dogmeli kelle16
profili

  • tolgay ali arslan

    eski bir defteri kapatmadan yenisini açamazsın. sen büyük bir camiayı arkana aldığını zannederek başka büyük bir camiayı hedefe koyuyorsun tolgay. çık de ki beşiktaş'a ve taraftarlara teşekkür ederim. bundan sonra fenerbahçe için mücadele edeceğim. bitti gitti. herkes saygı duysun sana, sen de önüne bak. ama yok. senin niyetin top oynamak değil. biraz da fenerbahçelilerin umudunu sömüreceksin. ben hep senden umutluydum. o vitaminsiz yerine seni tercih ederdim ama bugün yarın derken senden bir sik olmadı be tolgay. olamadı yani. üstüne karakterin de beş para etmez çıktı. gökhan abini örnek alsaydın bari. fenerbahçe hakkında kötü bir söz söyledi mi hiç? her zaman formasının hakkını verdi.

  • öğretmenler 3 ay tatilde başka kurumda çalışsın

    o neden benden fazla kazanıyor, o neden benden fazla tatil yapıyor diye sormayı bırakıp, ben neden çok çalışıyorum, ben neden az kazanıyorum diye sormaya başladığımız zaman işler yoluna girmeye başlayacak. muhtemelen de bu hiçbir zaman olmayacak.

  • doları düşürecek müthiş fikir

    22 kasım 2017 tarihi itibarıyla 1 amerikan doları 3.9582 türk lirası ediyor. diğer bir tabirle 1 türk lirasının usd karşılığı yaklaşık 25 sent.
    eğer türk lirasından sadece bir sıfır atarsak 1 türk lirası 2.50 amerikan doları yapıyor yani dolar 40 kuruş olacak. iki tane sıfır atarsak paramız kuveyt dinarından bile daha değerli oluyor. 1 kwd = 3.30 usd. bence bunu hemen uygulamamız lazım.
    not: iş tekliflerine açığım.

    edit: arkadaşlar sanki daha önce bu yöntem ülkemizde hiç kullanılmamış gibi muamele etmeyin. aslında sayın cumhurbaşkanımızın bir talimatıyla doların düşeceğini biliyorum ama o en son çare olarak düşünülmeli.

  • ilk kafa naklinin başarıyla gerçekleştirilmesi

    brad pitt kafası geldi.

  • beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı

    fenerbahçe'nin 1959 yılı şampiyonluğuyla beşiktaş'ın 1957 ve 1958 yılı şampiyonlukları aynı statüdedir. tff 1959 şampiyonunu tanıdığı için 57 ve 58 şampiyonunu da tanımak zorunda kalmıştır. tff bu iki şampiyonluğu keyfinden veya isteyerek değil uefa ve mahkeme kararıyla sike sike vermiştir.
    https://www.youtube.com/watch?v=q1ydpluugg0

    avrupa'da temsil ettiler goygoyu tff'nin sulandırma çabasıdır. beşiktaş'tan böyle bir savunma hiç olmadı. süper lig yani eski adıyla 1. lig ilk kez 1959-1960 sezonunda günümüzde oynanan şekliyle uygulanmış.
    beşiktaş'ın 2 ve fenerbahçe'nin 1 şampiyonluğunu silip yolumuza devam edeceksek ne ala. ama siz fenerin şampiyonluğunu değil beşiktaşınkini ağzınıza almayı seviyorsunuz. bu arada ligin başlangıç tarihini 1960 veya 1957 yerine 1959 yapan o zamanki federasyon ağır orospu çocuğudur.

  • kürtlerin referandum tercihi

    hayır deyip bir anda pkk'lı, evet deyip bir anda vatansever olabiliyorlarmış. kürt olmadığım halde ben de derdinizi sikeyim artık bu saatten sonra.

  • survivor 2016

    yunus günçe adadakilerden çok alp kırşan için tehlike arz ediyor. burada dursun.

