karincayiyen4
profili

  • 2020 steiermark gp

    aynı anda hem fenerbahçe hem de ferrari taraftarı olarak tutunacak dalım kalmadı aq

  • mükemmel seks için olmazsa olmaz 3 şart

    --- spoiler ---

    1. nefes
    2. alsın
    3. yeter

    --- spoiler ---

  • vestel'in zorla venus telefon kullandırması

    başlığın aslı "vestel'in çalışanlarına venus telefon kullanma zorunluluğu getirmesi" olacaktı ancak çağımız en önemli sorunlarından biri olan karakter sınırına takıldı.
    asıl meselemize gelecek olursak vestel'in telefon satışları pek iyi gitmiyor olmalı ki fabrikada çalışan beyaz yakalı çalışanlarına hediye olarak verilen venus telefonlarının fabrikada mesai saatleri içerisinde kullanılmasını zorunlu kılmış. farklı marka bir telefon kullanmak isteyenlere de "bunun dışında bir yaklaşım, farklı bir markanın kullanımı, gerek özel bir anlamı olan hediyeyi kullanmamak gerekse kurum genelinde alınan bir karara uymamak olarak değerlendirilecektir." diyerek aba altından sopa göstermiştir.
    aha da kaynak

    vestel aklınca "millet işte ayrı dışarda ayrı telefon kullanmak için her seferinde telefon değiştirmekle uğraşmaz işte de günlük hayatta da bizim telefonu kullanırlar." diye düşünüyor. ama birinin vestel'e "ithal telefonlarla rekabet edemiyoruz diye ağlasan da, ithal telefonlara ekstra vergi koydursan da ürün kaliteli değilse olmuyor telefonun piyasada tutmuyor işte kardeş." demesi lazım

  • lionel messi

    başlığında, kendisini hugo almeida, obafemi martins gibi topçularla karşılaştıran insanları barındıran futbolcu. hadi martins bir ihtimal de almeida ne lan?