yama yama tika tika17
profili

  • araba kullanmaya yeni başlayanlara tavsiyeler

    çokmoyon trofoğo. yarrağa bak sanki keyiften çıkıyoruz...

  • bu başlıkta ters siyasi görüştenmiş gibi yazıyoruz

    yeter be foruma çevirdiniz sözlüğü, leş ettiniz. çoluk-çocuk başlıkları açar hale geldiniz. allah bildiği gibi yapsın sizi. ulan sözlükte adam kalmadı. yok x'miş gibi yazıyoruz, yok ebenin amını tersmiş gibi tanımla. yetti yahu!

  • 1500 tl maaş alıp tatilin kralını yapan kız

    lan nasıl yapıyorsunuz? maaş olarak asgari ücretin birkaç tık üstünde olmama rağmen haftasonu gezmelerimi bile filtreliyorum, yetişemiyorum. helal olsun tatlı kıs...

  • jeremain lens

    kadıköy'de bir tepki göstermek yanlış olur. adama teklif bile yapılmadı ve sadece bir yıl kiralık gelen adamdan sadakat beklemek sadece iq'su düşük insanların işidir. beşiktaş'a hayırlı olsun.

  • moussa sow

    yine beşiktaş'lı dezenformasyonu devreye girdi.

    1) çünkü dünyanın hiçbir yerinde sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan 30 yaş üstü bir oyuncu 17 milyon euro etmez, hele ki bu oyuncu türkiye ligindeyse.

    sow 16 milyon euro'ya ve de 29 yaşındayken transfer olmuştur. sow fransa ligi gol kralıdır. araplar için bu paralar çerezdir.

    2) bazı gerizekalılar bu transferdeki sahteciliği atınç nukan transferi ile bir tutmuş, bak gerizekalı kardeşim; atınç 19 yaşında gelecek vaadeden bir wonderkid idi, leipzig hocası nam-ı diğer profesör ralph ragnick onu ısrarla istedi ve zaten oyuncu kendi ederine transfer oldu.

    atınç 22 yaşında transfer oldu. wonderkid filan da değildi. eşşek kadar olmuş artık. adı sanı bilinmeyen ve beşiktaş gibi defansı çalkantılı bir takımda bile yedek kalan adamı ikinci lige 6 milyona sattınız. sonuçta moussa sow-hani paravan denilen sow piyasa değeri 13 milyonken 16'ya gitti. atınç ise 1 milyon iken 6 milyona transfer olmuştur. beşiktaş'ta 9 maç oynamış süper atınç'ı t.d. iyi keşfetmiş gerçekten. he bir de bu sene 12 maç oynamış. toplamda 600 dakika süre alabilmiş. sow ise 24 maçta 13 gol 2 asist yapmış. 2000 dakika forma giymiş. hangisi daha paravan?

    demba ba da 6 milyona alındı ve 13'e satıldı çin'e. ersan adem gülüm gibi bir oyuncu bile 7 milyona çin'e ateşlendi. moussa sow 10 milyona alınmıştı. daha değerli bir oyuncu. fransa ligi gol kralı olmuş zamanında. ama yok ersan ve atınç gibi adamları fiko satınca deha oldu. bugüne kadar beşiktaşlı trollere pek cevap vermedik diye tepemize bindiler ama bundan sonra susmak yok.

  • 17 temmuz 2016 ermenistan darbesi

    kilise çanları ile önlenebilecek bir darbedir umarım.

  • skandal rte karikatürü

    kim çizmiş ki bunu? alt tarafı bir twitter hesabından paylaşılan abuk subuk bir karikatür. israil gazeteleri mi yayınlamış? rus gazeleri mi yayınlamış? hayır buna başlık açmaktaki amaç ne?

  • chp'li gibi yaşayıp ak partili gibi konuşanlar

    yılların chp'lisiyim. cumartesi gecesi evde oturan ezik modundan çıkmış değilim. nerede lan o 40 kadın? en iyisi tez vakitte akp'ye başvuru formu doldurayım...

  • adliye koridorlarının mescide çevrilmesi

    bağımsız ve tarafsız bir yargı binasında dini etkinlik düzenlenemez. isterse -6 olsun kat. isterse +5 olsun. özellikle adliye binası olması da çarpıcı elbette. arabistan'da bile böyle bir görüntü yoktur herhalde. bizim ülkemizde sırf güçlünün yanında yer almak için yapılan şovlardan birisidir aslında bu. ayrıca yargının bağımsızlığı delik deşik olmuş durumda. ortada yalan yok gerçekler var.

  • idam cezası geri gelsin

    asla ve asla getirilmemelidir. adamı terör diye alırlar. bir gün içinde yargılayıp asarlar. daha doğrusu olay oraya gelince bir iç savaş yaşanmaya başlar. ab için kasma gibi bir durum yok. türkiye gibi üçüncü sınıf demokrasilerde idam kararları büyük pişmanlıklar doğurur. adnan menderes ölünce demokrasi kahramanı olmuştur mesela. tecavüzcüyü koruyan yasalar yok. tecavüzcüye indirim veren hakimler var. tecavüz edenlere müebbet verilsin. hayat boyu mahkum olsunlar. bu ölmekten daha beter zaten. böyle olursa da yeterince caydırıcı olur. ama bizim ülkemizde tecavüzcüsüyle evlendirmeye çalışıyorlar. demek ki mesele ölüm cezaları değil adaletsiz bir sistem inşa etmekle alakalı. çıkarsa sadece muhalefeti susturmak için kullanılacağı bariz.

