coverthetaiba3
profili

  • biz bir aileyiz diyen patron

    ben üniversite son sınıfta böyle bir şirkette çalıştım… patron bir gün geldi sizi tekne ile gezmeye çıkarayım sizde benim evlatlarımsınız demişti. benimle katılan arkadaşa gitme bir bokluk var dedim o yaranmak için gitti ben sınavları bahane edip gitmemiştim , meğersem herif tekneyi temizletmeye çağırmış. iş bitince 10 dk sahilden uzaklaşıp geri getirmiş bir bahane bulup.

    birde büyük kurumsal bir firma müşterimdi. ulan masadan kalkanın arkasından lafı giderdi. öyle herkes birbirinden tiksinir. ama ikide bir piknik miknik ayarlayıp biz bir aileyiz temalı resimler paylaşırlardı.

    kısacası umarım vardır böyle firmalar çalışma ortamları bana hiç denk gelmedi

  • lgbt kulübünün akıllara zarar projesi

    bir erkek olarak söylüyorum kadınlar bizim tuvaletlerden uzak dursun. her genelleme yanlış olmakla beraber , gördüğüm ve bildiğim kadarıyla kadınlar tuvaletleri çok kirli kullanıyorlar ve ortalık leş gibi oluyor. detay gerek yok yapmayın işte kafayı takacak mantıklı işler bulun. lgbt üyeleri nasıl toplumda yer eder , iş bulur,iş kurar. lgbt üyesi öğrencilere burs verin , hibe bulun siz daha bu işleri çözmeden “bayan” , “kadın” seviyesindeki aktivistliğinizddn gına geldi

  • peki asker nasıl erdoğancı oldu

    lan tsk'nın üst düzey komutanları , kahramanları tek tek içeri tıkılırken normalleşiyoruz diyen adamlara bak... neredeyse "ordu göreve" diye pankart açacaklar. ulan darbeci dediğiniz cumhuriyetçiler yürüyüşlerinde "ne postal, ne takunya" diye bağırıyorlardı onlara dediğinizi bırakmadınız şimdi yok atatürkçü laikliğinden eser yokmuşda bilmemne.

    ulan şu liboş tayfasının allah belasını versin , vermiyorda her dönem sözlerini geçiriyorlar ve hep haklı bu pezevenkler hep mağrur. hep en iyiyi güzeli bilen onlar bizler sığ ya cahil halkız, ya darbeci statükocu odun kafalıyız... . anamız bellendi hala konuşuyorlar susun ve siktirin gidin artık...