evangelos15
profili

  • masterchef türkiye

    somer, özgül'e diyor ki: "senin 'parmağının' dokunduğunu ürünü tatmayacağız."

    parmağının derken iğrenmiş bir ifade takınıyor bir de. sanki yemekleri robotik kollarla yapıyorlar. saçma sapan tepkiler. "süre bittikten sonra tabağa dokunmak yasak" de geç işte. neyin şovu bu?

  • masterchef türkiye

    ekin türk televizyon tarihinin en boş konuşan kişilerinden biri. bunu yemek temalı bir yarışmada nasıl başarıyor hayretler içerisinde kalıyorum. rıfat'ı uğurlarken dediği lafa bak: "izmir'e giderken arkandan zeytinyağı dökelim"

    35 yaşında adam bir de bu.

  • 25 ağustos 2017 galatasaray sivasspor maçı

    kalenin içinde ofsayt itirazı yapan mal kim lan puhahahahha
    sana lisans vereni sikeyim.

  • selçuk inan

    sneijder'in 100. maçı. en son fi tarihinde gol atmış. bırak atsın.
    eren mükemmel oynamış. hat-trick yapacak adam, bırak atsın.
    bruma. çocuk ağzıyla istedi, yoktan var etti penaltıyı. bırak atsın.

    ama yoook, bi penaltı golüyle gözümüzü boyayacak aklı sıra. senin yapacağın işi sikeyim. nefret ettirene kadar uğraştın ya, ben sana ne diyim amk. geldiğin gün tavana kadar zıplamıştım lan sevinçten. siktir git.

  • 2016 turizm krizi

    kurban bayramı için vizesiz yurtdışı tatil önerimle geldim. neden bu başlığa yazıyorum, peşinen söyleyeyim; bizim fırsatçı ibneler hemen uçurmuş fiyatları. çeşme'de sikik oteller bile 8 gece için 5000 liradan açıyor kapıyı. yanlış anlama yarım pansiyon, pislik içinde otel amk. sonra neden su veren itfaiyenin hortumunu sikiyonuz di mi ?

    benim eu pasaportum olduğu için vize derdim yok ama, yine de nispeten sakin bir tatil istediğimiz için rotayı karadağ'a çevirdik. uçak biletlerini 9 eylül gidiş 17 eylül dönüş olarak sırp havayollarından aldık. 2 yetişkin 2 çocuk (biri 3 diğeri 5 yaşında) toplam 2500 lira. istanbul atatürk çıkışlı ve belgrad aktarmalı. thy aynı tarihlerde podgorica'ya direkt uçuyor ama maliyeti 5200 lira. çüş yani. uçak bileti maliyetini daha da düşürmek isteyenler, tiran veya pristine'ye bilet alıp otobüsle karadağ'a devam edebilir. tabii 2 çocukla ben o alternatifi düşünmedim bile. neyse efendim, bilet işini düşündüğümden daha ucuza hallettikten sonra, araba işini çözmek gerekti. avis'ten podgorica havaalanından teslim alınacak şekilde, 9-17 eylül arası bir adet astra sedan ya da c4 kiraladım. 890 lira maliyeti. daha ucuz alternatifler de var ama bagaj sayımızı düşününce kompakt bir sedan işimizi görür dedim.
    sıra geldi rotamızı belirlemeye. efendim 8 gecemiz var. 1 gün bar, 3 gün budva, 4 gün kotor şeklinde bir sıralama yaptım. bana kalsa bar yerine ulcinj'e giderim ama eşim tutturdu bar diye.
    kalacak yer işini booking ve arkadaşlar aracılığıyla hallettim. sadece bar'da otel tercih ettim, budva ve kotor'da apart dairesi kiraladım.

    aşağıdaki fiyatlar 2 yetişkin 2 çocuk için geçerli.
    bar'da kalacağımız yerin adı: hotel pharos. şehir manzaralı dubleks oda, kahvaltı dahil. 300 lira. 1 gece kalacağımız için yeterli.
    budva'da kalacağımız yerin adı: jelena apart. deniz manzaralı oda 3 gece 1000 lira. öğün yok yalnız.
    kotor'da kalacağımız yerin adı: andrija apart. terasında özel havuzu olan, dağ ve deniz manzaralı odanın fiyatı, öğünsüz 1600 lira. bu odayı sırpça bilen arnavut bir arkadaşım ayarladı. normalde 2000 lira civarında fiyatı.

