garda52
profili

  • 30+ yaşında olup kendini hala genç gören erkek

    (bkz: babası ölmemiştir)

  • selanik yahudileri

    aralarinda nickinin arkasina saklanip orospu cocuklugu yapanlari mevcut degildir.

  • aamir khan'ın türkiye'ye gelmesi

    ya 22m takipcili adama amir kim amk demek neyin kafasi cidden cozemiyorum. asil mevzu;

    (bkz: sen kimsin amk?)

  • atatürk'ün kendinden 17 yaş küçük kızla evlenmesi

    sadece 17 yas kucuk kizla evlense neyse. yaptigi devrimler sayesinde kendisinden 100 - 120 sene sonra dogan ve tabii kendisinden yasca oldukca kucuk bazi orospu cocuklarini bile inim inim inleterek sevgiyle 'kucakliyor'.

  • imkanınız olsa kiminle rakı içmek isterdiniz

    (bkz: amcamla) vefat etmeden evvel az icmedik ama son hakkimi yine onunla kullanirdim.
    raki sofralarinin vazgecilmez adami kimdir derseniz yurt genelinde oydu. sohbet, siir, dize, ses, kultur, espri, konusma adabi... yok yoktu adamda. meze almazdi. bir avuc leblebi veya bir portakal...
    bir mekanda ictigi esnada mekandaki unluler masasina gelirdi. kimlerle ne anilari yok ki... gazetelerin magazin eklerinde ara sira gorurdum her daim janti halini. raki gram dagitmazdi onu...
    uzatma dakikalari gelmisti gecen sene. son ziyaretimde vedalasirken soyle bir durup bakti. o bakisi bilen bilir. dur ulan olmeden dunya gozuyle son bir kere daha bakayim yegenime bakisiydi o... ciktim. direksiyonda onu dusunmek olmayacakti. bir yerde durdum ve raki actirdim. meze istemedim. abi olur mu diyen garson cocuga gulerek son bir kez boyle olacak dedim.
    simdi plaza bebeleri raki soyle icilir boyle adabi var filan diyince siktir lan ordan dememek icin caba sarf ediyorum. amcam yok artik. kuzenle iciyoruz.

  • tr'deki başkalarının hayatına karışma hastalığı

    bundan kurtulma in yegane yolu ilk denemede kirici olacak sekilde cevap verip kendini kurtarmaktir. yoksa sonu gelmez.
    yasim 16. tekim. evde arkadaslarim var amcamla teyzem kapiyi caldi. actim laaaak diye girmeye calisiyorlar. koydum elimi. buradan soyle icerde arkadadlar var dedim. sok geciriyorlar. lan az sayginiz olsun belki icerde manitam var?
    1 sene kirgin takildi. sonra geldi bana 'dusundum hak verdim kusura bakma' dedi.
    cogusu yaparken farkinda degil. ictiginizi, yediginizi, giydiginizi, aldiginizi konusmak icin varlar. aldigim biseye pahali dedikleri an sizin paranizla mi aliyorum derim mesela.
    ne zaman evleniosunlar bitmez bak. sen mi dugun yapican derim. cocuk istemiyor musun diyene sen mi bakacaksin deyin. korkmayin lan deyin. iki.gun kuser ucuncu gun saygiyla yaklasir.
    tatli yiyorum. benden %15 daha fazla yagi olan kadin aaa kilo alirsin diyor. lan belki biraktim sporu kilo kasiyorum sana ne? iyi ki soyledin ben protein sanip yiyordum deyin. deyin ki sussun bidakine.
    sirkette diger departmanlar bayilir en cok isi biz yapiyoruz tatavasina. ben hic calismiyorum deyin. sikayet et deyin. boyle dogrudan soylemeyince olmuyor.
    bunu ana babaniza kadar uygulayin. toplumun bu konuda egitime ihtiyaci var. kibarlik ile karsindakine sinir cizmeyi, tavsiye ile terbiyesizligi karistirmayin. cok karismis.

