butterflytruelove16
profili

  • işyerine defileye çıkar gibi gelen kız

    hay o kızlar kadar kafanıza taş düşsun e mi?
    23 tane erkegin içinde calistim bir ara, proje ofisi olunca çoğunluk erkek oluyor. sabaha kadar içip leş gibi kokan mi dersin - insan bir duş alir en azindan- yattığı tişörtle, saçı başı yağ içinde işe gelen mi dersin. tiksindim yeminlen. erkeğin pisi de hiç çekilmiyor.

    kadınlara kurban olun be. ne güzel özenmiş gelmiş ne istiyorsunuz yav. her b*ka da laf söylemeyin. hasta misiniz nesiniz?

  • negatif insanları hayatınızdan çıkarın

    tanıdığım en pozitif ve bana her zaman moral veren insan gecen ay iki kardeşini koronadan kaybetti. gecen beni aradi cok kötüyüm dedi. çok üzüldüm durumuna.
    takdir edersiniz ki su an olumlu düşünecek durumda degil.

    bir senedir özellikle herkes kotu dönemden geciyor, bazisi az bazısı cok. su durumda herşeye ragmen olumlu düşünen insan samimi değildir, oynuyordur. çevremizde bu kadar insan ölürken pozitif kalabilmek cok zor, daha dun 7 kisi intihar etti, belki o insanlara destek olunsaydi, moral verenleri olsaydi bu kadar çıkmaza dusmezlerdi.

    gercek sevgi zor zamanlarda, ihtiyac anlarinda belli olur. yapici olmak, anlayışlı olmak guzel bir iletisimin temellerini olusturur.

    surekli kendini sevmek adi altinda insanlara bencillik aşılanıyor, onu çıkar bunu çıkar kardesim kim kaldı?

    gecen bir soz okudum; herkes kırıldığınin pesinde kimse kırdığını düşünmüyor diye... o kadar hakli ki

    sanki herkes pozitif de negatifleri hayatindan çıkarıyor. güleyim bari. ya bu ulkede nerde o kadar pozitif insan ben hic gormedim...
    su sozlukte bile sabahtan aksamaa kadar
    olumlu bir enrtriye rastlamiyorum, çünkü gündem rezalet, moralmen cokmus durumdayiz. hala negatifleri hayatindan çıkarmışmış... he yavrum he çıkardın.

  • ekşi itiraf

    bugün yolda yürürken eve yakın yerde banka kartımı düşürmüşüm. ınstagramdan tanımadığım biri mesaj attı, " kart buldum sizin mi diye?" baktim benim kartım, şaşırdım hic farkında degilim. sonra bu gençle yazıştık ve ortak bir yerde buluştuk. bana kartımı verdi. "temassız özelliği olduğunu görünce yerden aldım" dedi, ya nasil sevindim sözlük anlatamam. bugün işssizlik maaşım yatmıştı, içindekini harcasalardı üzülürdüm.

    bu genç arkadaşa huzurlarınızda teşekkür ederim... iyiliğe inancımi kaybettirmeyen, iyi insanlar iyi ki var...var olsunlar...

  • erkekler neye aşık olur

    son dönemde iki tane körkütük aşık erkek hikayesi dinledim. birinde kadın adamla sevişmeden sevişmeye konusuyor, adamın mesajlarına cevap vermıyor, canı ısteyınce arıyor gorusuyor, adam kosa kosa gidiyor, sonunda kadın hepten ortadan kayboluyor.
    ikincisinde de, kadın evli, adamdan baskalarıyla da konuşuyor, adam bunu sahipleniyor hesap soruyor , baskalarıyla sevişsin istemiyor, üstüne düşüyor hoop kadın kaçıyor. adam yalvarıyor yakarıyor kadını unutamıyor.. kadın dönmüyor..

    sen adama değer verirsin, ilgi gösterir ve sadık olursun adam sana asık olmaz.
    adamı sadece zevkin için kullanır, sadık olmazsın, umursamazsın adam sana deli divane olur..
    sen kaçarsın adam kovalar...kovaladıkça daha da bağlanır, hele de dengesiz davranırsan takıntı haline getirir.

    insanoğlu böyle...
    seni 100 kişi istese ; gidip seni istemeyeni istersin. çünkü farklı olan, ulaşılmaz olan, elde etmek için çaba gerektiren her şey daha çekicidir.

