dharamsala6
profili

  • bana mert derdi

    cumhurbaskanimizin attigi triplerle arasini bozdugu putin'den bahsederken kullandigi bir cumle.

    (bkz: bana kedicik derdi)
    (bkz: icip icip putin'i aramak)

  • beşşar esed

    emperyalist guclerin himayesindeki mezhepci dingillere direnip ulkesini boldurmedigi icin bir takim zavallilarin aglama duvarina donmus basligi. yok rusya'nin kucagindaymis falan. haha. amerika'nin, avrupa'nin kucagindaki mezhepci gericiler olunca ses yok. rusya esad'i destekleyince aaaauuuvvv. tabi yikildi hayalleriniz. sam'da namaz kilmak icin gun sayarken yillar gecti. durumunuz da icler acisi. rusya'nin mudahalesiyle kuyrugunuz kapiya sikisti. aglayin acilirsiniz.

  • ersun yanal

    kiz arkadaslarini da alip acilen donmesi gereken adam.

  • podolski'nin başakşehir'e attığı gol

    turk futbol izleyicisinin ne kadar aptal ve gerizekali oldugunu kanitlayan bir baska gol. hakemin cok bariz hatasi sonucu sayilmis bir gol var ortada. rakip takim lehine verilmis bir gol olsa sayfalarca aglayacak adamlar gelip cildirin kuslar, aglayin ibneler veya ne bileyim pis sikeciler seklinde entryler girecek. cunku caplari bu iste bu adamlarin. halbuki gol verilmis zaten. sen kendini de parcalasan verilmis bir gol olarak gecti tarihe. ama benzer hata sana karsi yapildiginda aglamayacaksin o zaman. her taraftarin, herkesin tepki gostermesi gereken bir gol bu. cunku bu sikindirik hakemler boyle yonetime devam ederse yarin sampiyonluk mucadelesi yaptigin macta benzer bir gol yersen itiraz hakkin kalmayacak sayin gerizekali.

  • bağdat caddesi'nde çiçekçiye çarpıp kaçan sürücü

    o muhtesem otesi polis teskilati bir veletle basa cikamadi. isci, ogrenci, gezici falan olsa yarim saatte bulur cikarirlardi.

  • 7 haziran 2015 fethullah gülen'in açıklaması

    ozlemisim hocanin sohbetlerini. ne guzel tek kelime anlayamiyorum.