scarletletter15
profili

  • ilişki ve evlilikte hayatı kayanın kadınlar olması

    "okumuş, çalışan kadın neden ev işi bekleyen hakkaniyetsiz öküz maço seçiyor" denmiş.

    esogluesek boğaziçi mezunuydu, solcuyum, emek, hak adalet vs diyordu, anasıyla sarma sarıyordu, destek oluyordu, yapamadığım yemek yok yalnız yaşadım her işimi görürüm diye övünüyordu. 6 ay geçmeden işten benle beraber gelip ben mutfağa koşarken yoruldum diye götünü deviren, yardım edemem sen de yapma dağınık kalsın sonra yaparım deyip asla yapmayan bir ergenus'a yani aslına rücu etti.

    cidden çok konuşuyorsunuz çok biliyorsunuz. yaşayın görün kazın ayağını çok bilmiş tenekeler.

  • regl olduğunu cart diye söyleyen kadın tipi

    muhafazakar bir erkeğe şöyle bir kombo yapmışlığım var.

    - neden oruç tutmuyorsun?
    + çünkü müslüman değilim
    - gerçekten mi???
    + hayır reglim
    - yaa bu kadar detay bilmek istemiyorum
    + istiyorsun, istiyorsun..

  • kadın erkek ilişkilerinin güncel sorunu

    ilişki yok flört var denmiş de flört de yok.
    hatta tanımak da yok, iletişim de yok.

    "yer çekimsiz ortamda muz yiyim ama çilek tadı gelsin" derecesinde bir kafaya kollektif olarak ulaşmayı nasıl başardık cidden??

    yatalım kalkalım ama ilişki kurmayalim, adı olmasın, sorumluluk olmasın, sonsuz özgürlük olsun ama yavsaklik olmasın, konuşalım ama flört ediyor olmayalım, tanışalım ama çok da tanışmayalim, iletişim kuralım ama iletişimin gereklerini yerine getirmeyelim.

    böyle uzar gider. kafayı yemişsiniz bence.

    ilişki mi??? kezban mısın?? yazdığın şeye cevap vermek mi? niye ezik misin? dürüst olmak mı? niye salak mısın?

    kafayı yemişsiniz. kendinize saygınız ve güveniniz sıfıra yakın geziyor benden söylemesi.

  • güzel zeki bakımlı eğlenceli pozitif hatun

    napacaksınız?

    güzelliğini soldurur, zekasını aşağılar, bakımına laf eder, neşesini söndürür, pozitifini negatife, yazını kışa çevirirsiniz net.

    oh ne güzel. o da olsun bu da olsun. her yönden beni beslesin. asalak mısın? "hayat zaten zor, bari o içimi açsın." o kadının içini kim açsın, kim ferahlatsın? çöp kutusu muyuz, sebil miyiz? sen ne vereceksin?

    hiç şaşmaz. kendinde yoktur ki arıyordur böyle yana yakıla.

    t: vermeden alma meraklısı tiplerin ıslak rüyası.

  • muharrem ince

    4 günlük bir tatile çıkmasını bir türlü anlayamayanlar bana şu karikatürü hatırlattı.

    50 gün 100 küsur miting. deli misiniz?

  • akp'li ailenin akp'li olmayan evladı

    o da bir şey mi? bunun ateisti, deisti bile var.

    iletişim formülünü veriyorum:
    kaba: yaw he he
    kibar: tabi annecim, tabi babacım. çok haklısınız.

    mantık: ne olursa olsun onlar annem babam, çok uzun süre yanımda olmayacaklar. laftan anlayacak yaşı da geçtiler. ben de bir zamanlar laftan anlamıyordum. şimdi onları üzmektense bilmişlik yapmayıveririm, gönüllerini hoş tutarım olur biter.

  • erkeklere çekici gelen kadın meslekleri

    düşmeyin bu tuzağa hanımlar.