  • 5 eylül 2017 türkiye hırvatistan maçı

    en adi kaltağı bile yanında saf masum köy kızı gibi bırakacak kadar eyşan olan türk spor medyasından ve idmanda kaldırmadığı götünü 38 yaşına kadar dört büyüklerde büyütmek isteyen a milli oyunculardan özel ricam var. uzun olabilir. okursanız ekime okumazsanız skime kadar. ne mal olduğunuzu bilin. isim isim veya ima ile yazacağım.
    senelik 2 milyon alan güzide yorumcularımız tabletlerini açsın.
    derin ilgim nedeniyle gelişimlerini çok yakınen takip ettiğim hırvat kadrosundan;
    srna'nın olmadığı ama vrsaljko, corluka, lovren ve jedvaj ile oluşan bir defans
    rakitic, kovacic, modric, badelj gibi bir orta saha
    madnzukic ve kalinic gibi devlerden oluşan forvet iskeletini incelesinler.
    bu oyuncular hangi yabancı sınırlamasında hangi altyapıdan hangi liglerde gelişmiş baksınlar. not alsınlar. maç sonuna geleceğim.
    maç ne olur? söyleyelim; içimizden geçecekler. öyle arayı açmış salmış durumları da yok. puan lazım adamlara. içimizden geçerken hatta ikiye ayırırken bıçak izi bile bırakmayacaklar. olay yeri inceleme lazer kesim diyecek. ah o girse vay bunu tutsak demeyeceğiz.
    yüksek vatansever ve adamlık mertebesindeki topçularımızın maç anında yapması gerekenler;
    arda'ya tavsiyem modric'i izlesin. bana göre dünyanın en formda ve en iyi orta sahası bu aralar. izlesin ve nasıl yıldız olunur, nasıl can dişe nefes göte takılır izlesin. egosuz star nasıl olur görsün. gerçi kenarda top toplarken böyle oyuncular izlemişti ama anlamamış sanırım.
    ozan denen gün teyzesi fizikli nargile cafe müdavimi ergen izlemese dahi olur. umut yok. şener gibilere laf atarken şenerin yeteneğinin bu kadar olduğunu ama yeteneğine ihanet eden salih ve burak gibileri hatırlatalım. 15 senede kazanması gereken parayı 2 senede kazandığı için yatan diğer yeteneklerimizi de unutmayalım lütfen.
    caner, selçuk filan yedek kulübesinde gülerek izlesinler olur mu? bayrağı temsil ediyoruz diye o küçük aklınca daşşak geçmeyi unutmasın ama.
    maç sonu demiştik; maç bitince de koro halinde yabancı sınırlamasını konuşalım. ama bu esnada içimizden geçmiş olan hırvatların nüfuslarına bakalım. sonra kaç oyuncusu la liga, epl, seria a yıldızı ona bakalım. kendi liglerinde yabancı sınırı var mı soralım?
    hajduk split, d. zagreb, belupo, rijeka gibi takımların bütçelerine bakalım. sonra alt yapı bütçelerine bakalım. sonra ikisini oranlayalım. başakşehirle kıyaslayalım.
    teknik direktörlerinin maaşına bakalım. buna bakarken milli takım sponsorlarına ve anlaşma bedellerine bakalım. federasyon denen kanayan yarayı inceleyelim. rant yuvasını kurcalayalım.
    en son hepsi bitince şuna bakalım ama ne olur...
    bir milli takım oyuncusu emekli olduktan sonra;
    tv'ye çıkıp ahkam kesince ne kazanıyor vs. ptt liginden takım çalıştırsa ne kazanıyor?
    bazı ülkelerde veteran yıldızlar benim yönettiğim 2. veya 3. lig takımı 14 senede milli takıma 4 oyuncu verdi diye göğsünü kabartırken mesela bizim rıdvan ne yapıyor? ne yapıyor derken kanaldaki evli & bekar kadınlarla ilişkilerini sormuyorum. futbol adına ne yapıyor? federasyondaki ayak oyunlarını sormuyorum. futbol yahu?
