taytsiz kral58
profili

  • ülkemize gelse konserine 1000tl verilecek sanatçı

    yazılanların bi kısmı zaten türkiye'ye gidiyor, diğer kısmının da fiyatı zaten 1.000 lira. bu başlık niye var anlamadım amk.

  • 13 nisan 2017 lyon beşiktaş maçı

    kurası gerçekleşmiş maçtır. kuranın en sıkıntılı takımıydı.
    16 nisanda referandum olduğu için o hafta maçımız yok. bu da bizim için avantaj olabilir.
    bu tarihe kadar avrupa yaz saatine geçeceği için mac saat 22.05'te yayınlanacak. maç nerede diye sormayın, fb ve osmanlı elendiginden beri beşiktaş'ın tüm avrupa maçları trt'de. rövanş 20 nisanda istanbul'da. dediğimiz gibi bu 2 maç arasında tr'de lig maçı oynanmayacak.
    lyon fransa takımı. bizim gibi yeni bir stada sahip. 600 bin türk yaşıyor bölgede.
    fransa'nın güneydoğsunda. denize kıyısı yok. son seçimlerde merkez sağ çıkardı. yaşlı nüfusu fazla. genç nüfusu futbolu seviyor. şehrin merkezinde meydanın tam karşısında ışıkları geçince çok güzel bi restoran var. şaka şaka bunu salladım ilk entryi girince biraz bilgi vereyim dedim, abarttım sanırım.

  • 16 mart 2017 beşiktaş olympiakos maçı

    o değil de kaleyi seçme hakkı onlardaydı, deniz tarafındaki kaleyi seçtiler. :dd

  • tıraş sonrası abi ev yakın deyip saçı yıkatmamak

    saçları prille yıkayan berber erol abiye gidince yaptığım şey. ulan memlekete döndüğümden beri çocukken gidiyorduk diye ayıp olmasın dedik yine sana geldik ama olmuyor be abi pril ne amına koyim.

    edit: soran oldu. eskişehir'de bu erol abi. uluönder tramvay durağının oralarda kedilere sorsanız bile gösterir yerini, 25 senedir aynı.

  • dünyada ne kadar hırsız p... varsa laiktir

    çok doğru açıklama. bakınız ensar vakfı laik mesela. seküler laik ayırımı bilmeyen bir cahilin sözüdür ayrıca. bir de eğitim sendikası bilmem neysi. (bkz: türkiye'de eğitim sistemi)
    imam hatiplerde, vakıflarda yaşananlar
    karaman
    batman
    adıyaman
    trabzon
    antalya
    artvin
    ankara
    çorum
    ısparta
    manisa

  • sevgiliden ayrıldıktan sonra yapılan saçma şeyler

    anlam verilemeyen hareketlerdir. tanıştığımızda, flört dönemimizde vs. hiç twitter, instagram kullanmayan kadın ayrıldıktan ertesi günü instagramda kahvaltı sofrası çekip günaydın bugün çok mutluyum yazmış. yahu zorla mı sevgiliydik, neye mutlu oldun noldu esaret dönemin mi bitti terhis mi oldun savaştan sağ mı çıktın kadın noldu sanki akp mi gitti malum adam mı öldü piyango mu çıktı neyine mutlusun alt tarafı ayrıldık. arkadaş hiç bu kadar rencide olmuş hissetmemiştim kendimi. neyse sakinim.

  • serkan inci

    yardakçısı ismail alpen ile birlikte 2013 yılı ortalarında, bursa'nın yerel bi gazetesinde röportaj vermişlerdir. röportajda her türk girişimci, dijital uzman gibi "yerli bilgisayar/telefon uygulamaları üretme ve devlet desteği" konusuna vurgu yapmışlardır. tesadüfen aynı dönem(gezi olaylarından dolayı) tayyor paşa twitter'dan hoşnut olmadığını belirtip(eylemciler twitter'dan örgütleniyor diye) "yerli ve milli twitter yapalım" gibi saçma bi açıklama yapmıştır.

    he işte bu ve yardıkçısı olan ismail alpen, yalama ve sıvama işlerine tayyorun o açıklamasından sonra başladı. çünkü açıklamayı üstüne alındı bu iki dingil. zannettiler ki, o röportajı tayyor okudu, girişimcilerin twitter yapmasını istiyorlar.

    tayyorun açıklamasından takribi bir hafta sonra tekrar aynı gazeteye röportaj verip, bu sefer "yerli twitter yapmaya hazırız" dediler. sikine takan olmadı tabii. ardından bu iki eleman, aynı gazetenin televizyonunda torpille program ayarlayıp, program yapmaya başladılar. her hafta bu iki yardakçı, yanlarına uludağ sözlük moderatörü ve aynı zamanda ismail alpen'in uludağ sözlük'teki ortağı olan gökhan gürleyandağ'ı program moderatörü olarak alıp hükümeti sıvamaya başladılar. programın bütün bölümlerinde aynı konular işlendi. bakın istisnasız her bölüm aynı şeyler. bi hafta "whatsapp 17 milyara satıldı, biz niye benzer bi whatsapp yapmayalım"
    öbür hafta twitter'ın cürosu ve biz niye twitter yapmayalım sorusu. başka bir hafta başka bir uygulamayı örnek gösterip yine aynı soru.

