sut ictim disim kirildi8
profili

  • eda erdem'in heykeli

    heykel yanlış yapılabilir, kötü yapılabilir, normal, mümkün. ancak mecbur musun dikmeye, düzeltilmesi mümkün değilse yenisini yaptırırsın, bu nasıl bir iş bilmezliktir. büyük büyük şirketler yöneten insanların vizyonuna bak amk. fenerbahçeye de sporcuya da hakaret olan heykel.

  • galatasaray

    https://twitter.com/…tatus/1745458795751600147?s=19

    her yerinden fışkırıyor.

  • kemal kılıçdaroğlu

    koca chp teşkilatının sosyal medyada yaptığı tek şey bu tesev kurucu üyesini savunmak. o kadar kürtçü mezhepçi ayak takımını boşa doldurmadılar tabi partiye.

    ekonomi başta her alanda yaşanan yıkıma rağmen iktidar o kadar rahat ki, hiç bir endişe ve kaygıları yok. bunun tek nedeninin kılıçdaroğlu ve sevimsiz dinozor ekibi olduğu artık kabak gibi ortada. toplumun bütün enerjisini, heyecanını, umudunu öldüren bir tarzı var. söylediği hiç bir şey kalbe dokunmuyor. bir yazar çok güzel söylemiş yukarıda, iktidar için önce muhalefeti kazanmak lazım iktidardan. chp'nin kurtarılabilmesi, içine doldurulanları hayal edince çok mümkün görünmüyor maalesef.

    imamoğlu olayındaki hal-tavır-tepkileri ise beklendiği gibiydi. partisinin kazandığı bir ilin, istanbul'un elinden alınması söz konusu, böyle bir ruh hali, isyan görüntüsü yok adamda. halkta karşılığı olan ve kendi iktidar ve düzenlerini rahatsız eden bir rakipten kurtulmuş olma rahatlığı var daha çok.

    mühürsüz oylara itiraz etmeyen, muhtemel kaçak göçmen oy sayısını önemsizleştirmeye çalışan, iktidara başörtüsü referandumu için pas veren bu adamın gerçekten seçim kazanmak gibi derdinin olduğunu düşünmüyorum. macaristan kopyası, akp artıklarından oluşan altılı masa ucubesiyle oyaladılar hepimizi. ne yapıp edip kaybedecekler.

  • 13 mayıs 2022 gürsel tekin dw açıklamaları

    chp'yi ele geçirmiş hdp'lilerin gözmezden geleceği şaşırtmayan açıklamalar. habertürk dönüp dolaşıp neden gürsel tekin'i programlarına çağrır, nagehan'la sohbet ettirir diye sorardım hep. atatürk'ün partisine çöreklenmiş türk milletine düşmanlık yapıyor utanmazlar. bir de dw'de.

  • adayımız değilsin kılıçdaroğlu

    anadoluda bırak cb'yi muhtarlık seçimi kazanması bile kuşkulu 74'lük yıpranmış kk'nın adaylığını destekleyenler o gece tr'den siktir olup gitmekten bahsedecek. sizin sorununuz beyninizden çok karakterinizde. bütün anketlerde adam en gerilerde. tek soru yeter aslında durumu anlamaya; kk'nın adaylığı akp'yi rahatsız eder mi. cevap çok net.

  • 5 haziran 2018 teke tek meral akşener canlı yayını

    arkadaş ne fanatiksiniz ya, iki dakika izledim kapattım diyen adama bakıyorum, tam bir ince fanatiği, nasıl adamlarsınız siz ya, meral akşener sizin rakibiniz mi, ne diye değersizleştirmeye çalışıyorsun, ne farkın var senin aktroll dediğin dallamalardan, yazık gerçekten.

  • paris için köprü ışıkları fransa renklerine

    tam bir sahsiyetsizlik örnegi. yakisir.

    tarihine bakildiginda terörden sikayet edecek en son ülkeler arasindadir fransa. benim açimdan malum sahis vefat ettiginde onun posterini evinin duvarina asmaktan farksizdir. hayatini kaybeden masumlara saygim sonsuz elbette.

    yarin abd'de benzer bir olay yasansa örnegin ayni seyi yapabilir misin, yapmak ister misin, içinden gelir mi. neden gelmez. rutin cia faaliyetlerini bosver, 11 eylül sonrasi yasananlar dahi yeterli. 11 eylül gerçekte kimi vurmus ancak simdi görebiliyoruz. o yüzden insan korkmuyor degil, acaba bu da bir baslangiç mi.

    o yüzden birakin bu "medeni dünyanin bi parçayiz" ikiyüzlülüklerini.

    sahibine not: fransa senin hangi acina saygi gösterdi acaba, pkk fransa'da cirit atmadi mi yillarca, halen atmiyor mu, simdi gelmis terörden mi yakiniyorlar. davarligi köpeklige tercih ederim.

  • 10 kasım'ı kutlarken kendinden geçen kemalci teyze

    (bkz: 10 kasım'ı kutlamak)

    edit: su video'dan (https://www.youtube.com/watch?v=uq64kpfm96w) zerre farkı olmayan bir algı operasyonu. aşağıda bir yazar tam kayıt (https://www.youtube.com/…_hcmqme2i&feature=youtu.be) üzerinden gayet güzel bir şekilde anlatmış durumu.#56204432

    bak bu da akitçi versiyonu: https://twitter.com/…hinn/status/659844684588695552

    bu da bursa tv: https://www.youtube.com/watch?v=52lyojcch2w

    https://www.youtube.com/watch?v=ms4w3fzvig4