bozburun6
profili

  • murat kurum

    biraz önce ekrem imamağlu’nun yeni eminönü meydanı ve unkapanı arasındaki alanı nasıl dönüştürdüğünü anlatan videoyu izledim.
    ben istanbul’a 1995’te geldim, 2020’de ayrıldım, tam 25 yıl eminönü’nün kepazeliğini çektim, tam 25 yıl iktidarda ve istanbulda akp vardı ve bu kepazeliği düzeltmek için hiçbir şey yapmadılar ya da daha da berbat hale getirdiler.
    yok demmiş, yok kılıçdaroğlu'ymuş, yok fenerbahçeymiş, verin hocam oyunuzu murat kurum’a, bir seneye kalmadan, yine sahili balık ekmekçilerle, otobüslerlerle, işportacılarla, bin tane tur teknesiyle doldursun, siz de, pislik ve gürültü içinde oturup, halic'i ve manzarayı iki tekne arasındaki bir metrelik açıklıktan görmeye çalışırken, chp’yi cezalandırdığınız için kendinizle gurur duyun.

  • 2016 turizm krizi

    http://i.hizliresim.com/bb9jly.jpg
    http://i.hizliresim.com/dbmo7z.jpg

    bu iki fotoğraf, fransa'nın güney sahilindeki turizm cennetleri, marsilya ve cannes'in göbeğindeki plajları gösteriyor. ikisinde de yüzme şansını buldum. giriş parası mı verdim? şezlong-şemsiye parası mı verdim? tabi ki hayır... zaten gördüğünüz gibi şezlong falan yok, havlusunu şemsiyesini alan gelmiş.

    arkanızda milyon dolarlık otellerin, villaların yığıldığı, sokaklarında lüks arabaların gezdiği, belki de bütün turkiye'nin turizm cirosu kadar ciro yapılan cannes da, cebinizden beş kuruş çıkmadan, istediğiniz kadar denize girebilir, plajında güneşlenebilir, sonra iki avro ya aldığınız devasa dondurmanızı yiyerek yolunuza devam edebilirsiniz.

    bizim, ağaç altında tüneyip mangal yapıp, karpuz kesen halkımızın tercih ettiği akbük'te denizin dibine kadar sıralanmış şezlonglar yüzünden sahilde yürüyemezsiniz bile. ülkenin el birliğiyle içine sıçtığınız için, size su veren itfaiyenin hortumunu sikeyim.

  • obama'yla görüşmek için çalışmalar devam ediyor

    obama yok, size preet bharara'yı verelim

  • 25 mart 2016 tuğçe kazaz'ın büyük oyunu görmesi

  • yol verilen yayanın ters ters bakması

    yaya geçidinden geçmeye çalışırken, siz son saniyede durup yol verince yapılan gayet mantıklı bir harekettir. akıldan da şu geçer, "ulan hödük yaya geçidinde beklediğimizi görüyorsun, hala hızını azaltmıyorsun" malum sürücülerin %99'u yaya geçidinin ne demek olduğundan haberdar değil, onlara göre yol vermek bir lütuf ve elleri ayakları öpülmeyince gelip burada başlık açıyorlar.

  • 19 kasım 2015 türkiye'nin suyu ve parayı kesmesi

    eveet kıbrıs'la beraber, "komşularla sıfır sorun projesi" tamamen dibi boylamıştır, tebrikler. şimdi sıra, sınırımız olmayan ülkelerle sorun çıkartmakta.