  • binali yıldırım

    biraz had bilmek lazım. afrika seviyesinden aldık dediği türkiye nato üyesi, ab ile müzakereler yapan bir ülkeydi. ekonomik büyümesi ise şöyle:

    1950-2001 yılları arasındaki büyüme oranı %4.85

    2001-2014 yılları arasındaki büyüme oranı %4.89

    ne anlatıyorsun sen binali? içeriye 3 milyon adam aldınız da hala öyle büyüyoruz. yıllar içinde büyümenin en büyük nedeni ar-ge yatırımlarınız mı oldu? tarımda yaptığınız devrim mi oldu? alt tarafı 3-5 yol yaptınız. e bakıyoruz işsizlik oranı 2002 krizi olduğu seviyelere gelmiş. yüzde 11,3 göya. o da sizin şaibeli kurumlarınızın açıklamaları. neyin çağını atladık? 2002'de 14 şehit vardı sadece. bugün sadece bir patlamada 100'den fazla kişi hayatını kaybetti. tamam masal anlatıyorsun, havuzun sayesinde de kitleler sana inanıyor da bari bu kadar da abartmayın artık!

  • şehidi bekletin bakan bey doğumgünü kutlamasında

    tam lale devrine döndü mesele. halk aç, ölüyor. ama beyefendiler kutlamalardan kutlamalara koşuyorlar. yakında da sümeyye hazretlerinin düğünü var. vatan millet için hayırlı evlatlar doğurur inşallah da abd'ye yollarlar okutmak için.

  • 7 mart 2016 cihan haber ajansına kayyım atanması

    bu noktadan sonra zaten kolaylıkla şaibe yapılabilecek seçim sonuçlarına hiçbir surette güvenilmez. zaten 7 haziran sandık demokrasisi için son fırsattı. bu beyhude çaba da böylece resmen sona ermiş oluyor.

  • 6 mart 2016 memduh ve hacı boydak'ın tutuklanması

    zaten bu tayfa yıllardan beri aynı şeyi yapıyor. ya kasetlerle sindiriyorlar. ya da gözü dönmüş şekilde onu bunu tutukluyorlar. numan kurtulmuş, süleyman soylu vs. gibi isimleri partiye katarak yuttular. şimdi bahçeli eliyle mhp'yi tıkadılar. yetmedi abdullah gül'ün hareket alanını böyle kısıtlama yoluna giriştiler. zaten medyayı toptan havuz yaptılar, yetmedi kendilerine siyasi rakip çıkmasını da engelliyorlar. gel şimdi böyle bir çeteyle sandıkta mücadele et bakalım...

  • vitor pereira

    sözlüğün en azılı beşiktaş trollerinden biri tarafından gömülmeye çalışılan teknik direktör. zaten vitor'u ilk zamanlarında taraftarlar da eleştiriyordu. çünkü ne oynadığı belli değildi. öncelikle ofansif bir kadro yaratmaya çalıştı lakin elindeki malzeme buna çok uygun olmadığı için taş gibi bir defansif takım yarattı. shaktar diyor ya cahil. ulan ne shaktar'ı? takım o zaman zibilyon tane transferle sezona başlamıştı. ne ofans ne defans yapabilecek durumda değildi zaten. yılların shaktar'ını çat diye yenmek kolay mı?

    beşiktaş transfer yaptıkça yapıyor. bu adama bir ofansif ortasaha ve bir de forvet verilseydi kesin şampiyon olurduk. şu anda şampiyonluk ortada. ama 2 forvetle elinden geleni yapmaya çalışıyor. taraftar onu sahiplendi. zaten sezon ortasında şampiyonluk yarışındayken adamı iyice aşağıya çekecek kadar mal değiliz korkmayın. sezon sonunda başarısız olursa vedalaşılır ama şu aşamada arkasında olacağız elbette.

    yine konya'da süründüğü iddia edilen aykut kocaman kupada çeyrek gördü. ligde ise 5. sırada. ünlü filozof şenol bursa ile 6. bitirmişti. bu şekilde beşiktaş'ın başına geçebiliyorsa demek ki aykut hoca geçen seneki bursa'ya göre 2 kat kötü kadrosuyla sürünmüyor aksine harikalar yaratıyor demektir. bursa zamanında hakem desteği arkasında olmayan şenol'lu bursa 3-5 yiyerek çok maç kaybetti. burada ise büyük takım olmanın verdiği avantaj sayesinde özellikle ilk yarının son döneminde çoğu maçı top oynamadan kazandı. rezilleri oynayan bursa'yı da son dakikada filan yendi. ki o maçta bursa dünyaları kaçırmıştı. çok eleştirdiğiniz vitor'lu fener takımı deplasmanda beşiktaş'tan daha iyi oynadı ama hakemi aşamadı maalesef. sanki beşiktaş harikalar yaratıyor da fenerbahçe çok kötü oynuyor! bu algı yönetiminden vazgeçin. herkes kendi işine baksın.

  • 30 ocak 2016 ege denizinde 39 mültecinin ölmesi

    mutlu değiliz. suriye'de savaşı kimler başlattıysa, onun körüklenmesinde kimler rol aldıysa vicdan azabı duyması gerekenler onlar! savaşın hiçbir tarafında olmayan insanlar olarak elimizden bir şey gelmiyor. eh bu ülkede zaten insanların büyük kısmı karın tokluğuna yaşıyor. paran varsa evine al o zaman! burada kahramanlık yapma!

  • chp'ye oy veririm ama bir şartla

    aklı karışık bir insan beyanı. yahu sen atatürkçüysen hdp'de ne işin var? hdp'ye oy verebildiysen chp'yi nasıl atatürkçülükten koptu diye eleştiriyorsun? kafamda deli sorular.