pipisiolmayangil15
profili

  • 12 mart 2021 bensu narlı cinayeti

    medya çok seviyor her katledilen kadının katiline "sevgilisi" yazmayı. biz de hemen "heee demek sevgilisiymiş!" diyeceğiz ya çünkü, gaz alıyor. benim için katilin kim olduğu hiç fark etmez, ama çoğunluk için çok fark ediyor.

    ölmüş, söz hakkı bulunmayan bir kadının katiline, "sevgilisi" yazmak... kim yazıyorsa bunu, kim emir veriyor, kim onaylıyorsa, yatacak yeri yok.

    düşünsene, ben evliyim. diyelim ki sokak ortasında manyağın teki tarafından öldürüldüm. medya şunu yazacak. "evli kadın, eski sevgilisi tarafından....". kemiklerim sızlar, iki elim yakanızdadır.

    çünkü insanlar "hmmmm..." diyecek o zaman. "aman canım, o da şey yapmasaymış....". ortalık ayağa kalkmayacak o zaman.

    bence, ortalık ayağa kalkmalı.

  • anksiyetesi olanların şu an yaptıkları

    an itibariyle nefes darlığı yaşamaktalardır.

    psikoloğum ve aynı anda anksiyete bozukluğundan müzdarip bir insanım. evet olabiliyor. bu tartışmayı bir kenara bırakıp, bir takım şeyler söylemeyi, borç bilirim.

    anksiyete her zaman panik atak yaratmaz. ama şu şartlar altında hiç anksiyöz olmayan insanlar bile panik atak geçirmekteyken ilk söylemek istediğim şu ki, panik atak "taklit eder".

    panik atağın en belirgin belirtilerinden biri nefes darlığıdır. ve virüsün en belirgin belirtisi de buyken, panik atak yaşayan biri nefes darlığı sonrasında, öksürmeye başlayabilir, belirtilerinden biri olan ishal de yaşayabilir. inanın ki panik atak "ay korkuyor ya" diye açıklayabileceğiniz bir şey değil. kaygılı insanın ateşi çıkması mümkün mü bilmiyorum. ama beden ve zihni ayıramazsınız, buna eminim.

    kaygı bozukluğu ne yazık ki obsesif kompulsif bozuklukla komorbidite gösterebilen bir rahatsızlıktır. el yıkama ve kolonya / dezenfektan sürmekten ötürü elleriniz yara olabilir. şu şartlar altında, bana kalırsa bu da normaldir.

    "anormal bir duruma gösterilen anormal bir tepki normal bir davranıştır." demiştir, sevgili viktor frankl.

    dolayısıyla aslında şu an, bütün toplumun anksiyete bozukluğu belirtileri göstermesi, normaldir. göstermemesi, anormaldir. hani "korona morona bize koymaz" videolarında çıkanlar, anormal olanlar onlar.

    paniğe kapılmanız değil, ama panik atak geçirmeniz ve kaygı yaşamanız en sağlıklısı. ve bir daha söylüyorum, panik, semptomları taklit eder.

    bütün bunları psikolog kimliğimle değil, anskiyete bozukluğunu yıllardır yaşayan biri olarak yazdım. o zaman neden belirttim? umursayın diye. sallayın diye.

    sevgiler.

  • köpek öldürdü diye 10 yıl hapis cezası almak

    çok yanlış ve ağır bir ceza değildir.

    bazı başka tür suçlara çok yanlış şekilde, çok az ceza verildiği için kimisine 'çok ağır' filan geliyor olabilir. onu ben bilemem.

  • ekşi itiraf

    az önce candy crush'ın sevineyim diye oraya koyuverdiği "tüm ayıları buldun!" başarım için gülme krizine girdim.

    tüm ayıları buldum. yaşasın.

  • ramazan taşdemir

    sevgili ekşiciler,

    eğer ağrı'da bir köpeğe / kediye tecavüz ya da pati kesilmesi olayı okuyor olsaydınız, burada neler konuşulacağını, konuşacağımızı tahmin etmek zor değil. ama eğer bu çocuk için "oğlum bugüne kadar bir karıncayı bile incitmemiştir. hayvanları çok sever. olay günü de kuşu kurtarmak için elektrik direğine çıkmış." deniyorsa ve bunun kıymetini bilmez, buna sahip çıkmazsak, kedilerin köpeklerin patilerinin kesilmesine, tecavüzüne ses çıkaracak yerimiz kalmaz.

