birlesmis milletler genel telesekreteri35
profili

  • suudi arabistan'ı hamam böceklerinin basması

    hamam böceği değil de kelebekler bassaydı dinciler bunu allah'ın ispatı olarak yorumlayacaktı. hamam böceği olunca sessiz kalmayı tercih etmişler. görüldüğü üzere dincilerin de estetik anlayışı var.

  • 12 eylül 2022 beşiktaş'ın verilmeyen penaltısı

    ilk defa bir futbol basligina yaziyorum. bu ne olum ahahahaha!! holigan derecede baska takim taraftari degilseniz buna penalti degil derken yuzunuz kizarir.

  • sağcı olmak için gerekenler

    (bkz: göt korkusu)
    hepsinde vardır bu. bir kısmı ülke bölünecek diye korkar, bir kısmı din elden gidecek diye korkar, büyük çoğunluğu musluklarının kesilmesinden korkar. bunlar bu kadar korkak olunca bu korkularini somurenlerin kuyruguna takilirlar.

    adamlar ulkenin kurtulusunu bir sagcidan alip baska bir sagciya hatta sagin sagindaki adama vermek oldugunu dusunuyor. kim olsa sağar bunları.

  • chp bizi yine koyun gibi dizip andımızı okutacak

    doguda akp: aman chp gelirse kürdüm diyemeyiz.

    batida akp: aman chp gelirse kurdistan kurulur.

  • demirtaş'ın serbestliği için bize katılacaksınız

    kilicdaroglu cok dogru davraniyor. bakmayin ychp diyen ergenlere. baykal'in baraj altindaki chp'sini de biliyoruz. 2001 krizi ve bulent ecevit'in yaşi sebebiyle dsp oylari chp'ye kaydi da chp anamuhalefet partisi olabildi. bunlar saniyor ki chp tekrar ulusalciliga kayarsa akp secmeni kosa kosa oy verecek.

    deniz baykal, nur serter, bedri baykam, onder sav, emine ulker tarhan, canan aritman gibi eski chpliler ve kemal alemdaroglu, kemal guruz, erdogan tezic gibi ulusalci chp temsilcileri yuzunden akp rekor kirdi. bugun ayni mentalite tekrar hortlasin akp yine %48 alir.

  • askerde orgeneral görmek

    askerler orgeneral gorur de orgeneraller asker gorur mu acaba?

    askerdeyken yasar buyukanit, ilker basbug ve isik kosaner makam araclariyla bizim oldugumuz yerden gececekler diye bizi saklamislardi.

  • bitcoin

    mesela iki yazardan biri servetini kaybetmiş; yuvası dağılmış, diğeri de kazandığıyla ev almış; yuva kurmuş. hangi yatırım başlığında böyle şeyler okuyorsunuz? altın veya dolar başlığında hiç denk gelmedim. sonra da kripto kumar diyince küfür ediyorsunuz. birbirinizin parasına çökmek için girdiniz bu işe ve içlerinizden bazılarının parasına çöküldü. inanmayın olum böyle şeylere, işinize bakın. yok maliyeti 34bin$mış da altına düşemezmiş. çok pahalıysa yapılmaz madenciliği sanki mecburuz. sanki bana gıda emtiası, sanki bana endüstriyel meta.

  • doların 8 tl olacağı tarih

    2 yil once 8 olmasini engelleyen %25'lere cikan faizdi. bugun oyle bir faiz olmadigi icin birkac ay icinde 8'e gitmesini beklemek hayalcilik olmaz. ozellikle turizmden bu sene para gelmeyecegini de dusununce.

  • şule çet cinayeti

    filmler toplumlarin aynasidir. zengin piçi oktay'lar gotten uydurulmadi. her sey o kadar acik ki...

  • tayyip erdoğan'dan liyakat ve ehliyet müjdesi

    parlementer sistemde de bakanlar disaridan atanabiliyordu. 16 yil boyunca neden goremedik bu hamleyi? 16 yil boyunca haketmeyenlere sirf vekil olduklari icin mi bakanlik verildi? her yaptiklarini ovmekte ustelerine yok. memnun kalmazlarsa parlementer sisteme donerler, "mujde! halk kendi bakanini kendi sececek!" derler.