  • gamze özçelik vs scarlett johansson

  • kızlarsoruyor.com'daki ilginç soru

    üreme artık sadece eşeyli yoldan yapılmıyor. lise 1 biyoloji terk.

    edit: espriyle karışık lise biyolojiden örnek verdim. insanın eşeysiz üremediğini, mitoz bölünmediğini herkes gibi ben de biliyorum. sanırım bir biyolog olan yazar (bkz: aforizmasizbilge) "laboratuvar ortamında ya da yapay koşullarda" anlamına gelen in vitro'yu kullanmam gerektiğini çok kibarca söyledi. favlar ona gelsin.

    edit2: adam doktor çıktı kaçın.
    (bkz: doktorların hasta azarlama hakkı)

    bu arada bahse konu olan çift muhtemelen tüp bebek, taşıyıcı annnelik vesaireden haberdardır ama canları tekrar çiftleşmek istemiştir. bırakın sevişsinler.

  • wi-fi şifresini isteyen komşuyu savuşturma yolları

    ben oturma odasından, salondaki modeme bağlanıp internete giremiyorum komşu nasıl girecek?
    (bkz: turkcell superonline)
    edit: hayır buckingham sarayında oturmuyorum.
    zorunlu edit: modem de superonline'ın verdiği airties arkadaşlar. arada duvar yoksa 7 metre varsa 5 metre. micro wi-fi hizmeti alıyorum.

  • fevzi yasin ümit erman'lı muhteşem beşiktaş takımı

    yaşı müsait olmayan suserler için şu şekilde tarif edilebilirim. 3 kasım 2011 beşiktaş d. kiev maçındaki karambol'un doksan dakika sürdüğünü düşünün.

  • 23 aralık 2015 ermenistan azerbaycan savaşı

  • veli kavlak

    beşiktaşlılar tarafından üç kişiyi geçip 25 metreden kaleye vuramayacağı bilinen futbolcudur. lakin üç kişilik koşar, rakibe basar, araya girer. böylece atiba'yı arada bir dinlendirme şansımız olur.
    takımın aylardır sakat olan futbolcusu iyileşmiş. ne yapalım sevinmeyip üzülelim mi? hani biz tinerciydik?

  • hamile kadınlara otobüste yer vermemek

    kimsenin yer vermesine gerek olmayan durum.
    durun linç etmeyin. otobüsün ön tarafında size ayrılmış en az dört kişilik yer var. metroda da aynı şekilde işaretle belirtilmiş koltuklar var.
    devlet size orada yer ayırmış. gideceksin orada kim oturuyorsa işareti gözüne sokacaksın ve kaldıracaksın. kalkmıyorsa şoföre söyleyeceksin. bunu yapmazsanız bu arsızlığın önü alınamayacak artık.
    edit: gitsin onlardan yer istesin bizi rahatsız etmesin istermişim gibi anlam çıkaranlar olmuş. yazar kişisi burada kurallar uygulansın, kimse kimsenin vicdanına teslim edilmesin demektedir.

  • forbes dünyanın en güçlü liderleri 2015 listesi

    eyy forbes

  • mars'ta kurulacak kolonideki kıble sorunsalı

    marstan dünyaya doğru dönüp namaz kılan müslüman, dünyada bulunduğu yerden kıbleye dönen müslümandan çok daha büyük bir isabet kaydetmiş olur.
    şöyle ki, marstan dünyaya hatta mekke'ye doğru döndüğümüz zaman en çok 10.000 - 15.000 kilometre sapma payı olur. rakamları tamamen sallıyorum.
    dünya'dan mekke'ye doğru döndüğümüz zaman, dünya düz bir satıh olmadığı için aslında hepimiz uzaya doğru dönmüş oluyoruz. diğer galaksilere, yıldızlara secde etmiş oluyoruz.
    demek ki insanlığın geleceği marsta. kuran bunu 1400 yıl önce görmüş. artık tövbe edin ve imana gelin kafir ekşiciler.