  • dünyanın en lüks şeyi

    sevdigin işi yaparak para kazanmak. türkiye icin ben daha lüks bir sey bilmiyorum.

  • evlenmemek için en geçerli neden

    geçen arkadaşım aradı, kocasının telefonunda tinder ı görmüş. kocası benim için maymuna benziyor, öyle çirkin bir şey, arkadaşım esmer güzeli adamın yanında bebek gibi ama adamın gözü dışarda.. üç çocuğu var boşanamıyor, ailesinin maddi durumu yok, kendi mesleği yok, genç yaşta evlenmiş. şimdi adama dese ki tinder' ı sil, silmez ''işine gelirse , kapı orda '' der. arkadaşım bu aldatmalarda iki kez evi terk etti, kocası çok yalvarınca döndü zaten mecburdu. ama adam değişmedi. değişse zaten şaşarım.

    hani aşkın metafiziği nde '' erkeğin aşkı, tatmin olduğu andan itibaren gözle görülür bir şekilde azalma eğilimine girer; neredeyse bütün kadınlar, ona, zaten sahip olduğu kadından daha çekici gelecektir, değişikliğe özlem duymaktadır. '' diyor ya o kadar doğru ki...

    ne kadar güzel, akıllı,sevecen, şefkatli , seven kadınn olursan ol, erkek sana sahip olduğunu düşündüğü anda ,caziben kalmıyor. dışardaki sidikli şaziye bile senden daha çekici..neden çünkü değişik biri..elde edilmemiş..

    işte benim için evliliğin en korkutucu tarafı bu, kaybetme korkusunun yok olması. ilişkide ister çok güzel ol, ister mesleğin olsun, ister sana kapısını açacak ailen olsun, sen adama bağımlı olmussan adam bunu sonuna kadar sömürüyor. bazı bağımlılıklar maddiyatla olur, bazısı maneviyatla. maalesef ki bunu kullanmayacak karakterde insanla karşılaşmak çok zor.

    bence evlenmemek için en geçerli neden bu, elinin altında olduğun için kaybetme korkusunun bitmesi. peşi sıra gelen rahatlık, umursamazlık, yok saymalar, dinlememeler.. insanı manen çökertir. yaşayan anladı bile.

    burda kadın tarafından ele aldım ama elbette kocası onu boşayamaz diye istediği gibi davranan, despotluk yapan kadınlar da vardır. ama işin özündeki sorun aynı.

  • geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak

    insan hayatındaki beş kişinin ortalaması olurmus, o yüzden cevrendekilerin vasat insanlar olmadığından emin ol.
    moral veren, seni anlamaya istekli olan, hayallerinin peşinden koşan, şikayetle degil de sukurle yaşayanları tut hayatında.
    unutma mutsuzluk gibi mutlulukta bulaşıcıdır .

  • whatsapp'ta last seen'i kapatan insan

    yıllar oldu last seeni kapatali...hayatındaki insana last seeni kapatti diye gram güvenmiyorsan, sen de gram beyin yoktur...aldatacak insana last seen mi engel olur...simdi whatsappda online olmayayim , sevgilim görür telegramdan yaz yahut instagramdan mesajlasalim diyemez mi??
    keşke bu kadar sığ düşünmeseniz...

  • sözlükçülerin asla affetmeyeceği tek insan

    çocukken en nefret ettigim kisi koye gittiğimizde surekli anneme laf sokan, babamiz öldü diye bizi hor goren amcamin karısıydı..annem tarladan misir koparsa, muhakkak gelir sofranin basinda durur " cok misir kırmayın, bitirmeyin misirlari" diye laf soylerdi..bu arada tarla bizimdi ama biz istanbul ' da yasadigimiz icin onlar ekerdi biz de yazin yerdik..burada zamaninda yazmıştım hatta cok mesaj gelmisti..babam ölünce yengem anneme " çocukları birak kocaya git" demis annemden dayak yemisti..

    simdi çocukken nefret ettigim o yengem alzeimer hastasi , kimseyi tanimiyor ve yatalak oldu..butun gun dogru duzgun bakan yok diye tek basina bir odada tavana bakarak yatıyor..

