irregular8
profili

  • akp seçmeninin yavaş yavaş uyanmaya başlaması

    ben 2003 yılında askerden geldikten kısa süre sonra susurlukta büyük gibi bir gıda firmasında patron asistanı olarak ilk işime girdim.

    1500 kişi çalışıyordu. sosyalistim 6 yaşımdan beri, bilgisayardan önce yani.

    bu işçiler bir kaç ay sonra bana gelip irregular bey okumuş adamsın bu işleri bilirsin biz sendika istiyoruz bize bi el et dediler. ooo sosyalistim ya zaten. hemen atladım. bi kaç sendika ile konuştum ne yapılır öğrendim. bana ustabaşı falan olsun hemen işten çıkaramaz onları 10 imza yeter dediler. böyle 10 düz imza olunca yönetim hemen onları işten atıp süreci baltalarmış. konformist burjuva işte.

    neyse dedim, dayılar böyle böyle yapiciz. tamam dediler irregular bey. komprador burjuvazi bizi sikiyor çoluk çocuk sana duacıyız. rahat olun dedim proleter kardeşler küçük burjuva olarak devrimin hizmetinde bir neferim kanım canım feda olsun proleterya diktatörlüğüne.

    attık imzayı. 15 dk sonra patron odaya çağırdı.

    bu 10 usta orada. ben de varım. oturdum az önce hesapladım. bugunun parasına asgari ücretine oranla adam başı 20 lira zam yaptım herkese imzasını çekmeyen var mı dedi.

    hepsi çekti anında. 5sn sürmedi.

    onların yanında bana, bu sana ders olsun irregular efendi bu orospu çocuklarına güvenip iş yaparsan bunlar adamı 5 kuruş için 5 kere siker. seni işten çıkardım siz işinizin başına dönün dedi.

    bunlar dönüp gittiler küfrü de yediler. ama hiçbir şey demediler.

    işsiz kaldım tabi 1 sene falan. hayat zor.

    şimdi hayatın bugun beni getirdiği tepede durup arkama dönüp geçmişin tepelerine ovalarına vadilerine iniş çıkışlarıma bakıyorum. götüne girsin hepsi bunların. uyansa ne olur uyanmasa ne olur.

    tayyip bunlara şubatta 20 lira zam yapar. hepsi oy verir.

    türk işçi köylüsüne güvenilmez. bir şey yapacak isen kendin yapacaksın. o zaman da gidip denizin mahirin ulaşın hayatını oku. götün yiyorsa onu yaparsın. ben şanslıyım kanım akmadan öğrendim. en iyisi siktir olup gideceksin. duranı sikecekler çünkü. en iyi ihtimalle öldürüp cesedini siker bunlar en kötü ihtimalle de önce sikip sonra öldürürler.

    ben başka alternatif görmüyorum türkiye'de kalan bizler için.

  • atatürk'ün en yaptığı en büyük hata

    yeteri kadar sayıda islamcı itlaf etmemiş olması dışında öyle aman aman major bir hatası yok.

  • solcuyum devrimciyim tayyipçiyim

    bizden böyle göt çıkmaz.

    sırf devrimciyim diyebilmek için asılan kesilen katledilen insanlar varken bizden kimse saygısından dolayı kolay kolay ağzına devrimciyim lafını almaz.

  • ateist psikolojisi

    iyi bir insan olmak için, hayali bir arkadaşının seni ebedi işkence ile tehdit etmesine gerek yoktur.

  • rte'nin katarlı emirin çocuğunun elini öpmesi

    bu ülkenin en büyük sorunu cehalet hakikaten. muhalifi de yancısı da cahil ve öğrenmek istemiyor.

    katar emiri değil o, kuveyt emiri.

    sabah al-ahmet al-cabir al-sabah adı da.