    şu ana kadar cebimden çıkan para 6300 lira ve buna tüm ulaşım ve konaklama dahil. geriye yeme-içme kaldı. o da 100 euroya da hallolur 1000 euroya da. yani kahvaltılık vs. alıp odada atıştırır, makarna vs. yaparsan gayet ekonomik şekilde iş biter. biz sadece akşamları dışarıda yemeyi düşünüyoruz. öğlen de döner ekmek vs. ile geçiştir gitsin. yemek işini 300 euroya halletme planım var ama bakalım. alkol işini de litrelik niksic ile çözeceğiz. neyse çok uzattım efendim, 2'si çocuk 4 kişi, 8 gece. uçak bileti, araç kirası, konaklama ve yeme-içmeyi de katarsak 7500 liraya iş bitti. kalabalık yok, barzo türkler yok, kıro çalışanlar yok, bir magneti 10 liraya satmaya çalışan orospu çocuğu esnaflar yok. nezih ortam, temiz hava, inanılmaz manzara var.

    pasaportu olan durmasın. çok daha ucuza da çözersiniz işi.

  • ateistlerin kimliklerine ateist yazdırmaması

    (bkz: ateistlerin kimliklerine ateist yazdıramaması)

    sadece genel-geçer dinleri yazdırmaya izin veriyor, tüm inanç ve inançsızlıklara saygılı çok sevgili devletimiz.

    edit: ak çomarlar ne düşünüyor diye merak ettim, biraz bakındım neler yazmışlar diye. genel olarak "ateizm din mi gardaşım" temalı şeyler. birisi de çıkıp "din hanesi neden var" dememiş ama.

    edit2: generalduncan der ki: "sistemde dinsiz seçeneği de var, gözümle gördüm."
    ben de üşenmedim bulunduğum ildeki nüfus müdürlüklerini aradım, "öyle bir seçenek yok" yanıtı aldım hepsinden. ateizm yazdırılabildiğini söyleyenler de var. dediğim gibi, ben; "yazdıramıyonuz, bunları bunları yazabiliyoz biz" yanıtı aldım.

  • survivor 2016

    yattara ben senin amina koyuyoru. sen daha dün ezgi'yi yazıyoru, ama bugün yunuz'u söylüyoru. tüh allah belanı veriyoru. inşallah en kısa zamanda siktirip gidiyoru.

  • muhteşem yüzyıl kösem

    mustafa'nın yerinde olsam, gönderdikleri cariye yerine pinhan ağayı sikerdim.

  • survivor 2016

  • muhteşem yüzyıl kösem

    "birinci ahmet karakterine hayat veren ekin koç’un düşük performansı nedeniyle eleştiri oklarına hedef olduğu dizinin "

    hadi siktir ordan amk.

  • beyaz futbol

    ahmet cakar: mac berabere bitti bile.
    apo: nasil yani biz banttan mi seyredicez maci !

    sggsshgzbzkzmsksbssb sen nasil bir adamsin ya

  • muhteşem yüzyıl kösem

    --- spoiler ---

    fahriye kesin oldu mu acaba lan ? default rengi de oyle oldugu icin anlayamadim amk
    --- spoiler ---

  • beyaz futbol

    ahmet cakar: cini sevmem, cinliyi sevmem. allah affetsin.
    rok: aman hocam cok sinirlenme, dogu perincek baglanir sonra.

    sgsgshkslshdhddh

  • muhteşem yüzyıl kösem

    pervane aga fahriye'ye "saclariniz isik saciyor" dedi amk. tamam sultan falan ama bu kadar sivanmaz yani. fahriye veremlisinin gotune florasan soksan isik sacmaz.

  • derin futbol

    ahmet cakar: rakibin poposuna diz atmak erkeklikse, ben erkek degilim.
    abdulkerim: hocam sen erkekligi bu aralar cok reddetmeye basladin.

    sgshdhksksksj