    peki tümer? rüştü? rüştü sen neden köşe yazısı işindesin? gidip altınordu vs muadili takımlarda kaleci antrenörü olsana? oradan 4 büyüklere geç. ne bileyim united yardımcı antrenörü ol? milan'da yardımcı hoca ol.
    ogün, hami, oktay, abdullah, alpay, vedat, saffet, ilker... saydırmayın tüm hatırladıklarımı çünkü çok fena hafızam var. neredesiniz oğlum? euro 96 hocası olan adam 2016'da evet tam 20 yıl sonra hala aynı görevdeydi. siz neredesin oğlum? utanmıyor musunuz? oğuz ne yapıyorsun koçum? cesaret edip alsana bir takım?
    fenerbahçeliyim. bülent korkmaz boşuna bülent olmamış. sadece o ve birkaç cesur yürek hariç hepiniz kolay paranın peşine düştünüz. kayseri erciyes kesmez sizi tabii amk. zidane madrid bebeleriyle idmana çıktı. zidane bak. 15 yaşında çocuklarla idman yaptı. sen zidane'dan büyüksün değil mi 4 büyük emeklisi?
    devlet baba spora çöktü. siz onun paçalarına yapıştınız. kahve yancıları gibi 3-5 ne koparsa diye sömürüyorsunuz.
    bakın başarı umrumda değil. her turnuvaya gidip gruplardan elensek üzülmem. üzüntüm ne biliyor musunuz? eskiden sokaklarda veya bahçelerde top oynayan ama kentsel dönüşüm adı altındaki diğer bir rant kolu sayesinde topu sektirecek yer dahi bulamayan çocuklar var. brezilya'da sporu kurtuluş olarak gören çocuklar kadar dahi hayal kuramıyorlar artık. hayalleri bile laz müteahhite satıldı. tesis yok. belediye takımı prof sporcu yetiştireceğine şampiyonluğa göz koyuyor. ranta bak. belediyesi ne ki emekli millisi ne olsun? neden yorumcusunuz lan hepiniz?
    gidin oğlum alın 8 tane ptt takımı. koyun altyapıya diğer futbolcu arkadaşlarınızı. kurtarın çocukları. 20 sene sonra ben milli takıma 8 topçu verdim diyin. para derdiniz yok nasılsa? var mı lan yoksa aç herifler? alamadığınız tek şey var benim bildiğim.
    bu kadar çocuğun vebali üzerinizde. bir tanesini uyuşturucunun pençesinden alıp spora alıştırsanız bunun vicdanı ve manevi mutluluğunu yaşasanız? para bunu satın alabiliyor mu? işte bunu alamadınız.
    ama ne gerek var amk değil mi? sponsorlar, devlet, belediye takımı ve rant eşliğinde sömürün.
    sömürü düzeninize sokulan ilk çomakta ağız birliğiyle yabancıları suçlayın ama olur mu? evdeki türkmen, rus, beyaz rus bakıcı ve temizlikçi utandırmasın. afgan oto yıkamacı utandırmasın. havuz inşaatındaki suriyeli de. utanmazsınız zaten ya.
    sizin gibi beş para dahi etmeyecek bilinç, yürek, zeka, olgunluk seviyesinde adamlara çok bile yazdım.
    kısa keseyim; kafanızı kaldırın ve kendinize sorun. futbol olmasa ne yapıyor olurdunuz? neden türk çocuklarını bundan mahrum ediyorsunuz? istanbul kadar nüfusu olmayan hırvatlar kadar dahi topçumuz yok avrupa'da. bu utancı temizlemek size düşmez mi? ulan 20 senede yolu milli takımdan geçen ve hala bu ranta ortak olan her adam '''''1''''' oyuncuyu milli takıma kazandırsa almanya gibi kadro derinliğimiz olur. sahi 3 milyon alman türkü neden milli takıma buradakinden daha çok oyuncu veriyor? bunu konuşun mesela?
    yok biz kahpe spor medyasının azılı birer kaltağı olarak arka fondaki lağım sesleri olacağız diyorsanız buyurun. akşam tvler sizi bekler.
    ama yabancı sınırı kalkmalı diyen ağzınızı en samimi duygularımla sikerim. kulaklarınız çınlarsa garda saydırıyor dersiniz. ağzını açıp sizi dinleyen ve size para kazandıranları da ayırmam sizden.

