orijinall5
profili

  • 27 nisan 2021 real madrid anadolu efes maçı

    (bkz: nesine nokta kom)
    ofişıl sponsors.
    ulan ergin ataman ya

  • spotify

    840 tane playlisti takip ediyorum, bir kısmını kendim yaptım. albümden çok tüketicisini daha çok bu playlistleri dinlemeye yönelttiği, ve modunuza göre, mekanınıza göre, tarzınıza göre müzik dinlemenize öncelik verdiği ve buna yönlendirdiği aşikar. yani her şarkı ve şarkıcıya ulaşalım mevzusu ikinci planda kalıyor. en başından beri bu bilinçle uygulamayı kullandığım için burada sürekli hortlayan onun busu yok şunun şu albümü yok mevzusu hiç gözümü tırmalamıyor açıkçası.

    bununla bağlantılı spotifyda bulamadığınızı mp3 formatında bilgisayarınızda ya da telefonunuzda bulundurun çok elzemse, onları da spotifydaki listelerinizle harmanlayın.

    artık bu yok yeaa diye de bok atmayı bırakın. verdiğiniz paranın karşılığını her ortamda böyle savunsaydınız ekmeğinizi kahvenizi etinizi alkolünüzü bu kadar pahalıya almazdınız

  • ntv spor

    başakşehir'in göztepe'yi kupada yenmesinden sonra "öp ağabeyinin elini!" diye başlık atan siteye sahip spor kanalımsı. göztepe'nin tarihini burada anlatmayacağım fakat mazisi olan bir kulübün, geliri belediyeden devletten gelen taraftarsız, yeni kurulan bir kulübe yenilmesinden sonra böyle bir başlık atılması hem ayıp hem de yersizdir. bu ayıbı yapmayı galibiyetin farklı olması meşru kılmaz kılamaz.

    ha madem ntvspor'daki haber yazıcılar bu kadar yaratıcı ve bu hareketi doğru buluyorlar, o zaman herhangi bir anadolu takımının istanbul takımı karşısında aldığı galibiyetlerde de aynı üslubu ve yaratıcılığı kullansınlar.

    (bkz: 20 aralık 2016 ntv spor terbiyesizliği)

    edit: ne olur ne olmaz link ekledim. link siteye yönlendirmiyor bu arada caps kendisi.

    edit2: kafayı el öpmeye takmışlar bu ara

  • 8 kasım 2015 fenerbahçe torku konyaspor maçı

    konya'da kimse 10 numarayı almamış lan. aykut kadro dışı bırakır diye oyuncular önlemini almış.

    edit: abeyle uyardı. sezon başında marica 10 numarayı alma hatasında bulunmuş.
    sonuç: kadro dışı.

  • uğur ışılak'ın şehitler için yazdığı şiir

    uğur sende yok kalibirasyon
    yazmışsın şiir yine atmasyon
    inanmıyor artık size bu populasyon
    utandırma şehitleri yapma ajitasyon.