kadın, sürekli bir adamlık lafı gidiyor. bu adamlık kriterini kim belirliyor?" demiştir.

    adamın yüzüne kapattılar şimdi.

    edit: abov şimdi öğrendim ki rıdvan dilmen ile tuğba dural arasında ilişki varmış adam resmen duble kombo yapmış. saygılar diliyorum.

  • şeyma subaşı'nın feminist tişörtü giymesi

    feminizmi zengin bir adamdan çocuk yapıp parasını yemek olarak algılamış olabilir.

  • galatasaray'ın uefa temalı yaptığı paylaşım

    yazın oruçlunun önünde dondurma yemek gibi olmuş.

  • juventus

    ilk maç 3 tane çakmış hala defans futbolu zart zurt diye eleştirilen takım.

  • hollanda'da yaşayıp evet oyu veren 82.672 kişi

    taktik basit;

    şimdi bu adamlar euro ile maaş alıyor. türkiye ekonomisi ne kadar çökerse euro da o kadar artıyor. adam 2000 euro maaş alıyorsa 1-2 sene önce 6000 tl almış olup gelip burada harcıyordu. şimdi ise 8000 tl'ye denk geliyor. seneye 10 000 tl olacak belki.

    türkiye ne kadar kötüyse o kadar iyi yani onlar için. para kazanıyorlar bu işten.

  • ukrayna'da uçağa bazukayla binmeye çalışan türk

    gta vice city'de bile giremiyorduk yahu havaalanına bazukayla. dışarıda bırakıyorduk silahları mecburen.

  • türkiye neden italya'dan çok çok daha modern

    beyinsiz bir kız tarafından hayatımda duyduğum en saçma argümanların ortaya atıldığı video.

    domatesler yeterince kırmızı değilmiş. beyinsiz kızım benim onlar organik domates çünkü. senin burada maruz kaldığın yapay tatsız tuzsuz domateslerden değil.

    kendisinin bütün videoları starbucks hakkında. starbucks tikisi yani. ee italya'da kimse starbucks'ın iğrenç kahvesini içmediği için pazara giremeyince kızcağız da oralarda starbucks bulamamış. oysa en yakın cafe gidip 10 kat daha kaliteli çekirdekten yapılan bir kahveyi daha ucuza içebilirdi.

    işte böyle tipler zaten dünya'dan habersiz yaşadığı için türkiye'yi bebek'te, etiler'de, nişantaşı'nda falan gördüğü kadarıyla biliyor herhalde süzme salak.

  • türkiye milli buz hokeyi takımının 42-0 yenilmesi

    çok ilgilisiniz ya buz hokeyiyle bu olayla dalga geçiyorsunuz. maçın başlığına başlamadan fark yiyeceğimizi yazdım ben. nesi şaşırtıcı bunun? şaşırtıcı olan türkiye'nin yenmesi olurdu. hatta sansasyonel olurdu ama sizin haberiniz bile olmazdı.

    bunun bir sebebi de sizsiniz. buz hokeyinin gelişmesi için ne yaptınız? hayatınızda gidip bir buz hokeyi maçı izlemişliğiniz var mı? onu geçtim tv'de bile bir nhl ya da khl maçı hatta bedava yayınlanan didi süper lig maçlarını izlediniz mi?

    geçen hafta istanbul'un göbeğinde ligimizin zirvesini ilgilendiren maç oluyor tribünde sadece 13 kişi var onlar da oyuncuların arkadaşları. biri de ben sakatlığımdan dolayı.

    buz hokeyi oyuncuları başka işler yapıyorlar türkiye'de. buz hokeyini sevdikleri için oynuyorlar. en iyi oyuncumuzun aldığı para ile istanbul'da açlık sınırında yaşarsın. çoğu da para mara almıyor zaten.

    siz puck görseniz bu ne diye 1 hafta düşünürsünüz. o yüzden size futbol dilinde anlatayım. hani almanya milli takımı, andorra ile maç yapıyor ya. andorra'nın futbolcuları almanya'nın kaldığı otelin personelinden oluşuyor. işte aşçıdır, resepsiyonisttir. aynı hesap.

    rusya'da 4 yaşında buz hokeyi alt yapı eğitimi başlıyor ve en popüler sporlardan biri. türkiye'de ilk 50'ye bile giremez popülerlikte. buz hokeyi diyince sadece kanada gelmiyor akla, finlandiya, rusya,abd, isveç gibi ülkeler de aynı seviyedeler hemen hemen. vladislav tretiak, valeri kharlamov, alex ovechkin, valeri vasiliev ve sayamayacağım onlarca daha süperstar yetiştirmişler. bizi söylememe gerek yok herhalde yurtdışında oynayan bir türk görürseniz öpün başınıza koyun.

    bu çocukların hevesini kırmaya hakkınız yok. buz hokeyi dünyanın en eğlenceli sporu. siz eğlenmenize bakın çocuklar. burada yazılanlara aldırmayın.

  • levent nazifoğlu

    ulan nerede klas ünal aysal, ali dürüst yönetimi nerede bu adamlar. ağzını yaya yaya istediği kelimeleri kullanarak konuşuyor. konumunun farkında değil. sanki çotanakspor'u yönetiyorsunuz anasını satayım. biraz asil olun.

    edit: ulan adam ertem'in bile ayarlarını bozdu. ak partiyi eleştirecekti neredeyse.

    ertem - 500 milyon dolar mı tl mi?
    rok - ne fark eder ya
    ertem - 4 katı oldu neredeyse dolar nasıl farketmez.

  • caretta caretta'ların insanlara saldırması

    --- spoiler ---

    tatilcilerden idil kılıç da "bugün yaşadıklarımız karşısında şok olduk. gerçekten bir şey yapılmalı. psikolojim bozuldu. denize girmeye korkar oldum. üstelik yaz boyu teknede yaşayan biri olarak bu benim için çok kötü oldu" diye konuştu.
    --- spoiler ---

    ne yapılmalı lady'm? keselim mi hepsini ateşte kızartırız. sen sırf paran var diye git hayvanın alanını gasp et. sonra yok efendim o beni ısırdı. hanımefendinin yatı daha önemli ekosistemden. çünkü o zengin. o istediğini yapar. hayvan mı? parası neyse alırız canım kaç para bi kaplumbağa.

  • 5+6=11'dir fakat 11 5 ile 6'nın toplamı değildir

  • 27 mayıs 2016 antalya vf 01'de gördüğüm kız

    yazarın anlatmak istedikleri;

    1- arabam var. fakir değilim.
    2- alkolden ehliyetimi kaptırdım. fena içerim. içip sürerim. çokk coolum.
    3- spor yapıyorum
    4- gym, restaurant gibi türkçesi olan kelimeleri bilerek ingilizce kullanıyorum. coolum dedik ya.
    5- kızın gözlüğü vardı tipini net olarak seçemedim. ama dar kot giydiği için götüne aşık oldum.

  • 12 aralık 2015 euro 2016 kura çekimi

    o kadar entry girilmiş insan bi saatini, kanalını falan yazar.

    tsi 19.00'da başlayacak ve trt 1'den naklen yayınlanacak kura çekimi.

  • hayko cepkin'in kadına kafa atması

    bu nasıl bir kafa ya? kadın hayko'ya sarılacakmış gibi koşuyor. hatta kesin sarılacak yani koşuştan belli. hayko koyuyor kafayı. sonra videonun sonlarına doğru (3:58 civarı) resmen sarılıyorlar o kadınla. sonra birden yine itişiyorlar. hayvan çiftleşmesi gibi bir şey.