    programlar devam ettiği dönemde sümeyyenin trolleri ifşa oldu. bu sefer bi programda yalnızca bunu konu alıp, akıllarınca hükümete, sosyal medyadaki cemaatçi trolleri fişlediler. yine sikine takan olmadı. yine o sıralarda inci sözlükte paylaşılan bi içerikten dolayı serkan inci gözaltına alındı. tabii herkes taşak geçmeye başladı adamlarla. sen git o kadar yalakalık yap, ona rağmen içeri alın. olacak iş mi? ifadesinde de "bakın programda ak partiyi böyle böyle övüyorum, ben niye ak parti karşıtı olayım" demişliği var. ertesi gün serbest kaldığında da zaten inci sözlük'e de, uludağ sözlük'e de ağır değişikliklere gidip, sözlüğü muhaliflerden temizlediler. şimdi girin bakın iki sözlüğe, ikisinde de ak partili ve mhpli trollerden başka sikim yok.

    adamların mantığı şu; "acun yalakalık yapıp kanal sahibi olduysa biz da yalakalık yapıp twitter gibi bi uygulama sahibi olabiliriz." yesinler senin mantığını. ha bu sırada gökhan gürleyendağ bu iki yardakçının ne mal olduğunu anlayıp tüm ilişkisini kesiyor adamlarla.

    yıl olacak 2017, hala serkan inci ve ismail alpen amacına ulaşamamış durumda. 3 senedir yalıyorlar, dilleri artık körelmiş vaziyette ama hala ak partiden istedikleri desteği alamadılar. bunun siniri ile de sürekli sağa sola saldırmaya devam ediyorlar. şu an hala istediklerini alamadıkları için twitter'ın ve ekşi sözlük'ün ne kadar kötü ortamlar olduğunu söylüyolar. niye? çünkü mart ayında sözlükte çıkan isyanda, yüzlerce yazarın başka sözlüğe taşındığını, sonra tekrar döndüğünü gördüler. ekşi sözlük tamamen kapatılırsa yazarların birçoğunu uludağ sözlük'e nakledebilme rüyasıyla ekşi sözlük'ü aşağılamaya başladılar. ne diyeyim, kolay gelsin. serkan inci de, ismail alpen de ömürleri boyunca başkasının adamı, başkasının yardakçısı olmaya devam edecek tiplerdir. umarım bu zavallılıkla ölüp giderler.

  • recep tayyip erdoğan'ın tarağı

    mahalle yanarken ortaya çıkan taraktır.

  • melih gökçek'in cenazede sakız çiğnemesi

    muhaliflerin ak partimize attığı bir iftiradır. yazıklar olsun. adam sakız çiğnemiyor, geviş getiriyor. ayıp ayıp.

  • veysi kaynak

    17 aralık 2016 kayseri patlaması hakkında açıklamada bulunmak için kamera karşısına geçip, osmaniye'de kurulan mülteci çadırlarını anlatan insan müsveddesi. halep'teki sivilleri bırak, buradaki siviller için ne yaptınız, onu anlat.

  • kediyi evin içinde kaybetmek

    eğer saklandığı yerde ses çıkarıyorsa o kedi acemidir. biraz eğlendikten sonra gidin ve kediyi bulun.
    eğer sadece siz yokken ses çıkarıyorsa uzmandır. kaçın ve evden kurtulun.
    eğer hiç ses çıkarmıyorsa o kedi bordo berelidir. merak etmeyin, o sizi bulur.

  • sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler

    (bkz: yok anasının amı)
    ben de yeşilken hulk' benziyorum amk.

  • 27 şubat 2014 bilal erdoğan ses kaydı

    entry'lerin silindiğini çöpte fark ettiğim durum. sessiz sedasız bu konular da kayıplara karışıp gitti. ne güzel. elli sene sonra bile 15 temmuzun ekmeğini yiyecek insanlar ne mal olduğunu iki senede unutturdular.

  • a101 çerezya fıstık paketinden fare çıkması

    fare deyince ben de splinter usta zannettim. ufacık bir şeymiş at ağzına gitsin amk ne rezaleti.

  • nusr-et'e bi leğen et götürüp kıyma çektirmek

    bu sene bi değişiklik olması açısından yapmak istediğim lakin başaramadığım şey. kapıda iki tane bıyıklı abi vardı, beni görür görmez geri gönderdiler. halbuki nerden baksan 10 kilo kıyma çektirecektim. kilosu 2 liradan 20 lira kazanabilirdi. etiler gibi bi muhitte kurban haftası boyunca iyi bi para kazanabilirdi bu şekilde. ayıp ettiler. ne var yani çeksen.

  • para karşılığı yapılan iş için teşekkür etmek

    yav hadi bahşiş vermemeyi kolon kolon paragraflarla anlattınız, teşekkürü de mi çok görüyonuz amk. bi sonraki level için (bkz: para karşılığı yapılan iş için gülümsemek)
    sokakta bi karış suratla gezen saygısız, barzo, çomar tipler sözlüğe toplanmış.
    edit: kaçmış.

  • ntv'nin tolga zengin tweeti

    --- amme hizmeti ---

    beşiktaş'ın 11'i belli oldu (kalede tolga var)
    --- amme hizmeti ---

  • güzellik hariç erkekleri aşık ettirebilecek şeyler

    hafif müşkülpesent olması. şaka şaka müşkülpesent ne bilmiyorum, ilk defa cümle içinde kullanmak istedim, o kadar.

  • 11 eylül 2016 azerbaycan darbe girişimi

  • 7 eylül 2016 yasa dışı bahis operasyonu

    bets10 hemen koymuş çocuğu ortaya:
    site kapanır mı?
    evet: 1.70
    hayır: 2.20
    fırsatçı pezevenkler.