nokta koydum bitti6
profili

  • ben euroleague'e karşıyım euroleague hırsızlık

    ben de kokusu kafa yapan maddelerin reçetesiz satılmasına karsiyim.

  • cristiano ronaldo

    futbolun ruhundan anlamayan adamlar gelip başlığında saçmalıyor.

    ronaldo sporting altyapisindan yetişmiş bir futbolcu. sen belki anlamazsin ama ronaldo dakika 90 da gol atip bi de sevinç gösterisi yapsa en basit haliyle oradaki insanlarin kalplerini kıracaktı.

    insanlari üzmek için sadece tecavuz etmek gerekmez yani. taraftar futbola duygusal açıdan baglidir. yenilen bir golden sonra hüngür hüngür ağlayabilir.. senin eski futbolcun, dunyanin en iyi futbolcusu olmussa ve sana gol attiktan sonra apaçi gibi sevinirse bu kalbini kirar.

    ronaldo da bunu yapmak istememistir.

  • swanswan

    girdiği entry'ler sadece şekil değil içerik itibariyle de çok çirkin. nasıl bir kafa yapısı anlamak mümkün değil.

    şu dakika itibariyle 194 entry girmiş. bunların yarısından fazlası kadın nedir nasıl olmalıdır üzerine şekilcilikten ibaret.. geri kalanında da boyunun 1.80 olduğunu söyleyip durmuş zaten.

    ben uzun süredir böyle bir kezban görmemiştim. düşünsene bununla arkadaşlık eden insanlar var. hatta birisi sevip evlenecek falan. hayatı boyunca bunu çekecek. düşünmesi bile ürpertici.

  • lionel messi'nin milli takımı bırakması

    anlaşılan gotü yememiş messi kardeşin. demek ki portekiz de oynasa intihar edecek paşam. ronaldo'nun sağındaki adam besiktas solundaki adam fenerbahçe'de oynuyor.

    bu müptezel pezevenge bakıyorsun; agüero, di maria, higuain, pastore leri beğenmiyor. sözlükte de etrafındaki sigirlar diyenler andavallar var ki tam futbol cahilleri. zannedersem barcelona maçı bile izlemiyor bunlar. sadece youtube'dan messi videosu. bu kadar.

  • makata fırça koyup resim yapmak

    gittiği boktan bi sergiye kızarak ben bunları götümle çizerim demiş olabilir.

  • 13 eylül 2015 kasımpaşa fenerbahçe maçı

    su an 1-0 önde olan kasımpaşa olsa verilen 6 dk uzatmanın fenerbahçe gol atsın diye verildiğini söyleyecek en az 50 tane gs'li köpek çıkardı bu sözlükten.