  • sevişmek istenen ünlüler

    su siralar iki uc tane a milli takim oyuncusu elime gecse hirstan catir catir skerim. isim yazmak istemiyorum. siliyor kanzuk.

  • hatem ben arfa

    ya kusura bakmayin su mutlu gunde agzimi bozacagim.
    o begenirsek seneye aliriz tayfasi bu sene yarragimiza soyle bi alici gozle baksin. zira seneye begense de begenmese de alacak.

  • 40 bin liraya alınabilecek en iyi ikinci el araba

    bak bu tipler yabani ot gibi ortaliga iyice dagildi. adam baslikta bisey soruyor cevap olarak ingilterede mustang alinir...
    sag ol ya. iyi ki soyledin. o zaman ben onu alayim oradan olur mu?
    uzaya firlatilan ilk maymun gibi ilk kendisi yurt disina cikti sanan var. evladim hepsini gorduk. 5000 euroya bmw, 600 dolara honda, 100 dolara olga... ne yapmaya calisiyorsan yapma ya. cok rica ediyorum yapma. paramizi cebimizden cikarmaya korkar olduk sizin yuzunuzden. neye uzansak berlinde su kadar, madridde bu kadar. yeter ya.
    cevap; kadin isen micra al. erkek ise ikinci el a3 veya toyota auris filan bak. neden kucuk arac verdim? bari devlete benzinden yana az domal diye. aa bu arada benzin avrupa'da 1.2 ila 1.8 euro yazacak biri cikabilir. eline bidonu verin alip gelsin.

  • iş görüşmesinde bir odada yarım saat bekletilmek

    (bkz: cok yogunuz, ondan orospu cocuklugu hakkimiz)
    ridvan turk futbolu icin neyse ik tayfasi turk is hayati icin budur. irin, yara.
    bir boktan cakmazlar. karsilarina bilgili biri gelip itin gotune sokunca sus pus kalirlar.
    aradiklarinda dogrudan gelmeye vaktim yok hemen is tanimi, saatler, ucret belirtin derim. ise birisinin bulunmasi lazim ise it gibi konusurlar. telefonda konusamayiz olmaz.
    bunun acisini yeni mezundan cikarmaya calisirlar.
    daha detayli yazacagim bu konuyu.
    edit: yazar kaçmış. yok yoğunuz yok gerekirse bir saat bekler, biz nelerle uğraşıyoruz minvalinde bir takım kelimeler eşliğinde klavyeye sıçmıştı.

  • türk kızlarının sevgilisiz yaşayamamaları

    sevgilisiz yasayamamalari degil.
    trip atacagi, kopek cekecegi, ego tatmini yapacagi, kendisini tasitacagi, gezdirecegi, kisaca maddi ve manevi islerini ve ihtiyaclarini giderebilecegi biri olmadan yasayamamasi o.

