right click5
profili

  • demba ba

    evet haklılar orası beşiktaş değil. fakat göztepe de değil. orası aliağa belediyespor kulubü. göztepe yıllar önce batarak kapandı. bunu bilmeyenlerce eleştirilen futbolcu.

  • burak yılmaz

    açık açık konuşuyorum bu adam beşiktaş'a gelirse ne maça giderim ne de kartal yuvasından 1 liralik birşey alırım. benim götümü yıratarak kazandığım paranın 1 kuruşunun bu adamın cebine gitmesine tahammül edemem."sen kimsin ki ulan almazsan alma, verdiğin zaten 150-200 tl" diyebilirsiniz. olsun bu da benim kendi prensibim. bu adamın benim üzerimden tek kuıruş kazanmasını istemiyorum.

  • şenol güneş

    şimdi, maçın üzerinden 1 gün geçti. sakinleştik yazalım. 30 nisan 2017 medipol başakşehir beşiktaş maçı'ndaki mağlubiyetin tek sorumlusudur. tamam kendisini severiz. iyidir hoştur. güzel futbol oynatır. şampiyon yapmıştır. belki bu sene yine şampiyon yapacaktır ama;

    iki senedir aynı taktikle,dizilişle başakşehir'i yenmeye çalışıyorsun be hocam. ve yenemiyorsun. olmuyor işte. 4-2-3-1 tutmuyor bu takıma. rakibin hocası kurt, belli çözmüş işte senin bu oyununu. göz açtırmıyor. gözü kapalı oynuyor sana karşı. yarın yine oynasak yine yenemeyiz. bu dizilişle 10 maç yapsak 2'sini alamayız. bu bizim kötü takım olduğumuzdan yada başakşehir'in çok süper takım olduğundan değil. taktik meselesi. adamlar önde basıyor,geriden top yaptırmıyor, orta sahanı kitliyor vs vs. başakşehirle oyanan son 4-5 maça bakalım hepsinin şablonu aynıdır. hatta biliç döneminden beri aynıdır. peki sen ne yapıyorsun hocam? yine aynı dizilişle sahaya çıkıyorsun. sonra puan kaybı geliyor. perşembe'nin gelişi belli işte çarşambadan.

    ligdeki her maça ben büyük takımım istediğimi oynarım diye çıkılmaz ki. rakibin eksik, moralsiz. hafta içi maç yapmış yorgun. ve en önemlisi 7 puan gerinde. yani oynamak zorunda olan, 3 puan'a ihtiyacı olan o. değiştir taktiğini. ne bilim forvetsiz çık. ortasahayı doldur. şu zıkkım 4-2-3-1'den başka bir şey oyna. yap birşeyler şaşırt rakibin hocasını. ayağında döndür topu eve gele. bir süre sonra zaten düşecekler oyundan. o zaman istediğin gibi oynat. ah be hocam.

    ama neyse olan oldu. biz bundan sonrasına bakalım.

  • miray çınar

    dünyanın neresinde olursan ol, hangi şirkette çalışırsan çalış müşterine hakaret edersen kovulursun. seni derhal kapının önüne koyarlar. bir dakika bile düşünmezler. hadi git bakalım çalıştığın şirkette müşterinle dalga geç, seni ne yapıyorlar. müşteri sağ koluna tükürse, gidip eşşek gibi sol kolunu da uzatacaksın. öyle ergen gibi klavye başında yazmaya benzemez. iş hayatı adamı siker.

    yemek yediğin kaba sıçıyorsan sonuçlarına katlanacaksın.

    derhal işine son verilmesi gereken kişi.

  • 9 eylül 2015 selahattin demirtaş'a soruşturma

    yoldan geçen adamın teki değil bildiğin başbakan yardımıcısı çıkıp türkiye başkenti'nin belediye başkanına ithafen, ankara'yı parsel parsel sattı diyor. bir adet savcı da çıkıp soruşturma açmıyor. ama parti başkanı hakkında hoop hemen hukuk devreye giriyor.
    bana demirtaşı da savundurtmuş soruşturmadır. helal olsun.