    17 yaşında, ergen, yarın öbürgün karşımıza çıkacak psikopat yaşıtları kedinin köpeğin patisini kesiyor. psikopatisine deneme yapıyor. evet bu hep oluyorken, bu bir kuş uğruna, evet arkadaşım kuş, kuş görsek sen ben geçer gideriz. kedi köpek olsa yaparız bir şeyler. itiraf et, kuşa yapmayız bunu. bu adam, ergen ama senden benden daha adam, bunu bir kuş uğruna yapmış.

    bazen birini kurtarmak, çok şeyi kurtarmak demek. vicdanınızı iyi dinleyin, yardım edin.

  • eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek

    geçen gece tam uykuya dalacakken annemin tırıs tırıs odama gelip "kalk kız kalk" demesi sonrası fark ettiğim durum. balkondan baktım bir de ne göreyim eski sevgilim gelin arabasının üzerindeki süsleri topluyor damatlığıyla. alt katımda gerdeğe girdi oğlan. bizimkisi kısa süren ve gereksiz bir ilişkiydi. o yüzden e iyi inşallah mutlu olurlar demekten başka bir şey de gelmiyor içimden. ha bir de inşallah karısına söylememiştir hıyar dedim, yattım uyudum. komşuluk ilişkilerimiz muhteşem. inşallah asansörde de denk geliriz.

  • vatanım sensin

    sürekli bu başlığa dizinin içeriği ile ilgili seri entry giriyorum fakat bu sefer anlatmak istediğim başka bir şey var.

    hani bu sözlükte maaşlı sandığınız, aktroll dediğiniz insanlar var ya, ha işte onlar hiç de maaşlı değil. son derece gerçekler ve arkalarında hissettikleri güçten ötürü entry girer gibi konuşmaktan hiç korkmuyor, hiç çekinmiyorlar. çevremde böyle biri var.

    'vatanım sensin çok güzel izlesene' dediğimde yüzüme küçümseyici bir ifade ile bakıp 'izlemem ben onu ya' dedi. gerçekten anlamadım, nedenini sordum. halit ergenç'i sevmiyormuş paşam. yalan.

    geçenlerde sinirlenmiş. çünkü biri ona 'insanlar keşke kuran okuyacağına nutuk okusa' demiş. çok sinirlenmiş amın evladı. insanlar kuran okuduğu kadar nutuk da okumuş olsa bu ülke bu halde olmazdı, ama bunu bir sığıra anlatmak imkansız. atatürk'ün türk topraklarında islam'a yaptığı güzelliği anlatmak da imkansız. istiyordu ki herhalde, atalarını yunan, fransız falan siksin. ama bir şeye çok eminim. bu topraklarda hristiyan olarak doğmuş olsa, yine yobazın önde gideni olurdu. buna adım kadar eminim.

    mustafa kemal atatürk'ü sevmiyor. o yüzden de kendisine her tür ideolojiden ve siyasi partiden uzak bir şekilde diziyi seyretmesini önermiş insana aşağılarcasına bakarak 'izlemem ben onu ya' diyerek dalga geçercesine o siktimin ağzında yavşak bir gülümseme oluşturma kuvvetini alıyor. nereden alıyor tahmin edersiniz. çünkü neden? çünkü orospu çocuğu.

    senin o kuvveti aldığın yerleri sikeyim. soysuz ve kansızsın. dizi özelinde düşündüğümde küfür olarak yunan'ı bile kullanmam. keşke o dönemdeki şerefsiz yunanlardan biri olsan, ama daha kötü, senin kanın bile yok. adamların en azından bir helen ideali falan varmış, senin idealin nedir? kadınları metroda ayrı vagona bindirmek? senin vizyonunu sikeyim. senin zihnini, senin sapkınlığını sikeyim.

    tarih boyunca bu ülkenin başına gelmiş en kötü şey sizsiniz.

    imza: selanikli, pipisiolmayangil.

  • ciddi değilsen görüşmeyelim kızı

    normal kızdır. zira ciddi olmak demek evlenmek demek değildir.

    mesela ben böyleyim şu an. kezban yaftası yememe aldırmadan da gayet net bu cümleyi kurabilirim. insan tanımadan etmeden bir insan ile ileriye dönük ne düşünüp düşünmeyeceğini kestiremez evet. ama bir insanı ne niyetle tanımaya çalıştığınız önemlidir ki zaten ciddiyet de burada devreye giriyor. kimi erkeklerin motivasyonu 'oo siker atarım' malumunuz. bunu diyen erkek normal ama 'ciddi değilsen görüşmeyelim' diyen kız evlilik manyağı oluyor. kızları nasıl daha rahat sikebiliriz diye attığınız kollektif takla lan bu resmen.