  • mutlu bir evlilik için ilk şart

    liseli ahkamlarından geçilmeyen başlık olmuş. mutlu ailelerde yetişmekmişşş.
    o zaman ailesi boşanmış olan, yetim veya öksüz olan mutlu arkadaşlarımız ne ayak?
    para diyen var. demek ki bu villasına gittiğim mutsuz çiftler hep borçla almış oraları hımm.
    bu işin birincil şartı:
    (bkz: karakterli bir kadın)
    evlilik erkek için teslimiyettir bu topraklarda. kadın yönetmeyi bilecek. sessiz yönetir, sesli yönetir, yönettiği kişinin davranış stilini bilecek. neye isyan eder, neye başkaldırır bilecek ve ona göre yönetecek. erkek zaten evi yönetmek istemez.
    ikincil şartı:
    (bkz: #61330023) eş seçiminde en önemli faktör başlığına yazdık. karakteri tahmin etmek zor. zira herkes kendini saklamaya çalışıyor ama bunu yakalarsınız.
    üçüncü şartı:
    (bkz: karşılıklı saygı ve empati)
    dördüncü şartı:
    (bkz: özel alan ve vakte anlayış gösterme)
    herkes kendi hobileri ve arkadaş çevresiyle vakit geçirebilsin. telefon ve sosyal medya kontrolü yapmayın. şu devirde herkes birbirine yürüyor. mutsuz olursunuz. giden gitsin deyiverin ve rahat bırakın. kalan sizin.
    beşinci şartı:
    (bkz: hac ve zekat) şaka lan şaka. vahabilere para kazandırmayın sakın. yardımı da önce tanıdığınız insanlara yapın. araya kamu spotu aldıktan sonra asıl beşinci şarta geçeyim. bu çok önemli.
    (bkz: kazandığınızdan fazlasını yemeyin) gelirini giderini bilen ve görmemiş olmayan biriyle evlenin. baba evinde tatil görmemişken bir anda kervansaraydan aşağısına gitmem diyeni siktir edin. kazancınız 10 iken 40 veya sonsuz kazanırmışça harcama yapanı ve yapmak isteyeni siktir edin. sizi uzun vadede suça teşvik eder. mutluluk asla parada değil. parayla ruhundaki eksikleri kapatmaya çalışan devrin insanına bunu anlatın. ama kazandığınızı da öyle güzel yiyin ki insanların size çıkarıp para veresi gelsin.
    sabah sabah şunu yazma sebebim ergen kusmuklarına bir nebze baraj olmaktı. biliyorum uzun entry okunmuyor ama olsun.

  • enver paşa

    burada kendisine ve ataturk'e hakaret eden yazar için gerekli şikayeti ilgili kurumlara bugün yapıyorum. bakalım o klavye götüne sokulduğunda ne yapacaksın.
    edit: silmen seni kurtarmaz manik asosyal obsesif nickli yazar. ss alindi. avukatim ve tanidik savciyla gorustum. savunma hazırlamaya başla.

  • 35 ülke gezen kişi

    yeni trend. hatun çıkıp amsterdam'dan başlayıp bruxelle, köln, luxemburg, paris yapıp 5 ülke gezdim şekerim diyor. vizyonum genişledi diyor. genişleyen bişey ama vizyon değil diyemiyorsun. senegal sempatizanı seni.
    14 tane fransız şehri gördüm. birisine bayıldım. en çok onda vakit geçirdim. hala daha o şehri bile layığı ile biliyorum diyemem. paris'te bir gün ile fransa'yı gezdim diyor hatun ya. ali sami alkış ya.
    5 tane elbise götürüp 5 foto çekilince şehir bitmiyor arkadaşlar. paris'te müze mi gezecektik diyor ya. halıyı yıka. bunu içine koy. emel sayın gibi sar dürüm yap. halıyı kuruyana kadar sopala.
    35 ülkenin yarısının ana caddesini, tiyatrosunu, kumarhanesini, tarihi merkezini, yerel tatlarını, diğer anlamda yerel tatlarını tatmadan gezdim demek çok boş ya.
    sırbistan'a gidip knez mihaylova üzerinde gezip kim bu herif diye sormuyorsan boşsun.
    sahi sen istanbul'da bir kez olsun balat'a gittin mi? 1453'ten önceki şehirden neleri biliyorsun? ayvansaray'ın kökeni ne? balık ekmek yedin mi? sveti stefan bulgar forveti mi? yedi tepe hangileri? efsanesi ne? belgrad ormanı neden ismini belgraddan almış? polonez köy polonaise kelimesinden mi türetilmiş?
    baban böyle sığır büyütmeyi nereden öğrendi?