  • 20 mayıs 2018 chp milletvekili listeleri

    muharrem ince yardimcilarini ve bakan adaylarini acikladigi zaman got olacak bir suru insan burada siyaset uzmani kesilmis.

    kardesim yeni bir sistem var artik. bu sistemde bakanlik yapacak adaylar milletvekili yapilip ziyan edilmez.

    spor basliklarinda teknik direktor, film basliklarinda yonetmen, siyaset basliklarinda da siyasi deha kesilen cok bilmisler ancak bosbos konussun. iyi partinin listesini de begenmeyeceksiniz nasilsa. "ali turksen mv listesinde yok. iyi parti benim icin bitmistir!!!!"

    akp secmeninin lacivertleri sizi.

  • kot pantolonun bacak arasının erimesi

    mavi'den aldigim istisnasiz butun pantolonlarin bacak arasi eridi. teknoloji cozum bulamadi ama ben buldum. mavi almiyorum.

  • 4 bin 999 lira verip samsung galaxy s8+ almak

    androidçiler samsung s8+ almak zorunda değil. pahalı bulan androidçi 1/3 fiyatına da android telefon bulabiliyor. karşılaştırma yaparken düşünmekte fayda var.

  • referandumda %38 hayır çıkacağı gerçeği

    aynen katılıyorum.aradaki farkdan dolayı sandığa gitmeye gerek görmeyen birsürü evetçi var.bende onlardan biriyim.zaten fark atmışısız. pikniğe gitmek varken zaten kazandığımız bir seçimle heba edemem günümü.

  • mehmet şimşek

    yeni şafak yazarına efsane ayar vermiş. sanırım hesap sahte. ama twitin altındaki yorumlar da yaran cinsten.

    a.rte ?@rtevizyon 47 dk.47 dakika önce
    @memetsimsek siz kafayi yediniz galiba! gelin avrupaya bakalim refah icinde mi yasiyor 510 milyon

    huseyin adalı ?@huseyinadali67 46 dk.46 dakika önce
    @rtevizyon @memetsimsek tabiki refah icinde yasiyolar, avrupaya gidersen anlarsin.

    a.rte ?@rtevizyon 41 dk.41 dakika önce
    @huseyinadali67 @memetsimsek pardon da ben fransada yaşıyorum zaten...

    klosterritter1234 ?@klosterritter12 37 dk.37 dakika önce

    @rtevizyon refah yoksa ne sikimi arıyorsun orada götveren dön memlekette 1300 tl asgari ücret ile çalış o zaman. ile bulabilirsen tabi

    a.rte ?@rtevizyon 37 dk.37 dakika önce
    @klosterritter12 refah istiyorsan gel avrupada yasa o zaman dingil

    jimmy floyd ?@kickordick 23 dk.23 dakika önce
    @rtevizyon @klosterritter12 oyuncu degisikligi oluyorsa degiselim valla ben refah istiyorum sen de yarak. ben avrupaya sen buraya

    edit: hesap gerçekmiş. şoktayım! :o

  • mhp ile başkanlığı getireceğiz

    "akp ve hdp anlasti, baskanligi getirecekler." - bazi cok bilmis ulkuculer.

  • devlet bahçeli'nin 10 kasım mesajı

  • can dündar

    bagnazlarin elinden kacip batililara sigindigi icin hain olmus. burada durup sizin hukuksuzlugunuzla bocek gibi ezilmeye razi olsaydi sanki vatansever diyecektiniz.

  • kriz olmadığını yazarlara anlatmanın yolu

    bu bilimsellik beni ikna eder.

    "caddeler bmw dolu"

    bu bilimsel yaklasima cevabim; muteahitler bmw sevdigi icin olabilir mi?

  • 28 ekim 2016 ırak ile vizelerin kalkması

    irak vatandasi isidli turkiye'ye gelirken vizeyle cok vakit kaybediyordu. artik etmeyecek.

    "hayaldi, gercek oldu."