bazilika6
profili

  • 3 eylül 2019 abd türkiye basketbol maçı

    malesef ki basketbol tarihi 1 sayı ile yenilenleri yazmıyor. yıllar sonra "2019'da abd'yi yenen türkiye" olarak anlatılacak maçın abd-japonya maçından farkı kalmamıştır.

    türk takımlarının genetik kodunda işli ama bu. son topu değerlendirememe, 20 sayıdan maç verme, vermese bile kafa kafaya bitirme, final maçlarında yenilme, ve çocukluğumdan beri gördüğüm serbest atış atamama. hani maç kafa kafaya gider de son üçlüğü atamazsın, ah be dersin. fırsat defalarca geldi ve yıllarca bahane edilen hakem kayırması da olmadı. bize de oturup kahrolmak kaldı.

    umarım turnuva geneli için bize gaz verici bir maç olur da buradan olimpiyatlara kadar gideriz.

  • bitcoin

    (bkz: ünzile kaç coin ediyor)

  • şebnem ferah

    e şebnem ferah gitsin de kim gelsin abi? özlem tekin mi? bir kere onun liderlik vasfı yok. köyde bile muhtar değil aza olmuş.*

  • 2016 rio de janeiro olimpiyatları

    erkekler yedili ragbide şampiyon olan fiji'nin spor tesisi yok. asfaltta çıplak ayakla koşarak, top yerine pet şişe kullanarak antreman yapıyorlarmış. oyuncuların esas işi sporculuk değil, gardiyan olan var, bellboy olan var. işlerinden izin alıp gelmiş adamlar. ve sonuç olarak ülkelerine tarihlerindeki ilk madalyayı getirmişler.

  • 26 haziran 2016 lgbt onur yürüyüşü

    "sanırsam tek eksiğimiz buydu. dğnyayı bok götürüyor, milletin derdine bak." denmiş yürüyüş hakkında.

    bu insanlar sırf lgbti oldukları içinde sokakta kılıçla saldırıya uğruyorlar, üzerlerine araba sürülüyor, iş bulamayıp intihara sürükleniyor. daha nasıl bir dert istiyorsunuz?

    nasıl bir derde sahip olmaları sizi mutlu ederdi?

  • ales

    aranızda hala yok akbili ne yapacağım, parayı ne yapacağım diyenleri görüyorum.

    ösym çok açık bir şekilde açıklamış; tabi ki de götümüze sokacağız.