    hayır güzel kardeşim evlilik manyağı olmuyor. duygusal bağların, gerçek paylaşımların olmadığı muhteşem zamanlar geçirdim. ama bana yetti. şu anda hayattan beklentim bu değil. çünkü ben buna aç değilim. doydum. şu an vaktimi ayıracağım erkeğin ancak bambaşka beklentilerimi geliştirme ihtimali varsa (ki bu beklenti evlilik değil) o erkeği vaktime değer görüyorum. e dolayısıyla, sen otuz yaşına gelmiş ama eli sikinde gezen ergen gibi tavırlarınla, yeterince seks yapamamış ve doymamışlığınla benim güzel vaktime değmiyorsun ve ben de sana 'ciddi olmadığın için seninle görüşmediğimi' açıklayabiliyorum. sonra gelsin kezbanlar, gelsin evlilik manyakları. ya allah aşkına, bu hikayede kim kezban?

    edit: ne yazık ki "duygusal bağların, gerçek paylaşımların olmadığı muhteşem zamanlar geçirdim." cümlesini yazdım diye 'canım artık benden geçti' diyerek bir koca bulup onun iliğini emikleyecek insan olarak orospu damgası da yemişim. zaten bu ekşi sözlükte bir kadın olarak ya kezbansındır ya da orospusundur. ama sizi de anlıyorum, aç köpek gibi saldırmak bunu gerektirir. yine de belirtmek isterim ki hayatımda, bana gerçek bir değer veren insanlara geçmişimde tüm yapıp ettiklerimi açık açık anlatmak gibi pis bir huyum vardır. ayrıca izin verin de benim geçmişimi benim kocam düşünsün. kızları nasıl daha rahat sikebiliriz diye attığınız kollektif taklalar iş görmeyince, kollektif olarak aşağılamaya başvurmanıza da ayrıca ba-yı-lı-yo-rum.

    edit 2: bu ikinci editi ekşi sözlüğün güzel kadınlarına bir uyarı olsun diye yazıyorum. vaktinde mesaj kutumu yeşillendirme çabaları içine girmiş ve cevap alamamış bazı erkeğimsi yazarlar bu başlık altındaki entrylerinde direkt olarak şahsımı hedef alarak lafı orospu'ya getirmektedir. gene vaktinde çok tatlı bir insanmış gibi zorlayıp asla cevap alamamış insanlardan biri "degerli vaktini sikilerek gecirmesen boyle koca meraklisi olmazdin bana sorarsan" diye mesaj atmış, kıyamam. bu başlığın da ekşi sözlüğün de özeti budur. sonra vay pipisiolmayangil bize neden yüz vermiyor diye aha böyle delirirsiniz. ulan sizin neyinize yüz versin?

  • türk kızı

    üç paragraf boyunca kendisini övebilen bir kız cinsidir.

  • ya anneni sileceksin ya beni diyen kadın

    sikeceksin okumam üzerine çok ilginç düşüncelere daldıran kadındır. swinger dediniz tamam dedik de ulan bu nedir dedim bir an. neyse silmekmiş. kadını silin.

  • ingiliz aksanı duyunca ağza sopa ile çakma hissi

    amerika çomarı olduğunuzu gösterir.

  • kız arkadaşına oral seks yapan erkek

    açılmış olmasını bile çok ilginç bulduğum başlık. hani bu ne bileyim sevgilisinin elini tutan erkek başlığı açmak gibi bir şey. 30 küsür entry boyunca neyi tartıştığınızı anlayamadım.

    kokarını tartışıyorsanız sizi şöyle alalım da *, kız arkadaşınız bir jinekoloğa görünsün.

    "akarını" tartışıyorsanız, onu ağzımıza yüzümüze boşalmadan önce düşünecektiniz.

  • cinsel saldırıdan kurtulmak için ölümü tercih etti

    kızın geri zekalı olduğu ve yarrak kafalı adamların 'kucağına atladığı' gibi iddialar olmuş.

    kız erkek arkadaşıyla günlük kiralık evlerden birine gidiyor diyor. bu ev sahibi mi ne bok eşyalarım kaldı ya bahanesiyle eve arkadaşıyla giriyor kızın erkek arkadaşını darp ediyorlar diyor. ne adamın orospu çocukluğu kalmış ne kızın zekası. insan erkek arkadaşıyla aynı evde kalmaya çalışınca mı geri zekalı oluyor?

    malsınız biliyorum ama bari okuduğunuzu anlayın.

    "yarrak kafalı adamların kucağına atlarsan ölmeyi hak edersin"cilik bu da yeni çıktı. her yerinden bok akan bir söylem.