    özellikle de mesleğinizi çekici, karizmatik, elit bulan ya da evliliğe, çocuk büyütmeye, evle ilgilenmeye müsait bulan tiplere dikkat edin.

    birincisi komplekse girecek, daha zeki daha başarılı olmanızı kaldıramayacak. ayni mesleği hatta daha iyisini de yapıyor olsa girecek o komplekse çünkü kadın başına başarılı olmanız esas sorun. ikincisi de ev içi/dışı emeğinden sonuna kadar faydalanıp "ne yapıyorsun ki? iş mi yaptığın?" şeklinde ezmeye çalışacak.

    meslek meslektir, emek emektir. klozeti çamaşır suyuyla ovalamak da emektir, bilgisayar başında mouse i tutan kola kramp girmesi de. olaya bu şekilde bakmayıp bazı meslekleri ezik bazılarını çekici karizmatik bulan, ev kadını diye aşağılayan tipler insanları yargılama haddini kendinde bulan, emeğe saygısı olmayan, klasik dandik insandır. kamil insan, huzurlu insan olmaktan uzaktır. bu çiğlik size evlenmeden önce hayran olmasına evlendikten sonra ise tam olarak o hayran olduğu yerlere saldırıp sizi aşağı çekmeye çalışmasına sebep olur.

    özellikle kendini geliştirsin çalışsın okusun etsin diyen tiplere dikkat. ileride tam olarak bunu yaptığınız için psikolojik şiddet görmeniz çok yüksek ihtimal. çünkü bu tipler kafasında insanları kategorize eder, ne olduğuna değil nasıl göründüğüne bakar, şekle bakar. insanları aşağılamakta sakınca görmezler. e zaten ben onun istediği gibiyim tam olarak deyip de buna gözünüzü kapatmayın çünkü huy değişmez. kendisi çiğ ise kompleksli ise (ki bu tercihi bas bas bağırmak bununla delice övünmek kompleks göstergesi) bir adım öne geçtiğiniz an tehdit olarak görür sizi. saldırır aşağılamaya çalışır. bir adım geride kalsaniz bu kez de aşağı görür aşağılar. ıki ucu boklu değnek çünkü adam tam değil, seninle tamamlanmaya çalışıyor. canı ister seninle övünür, sana söylemez şımarma diye, cunku seni tercih etmekteki başarısıyla kendisini övüyordur aslında, canı ister seni ezer kendi egosunu tatmin eder. böyle bir kadına hükmedebilmekle tatmin olur vs vs. oysa otur kendini şanslı say, kendine de saygı duy karşındakine de işte bok mu var? evet bok var.

    kendisini de aynı şekilde yargılıyorsa hele sakın bunu adil bir durum olarak görüp sevinmeyin. bundan adalet değil acımasızlık çıkar. çünkü bu daha da kötü. belli şekil şartları oluşmadan kendisini de sevmekten acizdir, değil ki sizi sevsin de merhamet etsin.

    "ikimiz de yüksek lisans mezunuyuz ikimiz de mühendisiz, kitap okumayı kaliteli filmler izlemeyi, kendimizi geliştirmeyi seviyoruz, ne kadar da uyumlu, poncik, cool bir çiftiz" derken çok dikkat edin. gerçekten öyle misiniz yoksa birinden birinizin komplekslerini, olmamışligini tamir etmek için kullanılıyor musunuz?

  • ya başörtünü çıkar ya da buradan çık

    kimsenin haberi ya da orijinal haberi okumadan konuştuğu hadise.

    kız ingiliz zaten. o sokakta oturuyor hatta. doğma büyüme oralı. yani yaşadığı yere uyum sağlamama suçlaması gerizekalıca.

    firmanın böyle bir politikası yok. olmadığını tekrarlayıp özrünü de dilemiş, ilgili görevliyi uzaklaştırdığını da söylemiş. özel işyeri istemez istemez diye bir olay da yok kısaca.

    allasen mcdonald's tan bahsediyorsun. onlarca müslüman ülkede şubesi olan, paradan başka dini olmayan firmanın bir tarafı yer mi acaba böyle bir politika benimsesin?