    bu sene köye gittiğimde yanina gittim..gozlerinin taaa içine baktim.." yenge beni tanidin mi? ben kelebek" dedim..bos gözlerle bana bakti..
    " yenge yaaa nasil tanımadın benim kelebek " dedim.. gözleri bir an parladi ve
    rahmetli annemin ismini söyledi.. " o da geldi mi istanbul' dan" dedi. iste o an ben dagildim, bittim..aglamaya basladim...yenge dedim "annem de gitti, abim de, beni biraktilar" dedim..ona sarilip aglamaya devam ettim..

    iste sevgili dostlar hayat boyle hic kimseden nefret etmeye gerek yok..kimin ne olacagini allah bilir. affetmeyip kendinize yük edinmeyin. affedin ve hafifleyin..

  • reddettiği erkeğe nasılsın diye sms atan kız

    akıllı erkek böyle mesajlara cevap vermez. kız pişman olmuşsa zaten cevap alamayınca mesaj yağmuruna başlar. cevap vermedikçe gözünde daha değerli olursunuz. ulaşılmaz olun..kimsenin oyuncağı olmayın.

  • asla mutlu olamayacak insanlar

    “her insan mutlu olamaz… çünkü gereğinden fazla özler dünü, hak ettiğinden fazla düşünür yarını. ve hiç hak etmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü. her insan mutlu olamaz. çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları. hak ettiğinden daha büyük umutla bekler hayatına girecekleri. ve asla göremez yanı başındakileri.” erich fromm

    adam haklı..

  • iki kadına birden aşık olmak

    bu konudaki en güzel söz bu bence: eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı.
    charles bukowski

  • evlenmenin erkeğe faydası

    " bedava sınırsız seks" diyen var.hahahaha dostum sen iyi misin? " bedava " desen gene anlarim da " sinirsiz" nedir?
    evlenmenin erkege en buyuk artisi duzenli bir hayattir.zaten cogu erkek te sirf o duzen yuzunden ve aliskanliklarini birakamadigi icin bosanmiyor.
    ikinci artisi; cocuk sahibi olmak.sirf cocugum olsun diye evlenen erkekler de var.
    ailesinden erken yasta ayrilmis yalniz yasayan erkeklerin evlenmemesi de hep bu yuzden.adam alismis yalnızlığa kimsenin derdini cekmek istemiyor.

  • bir türk kadınının taciz günlüğü

    yazılanları okuyunca dehsete dustum.ne kadar acimasiz insanlar varmis.
    7 aylık hamileyken göztepe köprusunde taksi bekliyorum.bir kac tane kadin geldi hava oldukca sicak, taksi beklemek istemedigim icin onlarla ayni taksiye bindim.kadinlar arkada ben önde oturdum , kadinlar on dakka sonra inince ben taksici ile yalnız kaldim.acikcasi cok tedirgin oldum adamin tipini bana bakisini hic begenmedim.ama karnim burnumda ve cok sicak oldugu icin yurumek istemedim.sonra baktim adam benim yolu dolandirmaya basladi, " napiyorsunuz burdan gitmeyeceksiniz "dedim. " hava cok sicak bu havada pantalonla gezilir mi? demez mi..ayni anda da benim bacagimi oksuyor.basimdan asagi kaynar sular dökuldu." napiyorsunuz indirin beni" dedim.adam korktu indirdi beni.ama ne kadar korktugumu varin siz düsünun....

    o yuzden kalbi pislik dolu yazar, tacize ugrayanlar senin dedigin gibi "kevase" degil.delikanli kiza laf atildigini gormedin ya, sunu yazarak bile kalbini kirdigin insanlarin umarim ahini almazsin.

  • bir insanın kendisine yapabileceği en büyük iyilik

    onu mutsuz eden insanlari hayatindan cikarmak ve bir daha affetmemek.

    cunku ne olursa olsun insanlar degismez.

  • umursamaz bir insan olmanın yolları

    umursamıyormuş gibi yap.
    valla bak, oyna.etrafındakilere taklit yaparken , bir de bakmışsin hakikaten umursamıyorsun..çünkü neydi duygular gerçekler değildir.nasıl düşünürsen öyle hissedersin.