egilincecataligozukmeyenentelmuslukcu6
profili

  • kablolu kulaklığı kim kullanıyor sorunsalı

    ben. ayrıca yazarken kurşun kalem kullanırım ve kar yağınca sarı çizme giyerim.

  • hayvan sahiplerinin kendilerine anne baba demesi

    kuzenim (ev arkadaşım) ile birbirimize "annesi" diye hitap etme sebebimiz. ikimiz de erkeğiz. kedimiz yavruyken kucağımızda kollarımızı emiyordu, gerçi hala ara sıra yapıyor ama önceden daha fazlaydı. o zamandan kaldı.

  • mardin'de 30 ton soğan ele geçirilmesi

    kanımı donduran olay. piyasa değeri binlerce liralık 30 ton soğan yakalanmış. kim bilir kaç gencimiz zehirlenecekti. türk zabıtasına teşekkür ediyorum, soğan tacirlerine göz açtırmıyorlar. umarım soğanlardan "tc zabıta" yazıp poz da vermişlerdir.

    https://www.haberturk.com/…ton-sogan-ele-gecirildi#

  • ekşi itiraf

    iett otobüslerine ana duraktan binersem ilerdeki duraklarda yaşlılara yer vermemek için otobüsün en gerisindeki arkaya bakan koltuklara oturmaya dikkat ediyorum. bana gelene kadar birileri yer vermiş oluyor, vermemiş olurlarsa ben yer veriyorum ama bu sefer de amcalar teyzeler "ben ters oturamıyorum yavrum, midemi şey yapıyo." deyip oturmuyorlar. rahat rahat gidiyorum. napiim, ben de yorgunum.

  • ıssız sokakta kadınla karşılaşınca telefona bakmak

    özellikle gece vakti, ıssız bir sokakta yalnız yürüyen kadınla karşılaşınca yapılan bir şey. önde yürüyen kadını tedirgin etmemek için sollamak eyleminin yüz yüze olan versiyonu.

    kadın fark edildiği anda telefon cepten çıkarılır, "ben tacizci, ipsiz sapsız adam değilim. şu an telefonda çok ciddi bir işle uğraşıyorum" modunda düşünceli bir ifadeyle telefona bakılır. kadının yanından geçilene kadar göz göze gelmemek için kafa öne eğik durur. yeter ki kadın rahatsız olmasın.

    mesajlaşıyormuş gibi rastgele tuşlara da basabilirsiniz, o isteğe bağlı. ama ben genelde ekranda "dünyayı yok etmek ister misiniz?" yazıyormuş da ne yapacağıma karar verememişim gibi telefona bakıyorum. halbuki ekranda salih dayımın meyve soyarkenki facebook fotoğrafı falan oluyor.

  • isviçre'deki ilginç çıplaklar festivali

    "orada türk olsaydı ne tepki verirdi?" diye geyik yapmak isteyenlere gelsin;

    http://alkislarlayasiyorum.com/…333/hoov-ama-bak-la