horoz tavuk 200luk9
profili

  • 22 mart 2024 moskova terör saldırısı

    "insanlık nereye gidiyor, dünya iyice boktan bir yer oldu, vahşet" falan yazan tipler bi gidin ya. az biraz açıp tarih okuyun. insanlık hep böyleydi hatta eskiden daha da vahşiydi. şimdi demokrasi, insan hakları, hümanizm ayaklarına yumuşamış halde. bunca fetihler yapılırken çiçekle mi yapılıyordu? açın okuyun bir ülke fethedilirken ya da fethedildikten sonra sivillere neler yapılmış. bu görüntüler light kalır. bıçakla, baltayla, kılıçla insanların kafatası kırıla kırıla, boğazları kesilerek, gözleri oyularak, ortadan ikiye bölünerek köyler, şehirler ele geçiriliyordu. bizim osmanlı yine en vicdanlı devletlerden birisi sayılır. ne hikayeler var tarihte. bırak yabancı ülkeyi ele geçirmeyi kendi tebaasına bile ne zulumler yapmış hükümdarlıklar. o zaman bir kamera olsaydı izlerken kusardınız. çünkü bunlar tarihi yazıtlarda, belgelerde ayrıntılı şekilde tasvir edilmiş. sadece kamera görüntüleri yok diye eskiler size daha insancıl gelmesin.

  • c.başkanı erdoğan'ın kripto paraları kumar sanması

    doğru söylemiş kumar amk yalan mı?

  • ankara sbf'de ülkücülerle solcuların karşılaşması

    kofti kavga. cırtlak sesli solcu kız check tamam.
    yanlarından geçerken bir şey yapmayıp uzaklaşınca yalandan kendini tutanlardan kurtulup saldırmak isteyen ülkücü check tamam.
    teeeeyy zamanında biz ne kavgalar gördük gazi üniversitesinde.

  • einstein'i gelin evi programında öğrenmek

    "kim acaba, hani bir anısı var mı" diye sorunca "paşa dedem" deseydi muazzam bir cevap olurdu.

  • 23 kasım 2016 beşiktaş'ın yediği üçüncü gol

    gol kadar efsane bir olay da spikerin bu golden sonra yaptığı şu yorum: bu akşam tailhsizlikler beşiktaş'ın yakasını bırakmıyor. la neyi talihsizlik, aksine büyük talih. 3 kere top direkten dönüyor gol olmak istemiyor. senin defansın bakıyor öyle. talih sana daha ne yapsın?

  • moğolistan'ın sinsi gibi hiçbir olaya karışmaması

    sessiz atın tekmesi pek olur hesabı 2-3 yüzyılda bir cengiz han çıkarmaktadırlar yanlız. moğolistan "eyyyt be yetti artık" dediği zaman boku yeriz. böyle iyi karışmayın. kızdıktan sonra dünyanın yarısını ele geçiriyor manyaklar.

  • survivor 2016

    bir insanın sakatlanıp acı çekmesinden zevk alan kötü insanları göstermiş yarışma. işte bu insanlar içimizde. orada, burada, sözlükte. ama sorsan kendisine, sevenlerine çok iyi bir insandır.
    edit: bazıları yazılarını silmiş. aferim hala daha bir umut var.

  • geldim gördüm güldüm show

    güldür güldür'ü ve izleyenlerini ölesiye eleştiren tayfa bunu beğenirse, ben de onların yaptığı gibi buraya girip devamlı eleştiririm demiş olayım. bu ney lan.

  • 16 aralık 2015 istanbul depremi

    kasımla aralığı karıştırtacak kadar korkutmuş heralde.