einemeinekeine5
profili

  • tamer karadağlı

    bir sürü hukuksuzluk olmuş susmuş, hizbullah meclise girmiş susmuş, erzurum’da insanlar taşlanmış susmuş, sadece merve dizdar’a cevap vermeye koşmuş. bir tek merve’nin konuşmasından rahatsız olmuş anladığım kadarıyla.

  • ebu bekir el bağdadi

    --- spoiler ---

    bir de bakmış ki huri ve şarap yokmuş.
    --- spoiler ---

  • muhaliflerin olası başkanlık adayı

  • ışid militanlarının tecavüz videosu

    7. yüzyılda yaşayan bu arap'ın kurduğu dinde hiçbir güzellik yok. nereden tutsanız elinizde kalıyor. her şey vahşet her şey iğrenç. mirasından tut da evliliğe kadar.
    keşke hiç doğmasaymış. keşke erken yaşta kafasına bir taş düşseymiş.

    gerçek islam kesinlikle budur. dinini özgürce yaşayan bursalı, ankaralı, karamanlı tc vatandaşı... bu dinin orijinal halini yaşadığını sanıyorsun değil mi?

    israil ve amerika'nın istese üç günde yok edebileceği bir örgüttür ışid. bu vahşi, pis yaratıklardan rahatsız olmuyorsa, gücü yettiği halde örgütü imha etmiyorsa destekliyordur diyebiliriz. bu iğrençliklerden hem bedevi m., hem yüzde 50, hem de abd ve israil hükümeti sorumludur.

  • bir anda kendini 1996 yılında bulmak

    akşama ferhunde hanımlar var. çelik saçlarını sallıyor. bir de kızlar niye tişörtlerini kot pantolonlarının içine koyuyorlar?
    az önce geçen arabada çalan şarkı yayaye coco jumbo muydu? her çocuğun evinde de mario var canım. ayrıca o ekose gömleklerden ben de istiyorum.
    lc waikiki diye bir mağaza var. bayağı kaliteli şeyler satıyor, cıvıl cıvıl, egzotik. oradan alabiliriz.