  • bir ülkenin kalitesiz olduğunu gösteren detaylar

    5 büyüğü bırak eğer boktan ülkelere dahi girmek için vize almanız gerekiyorsa tebrikler. kalitesiz bir ülkedesiniz.
    o vize aldığınız ülkenin vatandaşı sizin mensubu olduğunuz ülkeye el kol sallayarak ıd (nüfus cüzdanı) ile giriyorsa tebrikler çok kalitesiz bir ülkedesiniz.
    o vize aldığınız ülkenin polisi vizeye rağmen sizi hava alanında sorguluyorsa ve geri dönecek misin diye sorarak dönüş biletini soruyorsa tebrikler. siz bok gibi bir ülkedesiniz.
    nüfus cüzdanı kadar yasal hak olan pasaport için 500 liralar vermek ve yurtdışı çıkış harcı gibi insan haklarıyla taşşak geçen uygulamalara maruz kalıyorsanız siz bok ötesi bir ülkedesiniz.
    turizm sektörünün önde gelenleri bu harcı yükseltip 100 dolar yapmaya kalkıyorsa tebrikler. siz öz hakiki orospu çocuklarının cirit attığı bir ülkedesiniz.

  • 4 bira 1 paket sigaranın 46.5 lira olması

    alkol lüks imiş.
    demirel'in kerhaneleri kapatalım millet bizi mi sksin lafı var ya? bu lafı bu ülkede yöneticiyim diye geçinenlerin kafasına tabela yapıp çakacaksın.
    ne oldu alkol zamlanınca? millet leş gibi esrara ve bonzai'ye başladı.
    ne oldu kerhaneler kapanınca? tecavüz ve tacizler arttı.
    her kararın bir yansıması oluyor. devlet isen tek taraflı bakamazsın.
    bir karar verirken o kararın artı ve eksileri değerlendirilmeli. 2 bira 1 sigara 1 tuzlu fıstık bu ülkede gariban eğlencesiydi lan.
    dün uzun zamandan sonra ilk kez (free shop harici) tekelden viski alayım dedim. 200 lira bir chivas. e ebeninki ya. 26 euro veya 29 euro bu zıkkım fs'ta. kardeş üreticinin ve senin karın helal gerisi haram zıkkım olsun dedim. adam benden aldığı vergiyle diyanet kurup beni hedef gösteren açıklamalar yapıyor.
    benim paramla bana artizlik yapıyor ya.

  • ergin ataman

    giderayak orospu ruhlulara guzel cakmistir.
    subeyi kapatip evlatlara bir ferrari daha cekin siz.

  • 3 haziran 2017 trabzonspor bursaspor maçı

    ulan birde trabzonda kulturel faaliyet olmaz diyorlar.
    son yillarda izledigim en guzel tiyatro.
    sonra kupami ver fenerbahce. sike yaptilar. ulan demezler mi adama sike varsa sen neden yenilmistin?
    bursa dikkatli olsun. her sene bir trabzon bulamayabilirler.
    siktigimin karaktersizleri.

  • kerem demirbay

    türk milli tarafını seçtikten sonra nuri şahin aramış olabilir. tahminen;
    -oğlum bir ilkay'a bak bir bana! manyak mısın?... dediyse yeterli.

    boğulacaksan okyanusta boğul kerem. başarılı olursan daha büyük başarı. olamazsan bile hiç değilse evlat, vatan, çocuk, cemaat, tarikat, reisçi gibi zırvalardan uzak durmuş olursun.