eksi5714
profili

  • m16 glock rpg7 ve sınırsız mermiyle 15.yy'a gitmek

    (bkz: onbeş kişiye saldırdım)
    (bkz: vurdum vurdum saymadım)

  • ehliyete iq sınırı gelmesi

    (bkz: milletvekilliğine iq sınır getirilmesi)
    yüzde bazinda daha fazla kalan olabilir, benden söylemesi.

  • rusya'nın türk gemisine ateş açması

    (bkz: ruslarin biraz sey olmasi)

    balikci teknesine ates acmislar. bak hele ya. yemin ediyorum zerre akil yok. petrol, dogalgaz olmasa acliktan ölür bunlar.

    edit: senin o kadar edebiyat bilim tarihin olsun gel bu hallere düs. al iste ihracat kalemlerine bak. %80 yer alti kaynagi. sarisin arap bunlar. gogol mezarinda takla atiyor:
    https://upload.wikimedia.org/…ia_export_treemap.png

    edit: tamam lan iste, balikci teknesine uyari olsun diye ates acmislar. ilk verilen linkte iki cümle vardi balikci gemisine ates acildi diye. ama en nihayetinde bu rus ibibiklerin petrol olmasa ac kalacaklarini belirtme firsatini kaciramazdim. rus sevici hendekci komunistlerin zoruna gidiyor tabi. tamam tamam okumadan entry yaziyoruz falan.

    edit: lan bu bu eksicilerdeki laubali entry'i üc kurusluk bilgiyle yerin dibine sokma arzusunu anlamiyorum. rusya'yi savunuyor. iki gün önce omuzda füzeyle bogazlardan gecen babamdi sanki amk. ruslarin son birkac on yildir sarisin arap haline geldigini görmemek icin andaval olmak yeterli. tamam cok seviyor olabilirsin, anliyorum. ama yilda en az 500 milyar dolar petrol ve dogalgaz gelirini bana ver, 10 kere marsa gider gelirdim simdiye. paraya bak, paraya. bir de mendeleyev'lere girmis haspam. ulan ben de aynisini diyorum iste. güzelim memleketi, üretken memleketi, o edebiyat zengiligini ne hale getirdiler. diktator sevicilik, güce tapicilik falan böyle birsey olsa gerek. why nations fail diye bir kitap var al oku bak, ayni naneyi bin tane örnekle aciklamis. hayir sanirsin adam oturmus rus bir akademisyenle konusmus oradaki durumu, diktatör ortamini da gelmis burada rusya öyle böyle diye ayar veriyor. göt korkusundan ikinci dünya savasinda milyonlari kanirtarak bir zahmet atom bombasi yaptilar allahtan. aferin ibibik.

    hayir yani, hala "önce kendi ülkene bak" diyor. ulan cok hastasi olsam kendi ülkemde kalirdim zaten, dangalak.

  • sütyen gören orhan pamuk mutluluğu

    olay ig nobel töreninde geçiyor.

    biyoloji derslerinde vajina, meme denince gülen çocuklarız lan biz. 30 yıl sonra, nobel de alsak sütyen falan görünce yelkenler suya iniyor:
    https://youtu.be/kxf3hk21bwi?t=170

    ben şahsen robert koleji'nde işlerin farklı olduğunu sanırdım. değilmiş.

    ----"olay ne, tam olarak" diyenlere açıklama----
    ukraynalı doktor bir ablamız acil durumlarda gaz maskesi olarak kullanılabilen bir sütyen geliştirmiş*. bu yüzden de ödüle layık görülmüş.

    bu ödülleri de, hali hazırda nobel ödülü almış insanlar veriyor. orhan pamuk da o sırada bu yüzden sahnede.

    neyse efenim o an geliyor. ablamız sütyenin demonstration'ını yapmak üzere sütyeni çıkarıyor. olaylar gelişiyor.