summer son3
profili

  • survivor 2017

    ilhan-serhat-furkan-sema dörtlüsünün aşırı bencil davrandığı ve diğerlerine karşı algı yaratmaya çalıştığı program.

    bir örnek vereyim. şahika'nın bireysel dokunulmazlığı kazandığı oyundan sonra serhat diğerlerine şahika'nın oyunlara asılmadığını, eğer dokunulmazlıktaki çabayı oyunlarda gösterseydi işin dokunulmazlığia kalmayacağını söyledi, diğerleri de destekledi. sonrasında da kişisel röportajlarda sürekli bu şekilde yorum yaptılar. bunu daha önce de fatih ve sabriye için söylemişlerdi.

    1- kişinin hangi yarışmaya asılacağı onları hiç ilgilendirmez. kaybederse yazılacağını bilen insan can havliyle dokunulmazlık oyununa asılır, bu çok normal. sema ilk haftalarda nasılsa yazılmayacağını bildiği için ikinci saniyede bırakıyordu. ne yapsalardı yani, bu dörtlüyü mutlu etmek için bıraksalar mıydı?

    2- bu daha önemli. gözden kaçırdıkları veya kaçırmaya çalıştıkları birşey var. dokunulmazlık oyunuyla bireysel oyun birbirinden tamamen farklı. eğer bireysel dokunulmazlık oyunu da aynı parkurda yapılsa ve şahika birinde aheste davransa birinde sürklase etse o zaman haklı olurlardı. ama bireysel oyun tamamen denge üzerine. şahika parkurda yavaş olabilir, atışları kötü olabilir ama dengede de çok iyi olabilir. kimse de bu oyunda niye olduğunu sorgulayamaz. hatırlarsınız merve oflaz da parkurlarda ağırdı ama direğe asılma vs oyunlarda çok başarılıydı, o sene oyunlar o şekilde olduğu için şampiyon olmuştu.

    başka bir örnek de kendileri grup halinde aynı ismi yazdıklarında sorun yok, diğerleri aynı ismi yazınca hemen anlaştıklarını söylüyorlar. zaten karşılarındakiler birlik olup tek isim çıkaramıyorlar ama iki kişi bile aynı ismi yazsa hemen suçluyorlar. ayrıca sema arkadaşlarına danışıp adem gibi haftanın performans birincisini söyleyebiliyor ama diğerleri sema'nın ya da furkan'ın ismini yazınca/söyleyince takımı sabote etmiş oluyorlar. kendileri dokunulmaz çünkü, kimse kalmayana kadar sürekli birbirlerini yazmalılar bunlar finale çıksın diye.

    inşallah tek tek elenirsiniz, sabriye'nin dediği gibi o anda yüzünüzdeki ifadeyi merak ediyorum.

  • survivor 2017

    geriden geliyorum, kimse yazmamış, burada dursun da havuç çıktığında okuyup ağlasın:
    iki gün önce adem'le sema'nın coconut tartışmasından sonra havuç röportaj veriyor, adem'e sallıyor. kızlara bağırılmaz deyip sema'ya bağırdığını söylüyor.
    aynı olayın devamında şahika geliyor oraya, adem'e laf edemeyen havuç şahika'ya bağırmaya başlıyor, kes sesini, uza gibi çirkin laflar havada uçuşuyor.
    yani adem'i suçladığı şeyi kendi yapıyor.
    kaldı ki adem sema'ya bağırmıyor, terbiyesizleşmiyor, güzelce tartışıyor.
    havuç karaktersizsin, güçlünün yanındasın, goygoycusun.
    elenip buraları okuyunca panoramaya çıkıp şirinlik yapıp adem'i öveceksin ama biz yemeyeceğiz.
    bittin oğlum sen.

  • münir özkul

    espri yapmaya kasanların uğrak adresi. allah uzun ömür versin. kendisini ben de herkes gibi sadece mahmut hoca karakterinde izledim ve özdeşleştirdim. ta ki youtube'da gogol'un burun adlı radyo tiyatrosu'na denk gelene kadar. öyle bir oynamış ki, anca sonunda anladım ben münir özkul olduğunu. demem o ki kendisi mahmut hoca karakteri ötesinde üstün yetenekli bir tiyatrocu ve baştacımızdır. yeni yetme ergenlere yedirmeyiz.