supercisim12
profili

  • hulusi akar

    erler, genelkurmay başkanının evlatlarıdır. senin emir kulu evlatlarını kestiler, linç ettiler. neden bunu kınamıyorsun, neden gündeme getirmiyorsun? sen kimin, neyin başkanısın?

  • kpss 2016

    görüldüğü üzere 75 üzeri alanların bile memur olmak için umudunu kestiği sınav. türk devletinin (akp hükümetinin) türk gençliğine attığı en büyük kazıklardan biridir. oysa dünyanın her yerinde bir sınavdan 75 puan almak başarısız bir sonuç değildir. sen, yaptığın sınavdan 75 alan gencine istihdam sağlayamıyorsan, onu hayal kırıklığına, umutsuzluğa itiyorsan; ama bunun yerine savaş çıkardığın suriye'den kaçan mültecilere ev, istihdam, bedava sağlık ve eğitim hizmetleri sunuyorsan, hem sana hem de sana oy veren gerizekalılara lanet olsun. beter olun.

  • 21 haziran 2016 türkiye'nin gruptan çıkması

    gerçekleşmesi takdirde, bir üst turdaki maçlarda daha beter sonuçlar alıp türkiye'nin dünyaya daha çok rezil olmasına neden olacağı için, istemediğimdir. utancın neresinden dönülürse kardır. fransa'daki takım milli takım değil, tam bir akp milli takımıdır. para, menfaat, enrtrika, iş bilmeyen adamlar, kayırma, disiplinsizlik, ucuz milliyetçilik... ne rezalet ararsan var.

  • köprüden geçişi pahalı bulan körfez'i dolaşır

    tam bir halk düşmanı söylemi. devlet, bütün vatandaşlarına hizmeti eşit olarak dağıtmakla yükümlüdür. devlet, parası olana hizmet götüren ticari bir kurum değildir.

  • ak parti'nin her yaptığına karşı olma hastalığı

    (bkz: akp'nin her yaptığına sahip çıkma hastalığı)

    insanı göt kılı yapar.

  • laikçiler neden ahlakçı kesiliyorlar sorunsalı

    laikliğin anlamını dünyevilik, dünyacılık olduğunu zanneden bir kurban beyanı. hangi oğlancı evinde, hangi ışık evinde, hangi din evinde öğrettilerse sana bunu, kandırmışlar seni.

    nüfus kağıdında müslüman yazmakla ahlaklı olunamayacağını öğretememişler sana.

    hadi müslümanlığı öğretemediler, hiç olmazsa "de" - "da" eklerini öğretselermiş, onu da öğretememişler.

    sonuç; laikliğin ne olduğunu bilmeyen, ahlakın ne olduğunu bilmeyen, müslümanlığın ne olduğunu bilmeyen, türkçeyi yazıp okuyamayan kindar nesil. bir ülke böyle çökertilir işte, topa tüfeğe gerek yok.

    düzeltme: imla

  • türkiye'nin savaştığı dış mihraklar

    dış mihraka gerek yok. akp tek başına yeter. dış mihrakların hiç taş atıp kolunun yorulmasına gerek yok.

  • tek çare başkanlık sistemi

    götüne girsin başkanlık. tek çare budur.

    edit: başlığı açan ak troll yazıyı silip gitmiş. sözüm onlaradır, şahıs ya da kurumlara değil.

  • 20 şubat 2016 ahmet davutoğlu açıklaması

    sadece 4 dakikasını dinlemem bile sinirlerimi tepeme çıkarmama sebep olan açıklama. 4 dakika içinde 3 defa amerika'dan örnek verdi, amerika'dan bahsetti. arkadaş sen türkiye cumhuriyeti'nin başbakanısın, sanane abd'den? bir hükümet, amerika'nın sömürgesi olduğunu bu kadar mı belli eder? türkiye hep amerika'nın sömürgesiydi ama bunlar açıkça ilan ediyor.

    ikinci trajikomik açılaması: etrafımızda ateş çemberleri varken türkiye münferit bir iki terör olayı haricinde huzur içinde yaşıyor diyor. ulan senin başkentinde, kıçının dibinde 2 adet terör saldırısı oldu, ilkinde 100 ikincisinde 20 küsur kişi öldü. güneydoğun kaynıyor kontrol edemiyorsun, artvin halkı ayaklanmış gösteri yapıyor, suriye'de çıkardığınız savaş yüzünden milyonlarca fakir suriye'li mülteci sokaklarda geziyor, ülke birkaç kutba bölünmüş herkes birbiriyle kavgalı, küs. adam gelmiş bir iki terör olayı dışında sorunumuz yok diyor. bu insanlar pişkinliğin kitabını yazmışlar ama her zamanki gibi ben suçu bunlarda bulmuyorum. bunlara inanıp oy veren aymaz türk halkı, bu hatasının bedelini acı bir şeklilde ödeyecektir. rotasını akıldan ve bilimden almayan, yozlaştırılmış dini rehber yapan ve osmanlıcılık oynayan bu çapsızların ülkeyi adım adım felakete sürüklemesine hep beraber tanıklık ediyoruz.

    edit: bir anne için imza kampanyası varmış, destek olunuz `:https://www.change.org/…mob-xs-comment_share-no_msg`

  • türkiye'nin en büyük bölücüsü

    aynı zamanda hırsız ve katildir.

  • akp-rus savaşına türk-rus savaşı demek

    türkiye'yi akp'nin yanında savaşa sokmak isteyenlerin yeni algı oyunudur.

  • izdivaç programını trolleyen genç

    - korcan bir şey sorucam ama dürüstçe cevap verecek misin?
    - hayır

    hahaha en çok burada güldüm.

    edit: gelen yoğun mesajlar üzerine, söz konusu olayın dakikası 12:36