    şerefsiz köpekler.

    edit: "okuduğun entry'yi önce o yalama olmuş göt deliğinle değil beyninle anlamaya çalış" şeklinde bir mesaj aldım. kimden olduğunu söylememe gerek yok herhalde. bu da burada dursun evet.

    kadına şiddet var diye bas bas bağıracağım şimdi. konuşulmaya çalışılan olaya bak, söylenen laflara bak. o söylenen laflara çıkıp da şerefsizlik dediğin zaman adam hala bak hala daha cümlesine "yalama olmuş göt deliğim" ile başlıyor. kime neyi anlatıyorsun di mi.

    sikin hepimizi.
    sikin.
    zorla sikin hepimizi.
    rahatlarsınız.

  • odtü'den bakire mezun oranının çok düşük olması

    karısı evlilik öncesi analdan anala koşmuş insanların zoruna gidendir.

  • evli misiniz bekar mısınız diye soran jinekolog

    çubuğu sokabilir miyiz yoksa sokamaz mıyız diye, delik misin değil misin diye soran jinekologtur.

    sonuçta muhafazakar bir toplum evet, o doktor böyle düşünmüyor olsa bile o şekilde sormak zorunda, elinden gelen bir şey yok falan gibi şeyler denmiş. hayır arkadaşım o şekilde sormak zorunda değil bunu. bana gelip "evli misiniz" diye sorana kadar, evli ve muhafazakar bir kadına "bakire misiniz" diye sorsun. evli ve muhafazakar kadın bu sorudan alınganlık yaşarsa bundan banane. ba-na-ne.

    ne demeliyim bu soru karşısında ben onu bilemiyorum. "hayır değilim ama çatır çatır sevişiyorum" demek zorunda mıyım? ben bana sorulmamış bir sorunun cevabını vermek zorunda mıyım? ben bu konuda açıklama yapmak zorunda mıyım? bu açıklamayı yaparken utanıp sıkılmazsam garip bakışlara maruz kalmak zorunda mıyım? utanıp sıkılarak, başımı önüme eğerek evli olmadığımı fakat bakire de olmadığımı ifade etmek zorunda mıyım? ya da hiç uğraşmadan kısaca, olmadığım halde "evet evliyim" diyerek çubuğu sokturup, bu iğrenç söyleme ortak olmak zorunda mıyım?

    ve dikkat ettiğim bir şey var, bunu yapan genellikle kadınlar. erkek doktorun yanındaki kadın ve asistanımsı şeyler yöneltiyor bu soruyu. erkek doktorun kendisi yöneltmiyor. bu detay da bir köşede dursun istedim. adam birazdan rahmime kadar görecek pozisyonda, her gün yüzlerce vajina görüyor belki ama "evli" olup olmadığımı sorgulayan kişi, yanındaki ibiş kadın. çünkü her ne kadar o erkek birazdan benim amımın derinliklerini inceleyecek de olsa, kendisi sorsa komşulara karşı çok ayıp olur, rahatsız olurum belki. soramaz. tabi.

    ben bu ibiş kadınlardan birine "hayır evli değilim ama bir sıkıntı yok" dedim mesela. sıkıntı kelimesini duyunca kaşı gözü ayrı oynadı güzelimin. evet sıkıntı dedim. zoruna mı gitti? kızlık zarı sıkıntıdır ve benim bir sıkıntım yok. bu kadar sıkıntı yapmayın.

    edit: aman allahım ya, jinekologlar coşmuş alt tarafta. bizim bekaretimiz çok da şey değilmiş adam bir an önce hastaları geçmeye bakıyormuş falan. allah iyiliğinizi versin sayın jinekologlar ama siz benden daha iyi bilirsiniz ki evli olup da vajinismus olan, evli olup da cinsel olarak aktif olmayan milyonlarca kadın var. sorduğunuz soru baştan sakat. o kadın da "evliyim ama şöyle böyle" diye açıklama yapmak zorunda değil. üstelik tanı tedavi her neyse bunun için gerekli olacak bir bilgiyi bu açıklama gelmediği noktada kaçırma ihtimaliniz de yüksek. siz hala "insanların ne tepki verdiğini biliyo musunuz, peki ya dayak yersek" falan modundasınız. hassas bir alanda çalışıyorsunuz. kimseyi rencide etmeye, kadınları o ya da bu şekilde travmatize etmeye hakkınız yok. kimse size "veriyon mu kız?" diyin demiyor. bir kadının evli oluşunu da cinsel olarak aktif oluşu olarak ele alamazsınız. adam gibi bir soru bulmak çok zor olmamalı.