tek kasimi kendim aldim6
profili

  • akp sayesinde türkiye'de kalitesi artan şeyler

    (bkz: rim job)

  • evde sütyensiz gezmek

    sözlükteki başlığının yarısı "evet bir erkek olarak her gün yapıyorum hihihihihhi" şeklinde iletilerle dolu olan olay.

    çok komiksiniz lan gül gül öldük valla. hatta sandalyeden düştük. yarın hepiniz debe'desiniz o derece.

  • donanımhaber ölücüleri

    türkiye'de internetten alışverişin anasını siktikten sonra gözünü dünyanın en başarılı online alışveriş sitesine diken ölü sevicilerdir. bugün türkiye'de paketten kırık çıkan bir ürünü kargo tutanağı olmadan değiştirmek imkansız gibiyse bu tipler yüzünden işte. adamlar sistemin içine öyle bir sıçtılar ki firmaların getirdiği yaptırımlar yüzünden suçsuz normal müşteriler de mağdur oluyorlar.

    bu dallamalar yüzünden amazon türkiye'ye gönderimi durduracak bir gün. adamların türkiye pazarına girme planı varsa o da iptal olacak. oldu ki adamlar türkiye pazarına girdi diyelim yine de yurt dışındaki kaliteli hizmeti burda veremeyecekler bunlar yüzünden. ne iğrenç yaratıklarsınız siz. 2 dolar kar için illa düzgün giden bir şeyin içine sıçmak zorundasınız. lafa gelince sorsan hepsi ehli sünnet, haram yemeyen tiplerdir ama işin içine para girince 2 dolar için hiç düşünmeden göt verir bunlar.

    peki ben ne yapacağım, bu dallamaların forumda yazdıkları amazon'u nasıl dolandırdım temalı başarı (!) hikayelerini ingilizce'ye çevirip, arşivleyip amazon'a bildireceğim. böyle tipler sizi sömürüyor bunlara pirim vermeyin diyeceğim. bir umut işe yarar belki.

    amazon'u size yedirmeyiz. defolup gidip kendi çöplüğünüzde oynayın.

  • 2 kasım 2015 rte'ye suikast girişimi

    (bkz: mağduriyet is coming)

  • bmw'nin emisyon değerlerinde hile yapması

    (bkz: kendi epa'mızı kurarız)

  • dağlıca halkının şehit cenazelerini almaya gitmesi