and justice erol5
profili

  • akın ipek

    şimdi olayı tartışmaya çevirmek istemiyorum, lakin akın ipek, kanaltürk'e çökmemiştir. bilakis iflas etmek üzere olan tuncay özkan'a gayet güzel bir teklifte bulunup, 25 milyon dolara kanalı satın almıştır. hatta tuncay özkan canlı yayında koza grubuna teşekkürler etmiştir:

    alın işte size videosu: https://www.youtube.com/watch?v=elvnsjtboyo

    az biraz bilgi, az biraz vicdan, az biraz insanlık..

  • 1 ağustos 2015 pkk'nın masaya davet etmesi

    nedense pkk'nın her başı sıkıştıkça "barış" kelimesine sığınması, rahata erince de türkiye'yi tehdit etmesi bana şu hadiseyi hatırlattı:

    (bkz: amr bin as'ın mızraklara kuran ayetleri astırması/@and justice erol)

    barış ortamı dedikleri şey, pkk'nın doğuda kck eliyle devletleşmesinden başka bir şey değil. pkk bir terör örgütüdür. pkk ile savaş kürtlerle savaş değildir, tıpkı ışid ya da el-kaide ile savaşın müslümanlarla savaş olmadığı gibi. pkk ile savaşın kürtleri rahatsız etmemesi lazım. tıpkı bir bir müslümanın el-kaide ya da ışid ile mücadeleden rahatsız olmaması gerektiği gibi. "barış ortamı" dediğiniz şey pkk'nın doğuda yol kesmesi, haraç alması, mahkemeler kurması, silahlanması vs.'den başka bir şey değildir. barış kavramı "pkk'nın elinde" kalaşnikoftan daha tehlikeli bir silahtır. başka da bir şey değildir.

    devlet terör ile mücadele etmeli, bunu yaparken de hukuk çerçevesinde kalmaya azami dikkat göstermeli, terörist ile normal vatandaşı iyi ayırmalı, böylelikle hem masum insanlara zarar vermemeli, hem de terörün meşruiyet kaynaklarını kurutmuş olmalı.

  • thomas müller

    kendisine teklif edilen para bende olsa, bu parayı ona vereceğime 50.000 tane öküz alırım. etinden, südünden, derisinden faydalanırım. 1. dereceden akrabalarıma ev, araba ve yazlık alırım. ülkenin dört bir yanından 100 tane ev alır, kirasıyla geçinirim. vaize yatırmam, çünkü vaiz halam.

    bir de gıda işine yatırım yaparım. çünkü biliyorsunuz insanlar yemek yemeden yaşayamıyorlar, asla ölmeyecek bir sektör.

  • 5 temmuz 2015 fethullah gülen canlı yayın programı

    keşke şu ayetin tefsirine denk gelseydi dediğim program:

    "ey inananlar, içinizden bir topluluk, başka bir toplulukla alay etmesin, olabilir ki alay edilenler, öbürlerinden daha hayırlıdır." - hucurat / 11

  • 3-5 ırgat bir araya geldi akp'yi devirdi

    bir din alimi açıklaması. bu din alimi zamanında şunu da demişti:

    (bkz: yolsuzluğa hırsızlık demek hata yalan ve iftiradır)