dry power10
profili

  • bursaspor'un kapanması

    bugün radyospor yayınını dinledim. özet olarak şunu diyebilirim. programda , bursaspor'un 1 küsür milyar tl borcu var ama taraftar grubu takımın iflas bayrağı çekmesini istemiyor. çok zengini olan bursa şehrinde destek olan zenginlere , taraftar analı bacılı sövdüğü için zenginler de bu durumdan bezmiş ve yine taraftarlar kim gelirse gelsin söğüşleme modunu açıyorlarmış bu yüzden de varlıklı insanlar bursaspora destek olmak istemiyorlarmış. 3-5 zengin kişinin totalde 30 milyon dolar vererek bursasporu kurtarması olası ancak işin özünde taraftardan bezmiş bir bursa şehri var diye özetlenebilir.

    gerçekten nefret ederim bursaspordan ve ilk önce dinlemek istemedim programı ama baktım yol uzun açtım dinledim . görünen o ki , telefonla bağlanan bursasporlu bir gazeteci üstü kapalı bir şekilde taraftardan çok ciddi şekilde rahatsız olan büyük bir kitlenin olduğunu söylemeye çalıştı. zenginlerinden yönetimine herkesi illallah ettirmiş bir taraftar grubu var diye söyledi . direk söylemese de ima ettiği şey genellikle buydu.

  • fabrice n'sakala

    tamam rezil oynuyor ama orospu çocukluğun lüzumu yok. muz nedir amk!
    her zaman ki gibi kötü oynayan sol bek.

  • evrenin dışında var olan şey

    he amk he hiçlik.
    lan evrenin kendi, genişleme şekli çözülememiş; burdaki elemanlar hemen mutlak gerçeği görüp hiçlik demişler.

    sonra da sağda solda "kana rengini veren madde nedir" sorusuna vişne suyu diyen adama gülerler.

  • 24 temmuz 2019 avcılar motosiklet kazası

    hatalı olanın motorcu olduğu kaza.

  • çift soyadı kullanan kadınlar

    tabiki kişinin kararıdır ancak benim için en komik olanı ;

    (bkz: simge fıstıkoğlu tavukçuoğlu)

    soyadını oğlu parantezine almak.

    (fıstık +tavukçu) (oğlu)

    edit : bugün yazarlardan birisi bu esprinin daha önce yapıldığını ve bunun calıntı olduğunu söyledi. kendisini de ilettim aynı cümleyi, basit matematik bilen herkes bu isimdeki denklemi görür. bu isimdeki denklemi çalmak diye bir şey olamaz görmek diye bir şey olur.

  • 179 bin tl'ye araba satıp 10 tl kahve parası almak

    ya ben sizin algılarınızı sikeyim sevgili ekşi sözlük yazarları.

    olayın aslında 10 tl ile alakası yok ! bunu size (mal sürüsüne) şöyle anlatmak gerekir.

    minibüse bindiğinde 3.75 'dir sen 4 tl uzatırsın ve beklersin paranın üzerini burdaki 25 kuruş seni ne zengin eder ne fakir .

    aynı şekilde kredi kartı ile sigara aldın adam 13 tl değil de 15 tl dediğinde - adam mı sikiyon lan - dersin. bu 2 liradan kaynaklanan bir şey değil . insanı enayi yerine koymakla alakalı.

    şimdi gelelim adamın olayına :

    adamın parayı belirtmesindeki sebep ;
    1- verilen ürünün karşılığını zaten ödemişim.
    2- 10 tl'nin peşinde olsam 179 bin tl vermem !

    olay adamı enayi yerine koymak !

    ben olsam :

    "hassiktirin lan ordan, vermiyorum amk " derdim.

  • uçakta kadın-erkeğin yan yana oturabilmesi

    uçaktan korkan birisi olarak :

    diyarbakır antalya seferini yapan uçağa yusuf yusuf tezahüratları eşliğinde bindim. pencere kenarında 60'larında tatlı dilli bi adam , sağımda (koridorda) bakmaya kıyılamayacak kadar güzel bir kadın ancak benim derdim bana yetiyor .

    içeri doğru sıçarken " umarım kadının yanında salak salak hareketler yapmam korkunun etkisiyle " diyerekten nefes almakta güçlük çekiyorum. sağolsun yanımdaki adam korktuğumu farkedip sohbet etmeye benimle konuşup sakinleştirmeye çalışıyor. benim tek derdim uçak kalkarken nasıl sakin kalacağım .pek tabii kalamadım amcanın elini öyle bi sıkmışım ki adam hafif acı çeker gibi inceden bi gülümsemeyle "oğlum parmaklarımı kıracaksın " dediğinde kendime geldim.

    uçak havalandıktan sonra sohbetine devam ediyor adam ben hala düzenli nefes almaya çalışıyorum .çay söyledi sağolsun .bana ,kadına ve kendine. çayı içiyoruz bi taraftan uçak kalkmış yükselmişiz antep (sanırım) üzerinden şehrin ışıklarını görüyorum ama bi taraftanda kulağım uçağın motorlarında (insanın canı ne tatlı amk)

    bir bucuk saatlik yolculuk sırasında zaman benim için o kadar ağır ilerliyordu ki o süre hiç geçmedi gibi benim için . pilotun şu an alçalıyoruz tandanslı konuşmasının hemen akabinde yanımdaki kadının bağırarak değil ama hafif güçlü bir tonlamayla " ay sen napıyorsun" dediğini duyduğunda bittim ben dedim. o 1 saniyeden daha kısa bir sürede acaba ben korkudan kadının elini mi tuttum yanlış bi hareket mi yaptım diye göğsümün ortasına öküzün oturup soğuk soğuk ter attığım sırada kadın benim elimdeki plastik çay kaşığını gösterdi ama benim zihnim "ay sen napıyorsun" dediğinde uçup gitti zaten . tansiyonum gitti rengim attı kanım çekildi resmen. hissettim. (bilirsin bu hissi) nefes alırken zorlanmaya başladım hala konuyu anlayabilmiş değilim ve korkudan kadına kesin yanlış bi hareket yaptım diyorum öyle vahim bi yüz ifadem var ki ağladım ağlayacağım. bütün uçak bize döndü bazıları emniyet kemerini çıkartıp tepemize dikildi .hostes koştura koştura yanımıza geldi. ne yaptığımı bilmediğim halde gözlerim kaymaya hatta kararmaya başladı . uçağa binmek benim için zaten çok zorken böyle bir olay beni bitirdi . yekten 15 senemi bıraktım o olayda . totalde geçen süre belki 1 dakika bile olmamıştır .sonrasında kadın tekrar bana dönüp " sen o çay kaşığını yedin mi ?" diye sorunca hafif şuursuzlukla söylediklerini anlar gibi oldum elimdeki kaşığa baktığımda nerdeyse bi karıştan daha büyük mavi plastik kaşığın tırnağım kadar küçük olduğunu farkettim. anladım ki ben o plastik kaşığı yemişim.

  • aleviler neden terör yapmıyor

    (bkz: incinsen de incitme)
    (bkz: bin kere mazlum olsan da bir kere zalim olma)

  • mesut özil

    soğuk kanlılık üstadı olmuş futbolcu... top ayağındayken yüzüne dikkatli bakın, şu ifadeleri göreceksiniz:

    "şimdi önce topu sektireyim. evet oldu, şimdide bas topa dur. tamam, bir fake atayım, aha tarlaya gitti amk malı. vurayım kaleye artık zamanıdır. aha gol. böyle yapınca da gol oluyormuş asdssddadd. "

  • batugol

    (bkz: siktir kid)