    çocuk kimin çocuğu bilemiyorum.

    ama üzerindeki beyaz kıyafetin üstüne giyilen altın renkli kenarları olan mavi kıyafet kendisinin kraliyet ailesinden bir prens olduğunu gösterir. prens eli öpmek de hayatı boyunca dik durup eğilmeyen, hiç kandırılmamış, hiç geri vites yapmamış birisi için açıklanması zor bir durumdur.

    ama geri vitesi bol bir abimiz olsa mesela, gayet kolay açıklanır. o açıklama ise her gördüğü çocuğun elini öper değildir. türkiye'de her çocuğun elini öpse bile küçük prens eli öpmek ile aynı şey değildir. en azından arap dediğin onu öyle anlamaz. sende bir ülkeyi temsil ediyor iken bu tip şeylere dikkat etmen gerekir.

    olası tek açıklama arap görünce dayanamayan değerli bir abimiz olduğu şeklindedir.

  • halep

    batı kaybetti abd yenildi ruslar müslüman öldürüyor vs diyen islamcıların yaptıkları doğal olarak puştluktur. islamcı kaypaklığı iki yüzlülüğüdür.

    savaşın sebebi katar doğalgazının avrupa ya satılması için suriye den geçecek boru hattıydı.

    rusya doğal olarak karşıydı esad da karşıydı.

    6 gün önce katar rusya nın en büyük doğalgaz şirketini satın aldı. rosneft.

    anlaştılar. konuyu kapattılar. esad katar parası ile katar doğal gazı için ülkeyi stabil hale getiriyor.

    kadın üzerindeki tahakkümü hariç allahı dahil herşey için her an pazarlığa hazır islamcı da satışın sebebi olan islamcı kaypaklığı ile gerçeği saklamak için atıp tutuyor.

    çok uzatmayın, halepe gitmeye gerek yok. rus büyükelçiliği önünde rus bayrağı yak yeter. onu bile yapmayacaksınız çünkü atıp tutmanıza rağmen asıl satışı yapanın türk siyasal islamcısı olduğunu, yani tayyip olduğunu onun şimdilik şu süreçte iktidarda kalıp ihaleyi sonuca erdirmesi için de 1 aydır türkiye'de doların katar ve suudi arabistan tarafından finanse edildiğini it gibi biliyorsunuz.

    başarısız olması en baştan planlı islamcı darbesinin kimi yola getirmek için yapılıp başarıya ulaşıp yola getirdiğini de böylece anlamış oluyoruz.

    geriye tek görevi kaldı tayyipin. mısır'a gidip sisi ile görüşmek. haftaya da o olur. siz de dört parmağı götünüze sokarsınız.

  • hakan şükür

    2011 yılında çalıştığım iş yerinden ayrılıp kendi işimi kurdum. teknolojik işler yapıyorum. bir süre iyi gitse de işler zamanla bozuldu. bunun sebepleri farklı. o zamanlar benimle benzer işler yapan bir arkadaşım tuskondu hizmetti sohbetti derken aynı piyasada ben kirayı iki ayda bir ödediğim dönemde 6 ayda üçüncü dobloyu almıştı.

    battık tabi. borç harç kapattık dükkanı. altın sattık çalışan maaşı ödedik ettik. 3 ay işsiz dolaştık. sonra girdik bir şirkete utanmadık çalıştık. borcumuzu ödemeye çalıştık. vergi borcunu hala ödüyorum.

    çağırmadılar mı sohbete beni de, e hergün neredeyse. o arkadaş gel tanıştırayım demedi mi? belki 50 kere. belediyeden hastaneden iş alırsın demediler mi. belki bin kere. 9 aylık çocuk evde mama beklerken gitmedim minnet etmedim.

    temiz olmak boyle bir şey.

    hakan şükür ne anlatıyor anlamadım o yüzden.

    pikatchu nun gotunu sikeyim.

  • recep tayyip erdoğan

    putin'i arayacakmısınız sorusuna; "çok kırgınım aramayacağım" demiş.

    ülke yönetiyor kendisi bu arada, sevgili değiller.