    ıki dk düşünmeden fikir kusuyorsunuz. evet kusmuk gibi yazdıklarıniz. az okuyun az kafayı çalıştırın kardeşim.

    buz gibi ayrımcılık buz gibi nefret suçu işte. daha bunun neyini tartışıyorsunuz?

    diğeri de helal değil müslüman ise yemesin demiş. ha yakın çevrede insanlara musallat olduğun yetmedi git teee ingiltere'deki kızın hayatına karışma haddini bul kendinde. muslumanim dedi diye senden mi emir almaya başladı? kendi aralarında daha anlaşamayan kırk mezhebe fırkaya bölünen birbirini kesen dangalaklar nasıl bu hakkı buluyorsa kendinde. önce bir gerçek islamı bul da ondan sonra dayatirsin. yeminim zararlısınız bu evrene.

    edit: dangalaklar ile tüm müslümanlar değil, birbirini yiyen, yetmeyip başkalarını dizayn etmeye çalışanlar kastedilmiştir. çoğuna tekabül ediyor evet ama yine de tümü değil.

  • başkanlığa evet diyenlerin linç edilmesi

    lan yine mı mağdur oldular diyordum ki henüz değilmiş.

    evet yapmayın böyle. linç etmeyin, mağdur etmeyin, allah rızası için diyorum bak, lütfen.

  • sefter taş

    kürt oluşuna vurgu yapanlar ayıp ediyor cok pkk lı profili gordum. bu çocuk zaten 2015 te kaçırılmış profilinde o tarz paylaşım hiç yok. garibanin biriymis baksanıza karizma göründüğünü düşündüğü düz duvar, priz önü fotolara. sefter ismini beğenmemiş doğukan diye profil açmış. bildiğiniz ergen. ana kuzusu. pkk ya dair hiç iz yok ığdırlı kara kaşlı olması dışında. en önemlisi ypg için değil tsk için savaşıyordu bu çocuk. bu çok büyük bir fark.

  • trafik magandalarının bebekli araca saldırması

    aynı şey istanbul'da kardeşim, eşi ve bebeğinin başına geldi. minibüsçüler tarafından.

    arabada bebek var deyince özellikle arabaya bebeğin olduğu tarafa tekmelerle sopalarla saldırmaya başlamışlar. bunlar insan değil diyeceksiniz, öyle değil işte. o kadar çoklar ki.

    o yüzden kuyruğunu kısıp başını eğip uzaklaşmak gerek. yok ben aileme şöyle yaptırmam, kendime laf ettirmem falan demeyin. arabada can'larım var diye dusunup basıp gidin. insanlarla yaşamıyoruz.

    testi kirildiktan, olan olduktan sonra hiç bir ceza hiç bir intikam olanı geri çevirmez, gideni getirmez içini soğutmaz insanın.

  • türk kızlarının gecelik yerine pijama giymesi

    her an gecelik giyebilecek kadar sıcak bir evin doğalgaz faturasını görse dudağı ucuklayacak tiplerin kafasını kurcalayan sorudur büyük ihtimal.

    "ben ısıtırım ehehe" cıvıklığını da geçiniz. hayat porno film seti değil.

  • anayasa komisyonundaki oscar wilde tartışması

  • 14 nisan 2016 istanbul'da patlama

    rezervine tükürüklerim gelmeye başlamış. milletin şukela ya da favori butonuna tıklama hevesini kolluyor bu tipler. lan az bi susup gelişmeleri bekle. ama yok. özellikle de patlama ölüm vakalarında hepten mide bulandırıcı oluyor. patlamış mısırını kapmış da gelmiş gibi. bilgin varsa yazarsın yoksa susarsın, yer kapmak ne lan?

  • türkiye ağır bir bedel ödeyecek

    rasim ozan kütahyalı beyanı.

    ''hep beraber yeni türkiyeye düşmanlık yaptılar, bu yılı unutun türkiye ağır bir bedel ödeyecek, ak partiye bir şey olmaz'' diyor. %60'ın vatan haini olduğunu düşünüyor kendisi. sıkıyorsa koalisyon kursunlar demiş.

    şimdi bol bol kötüye gidiyoruz korkusunu pompalayacaklar. erken seçim olursa millet korkup akp'ye oy verecek falan filan.