shotcrete6
profili

  • 28 nisan 2018 ankaragücü'nün süper lige çıkması

    bu ligin ankaragücü, göztepe, karşıyaka, adana demirspor, adanaspor, diyarbakırspor gibi gerçekten taraftarı olan kulüplere ihtiyacı var. ankaragücü her ne kadar tarihinde şaibeli işlerle anılsa da şu an süper ligde yer alan başakşehir, kasımpaşa, osmanlıspor, alanyaspor gibi proje takımları yerine kesinlikle tercih edilir.

  • 23 kasım 2017 konyaspor olimpik marsilya maçı

    az önce neden yabancı sınırı olmaması gerektiğine dair çok güzel bir sahne izledik. aksine yerli sınırı olmalı. ömer ali şahiner gibi bencil, kendini göstermekten başka amacı olmayan topçuları görmek zorunda kalmayız belki.

  • 6 şubat 2017 tl'nin şahlanması

    tüm kurumlar fona devredildiği için gerçekleşen 3 kuruşluk şahlanmadır.

  • beşiktaşlıları mutlu edecek milli takım onbiri

    volkan demirel
    gökhan gönül
    yalçın ayhan
    ömer toprak
    hasan ali kaldırım
    mehmet topal
    oğuzhan özyakup
    alper potuk
    hakan çalhanoğlu
    gökhan töre
    cenk tosun

    beşiktaşlıların esas isyanı damadının menejerliğini yaptığı ozan tufan'a yer açmak için topal'ı stopere çekmesidir fatih terim'in. ya da koca sezon uydurma penaltıları atmak dışında ortalarda gözükmeyen selçuk inan'ın ısrarla 11'de olmasıdır. ya da danimarka'da 10 tane maça çıkmış emre mor büyük yetenek diye 75'te kurtarıcı olarak oyuna girerken töre'nin hatta alper'in ve hatta kerim'in kadroda dahi olmamasıdır.
    yoksa kimse necip neden yok, tolga nerede diye fatih terim'i suçlamıyor. heee iddia ediyorum bi beşiktaşlı olarak her gün itin bi tarafına soktuğum necip şu ozan'dan 2 kat faydalı olur takıma.

  • 13 mayıs 2016 beşiktaş'a doping testi yapılması

    bazıları kendi oyuncularının dopingli çıkmış olduğunu unutup utanmadan şu başlıkta bile yazma hakkı buluyor kendilerinde. her takıma yapılabilir kontrol. ama şampiyonluk maçından 2 gün evvel tesislere gidip doping testi yapmak orospu çocukluğudur. çok istiyorlarsa maç sonrası statta alırlar numuneyi.
    neyse.. biz her türlü koyduğumuz için her çeşit puştluğu deneyebilirsiniz. pazar günü tura bekleriz. gelin bi de orada alın numune..

  • 1.500.000 fazla oy alıp aynı sayıda vekil çıkarmak

    esasında adaletsiz olan hdp'nin %13 ile 80 vekil çıkarması değil akp'nin %41 ile 258 vekil çıkarmasıdır.
    meclise giren partilerin toplam oyu %95. buna göre aritmetik dağılım yapılır ise vekil sayıları şöyle olmalı:

    akp: (0,408/0,95)*550=236
    chp: (0,249/0,95)*550=144
    mhp: (0,163/0,95)*550= 94
    hdp: (0,131/0,95)*550= 76

    bu hesapla hdp ekstradan sadece 4 vekil kazanmış iken akp 22 vekil kazanmıştır.
    bence burada esas zararlı çıkan chp. mhp sadece 1 ilde 1. parti olabilmişken vekil sayısının az çıkması normal. hdp 14 ilde 1. olmuşken 4 vekil fazla çıkarması çok anormal sayılmayabilir. ancak chp 10 ilde 1. olmasına rağmen 12 vekil eksik çıkarıyor. bu daha büyük haksızlık.