coder7
profili

  • sma furyası

    bu bence dolandırıcılık yöntemi. olmasa da dolandırıcılar için bir kapıdır çünkü o bahsettikleri valilik iznini devlet görevlilileri ya da bağışçı vatandaşın kontrol ettiğini sanmıyorum. kafasına esen şehrin en işlek noktalarına bir stand, mp3 player ve hoparlör koyarak bu işi çok rahat şekilde yapabilir.
    sabah sabah duyduğum, nefret ettiğim otomatik dilencilik yapan o robotik ses kime aitse bence dünyanın en aşağılık insanı. insanların duygularına hitap edip bağış toplayacak ama karı (evet, karı) öyle bir seslendirme yapmış ki sanki şiir okuyor. her duyduğumda o standa tekme atasım geliyor.
    ayrıca ben her sabah buna maruz kalmak zorunda mıyım?
    kulak tırmalaması bir yana sabah sabah psikoloji de sikiyor. sma'lı çocuklar şifa bulsun, tedavi edilsin eyvallah da bunun yolu sabah sabah insanların psikolojisini sikmekten geçmez. başka bir şeyler yapılmalı.

  • laz ziya vs ramiz dayı

    bu zirvaya noktayi ben koyayim.

    ramiz: arkadasinin esine yuruyen karaktersizin teki. hakkinda daha fazla cumle kurmaktan imtina ederim.

    laz ziya: sansli s'in yakalandigi haberini konsey toplantisinda aldiginda ayaga firlayarak "mallarin o gemide oldugunu sadece karahanli ve testere biliyordu. ya baronumuz hain ya da kiymetli testeremiz. size 24 saat sure. bana haini verin!" diyerek baron, testere, kilic, husrev, nizamettin, samuel yani konseyin tamamina ve yuzlerine postayi koymus adamdir.
    yuruyen taşşşşşşşşak ufacik bir bit yavrusuyla mukayese kabul etmez.

  • işe mesaiden 15 dakika erken gelme zorunluluğu

    kural falan degildir. yukarida gorebileceginiz bu uygulamayi destekleyen ve normallesmesini saglayan beyinsizler sayesinde yakinda kural olabilir.

  • s500 varken s400 almak

    s500 henüz satışa çıkmadığı için olabilir. 2 sene daha bekleyip s600 almak da mantıklı olabilir. tabi bunlar mcdonald's menüsü ya 1 lira farkla büyük boy seçim yapabiliyoruz...

  • cem yılmaz

    oyunun rengini belli etmek zorunda olmaması bir yana kanaat önderi de değil. kendi deyişiyle soytarı. işi insanların eğlenmesini sağlamak. para verip yaptığı işleri (gösteri, film vs) satın almanız bu yönde baskı yapma şansı doğurmaz.
    biraz haddinizi bilin lan.

  • enpara.com

    cidden bu ülkeye fazla geliyorlar.
    adamların ağladığı şeye bak ya, ayrımcılık yapıyorlarmış...
    bir kere gönderdikleri şeyin adı hediye. kelimenin anlamı için tdk'ya bakın.
    flash disk diyorlar ama bana henüz gelmediği için bilmiyorum. hediye için aradıkları zaman 2. entryi ben yazmıştım.
    daha önce çikolata, fincan vs. gönderdikleri başka müşterileri oldu, şahsen bana göndermediler. bunun için ağlamalı mıyım?
    hediye olm bu, hediye lan. adamların gönlünden kopmuş. bugün bana, yarın sana.
    ne hazımsız milletiz amk ya.

  • tek yapılacak şeyin sandık boykotu olması

    birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde gerçekten de tek yapılacak şey bu.
    sonra akp tek başına iktidar olur, tayyip de başkan. istediğini alan tayyip ajanları, polisi ve orduyu sokaklardan çeker. terör örgütünün ağzına bir kaşık bal sürer. ortalık durulur.
    aferin, çok doğru düşünmüşsün. çok zekisin, aslansın, kaplansın, kılsın, tüysün, yünsün. kodumun gerizekalısı...

    yapılması gerekenlere gelince:
    yandaş medyaya, dezenformasyona maruz kalmış, kafası karışmış insanları olayların sorumluları, neden başladığı vs. hakkında bilgilendirmek, bilinçlendirmek.

    edit: hey maşallah ben neymişim öyle bea. insan önce geçmiş entrylere göz atar da cevap vereceği kişinin hangi noktada durduğunu anlamaya çalışır. resmen çoluk çocukla uğraşıyoruz.

    şunu da şuraya bırakayım: (bkz: #51089484)