dr shephard ameliyathaneye6
profili

  • avustralya yangınları

    "dogada oluyor boyle seyler, neyin dramasini yapiyorsunuz" diye yavelenen adamlarin kastettigi sey eger "belli araliklarla buyuk felaketler oluyor ve dunyadaki yasam %90 oraninda siliniyor, kalanlardan yeniden cogalip gidiyor" falan ise hakli olabilirler, hani biz bir tur olarak silinip gittikten 50 milyon yil sonra belki denizanalarindan evrilen bir hayat hakim olacak dunyaya, ama ne bileyim, belki de insan oldugum icin, 7.5 milyar insanin yasadigi bugunumuzun dunyasi ile dunyada hic bir insan kalmadigi o gun arasinda yasanacak olan calkantilar, krizler, savaslar, salginlar, kitliklar vb beni ilgilendiriyor hafiften.

  • istanbul'u dubai gibi güzel bir şehir yapacağız

    istanbul kültür ve imar vakfı başkanı ali ferhan maktumoğlu, yeniden istanbul gazetesine verdiği roportajda "istanbul'u güngören'den fatih'ten ibaret görenler yanılıyorlar, bugün istanbul biraz makyajla dubai kadar modern ve güzel bir şehir olabilir, bunun belki bir tık ötesindeyiz, inşallah bir sonraki belediye seçimlerinde parti adayımız yüksek bir oy oranıyla kazanır, meclisteki denge yeniden kurulur, bunlar hızlıca gerçekleştirilebilir, eyüp'te edirnekapi'da bir maslak daha inşaa edebilir, bunları tünellerle birbirine bağlayabiliriz." dedi.

    haber linki: http://yenidenistanbul.com/…yeni.aspx?haber_id=1325

    abi dubai ne amk? manyak misiniz? yani istanbul'un dogasi tarihi iklimi kültürü bitti de dubai'ye mi özenir oldu? binlerce yıllık tarihten utanın. ayıp.

  • yurtiçi kargo

    bunlrin bug'ini buldum, bana paket gelecegi zaman eger secenek varsa kapida odeme istiyorum, ese dosta da soyledim onlar da bisi gonderecekleri zaman karsi taraf odeyecek diye seciyorlar.

    sonra kargocular beni bulabilmeye basladilar.

  • gana'da sahte amerikan konsolosluğu açan türkler

    son on yildir duydugum en muazzam olay ahsjsj lan halen guluyorum vay amk.

  • işid'e katılan çıplak ingiliz model

    altta isid'e katildiktan sonraki fotosu var, ben gorunce ikna oldum.

  • migros'un müşterisiyle dalga geçen tweet'i