halis ayarci16
profili

  • doğuda görev yapan genç bekar öğretmen kız

    idealist değildir, rızkına koşmaktadır.

    eğitim fak mezunudur, mezuniyet sonrası iş imkanları ortadadır, ya özel sektörde üç kuruş paraya kötü koşullarda çalışacak ya da kpssye girip kazanıp devlet memuru olacak.

    yani abd ve avrupa ülkelerinden gelen iş tekliflerini elinin tersi ile itti, kurumsal firmalarda ona inanılmaz maaşlarla yöneticilik pozisyonları teklif ettiler, "hayır, ben mahrumiyet bölgelerimize eğitim götüreceğim! dedi" şeklinde bir idealizm yok, hiçbir zaman da olmadı.

    olay şöyle ilerliyor, doğunun gariban bir köşesine atanıyorsunuz, bu esnada bir batı ilinde birisi ile görüşüp anlaşıp ve bazen de sevişerek ama genellikle mantık evliliği formatında evleniyor, eş durumu ile doğu hizmetini erteliyor ve çiçeği burnunda eşinizin şehrine göçüyorsunuz. çekilen çile max 3-4 yıl diyeyim, normalde atama bile beklemeden kenarda tutuluyor koca adayları, atama olunca 1 sene içinde evlenilip dönülüyor.

    gören de çalıkuşu feride sanacak bu ablaları lol.

  • çiftler birbirinin telefonunu alıp bakabilir mi

    bir soru cümlesidir.

    eskiden sözlükte format varkene böyle soru cümlelerinin altına böyle bir tanım dışında bir şey yazanları sikerek öldürüyorlardı. bu kurala uyarak kaportayı çizdirmeden hayatta kalan çok az eski yazar kaldık. siz de bu kurala uyun.

  • olası çin-hindistan savaşında tutulacak taraf

    tabiki çinden yana oluruz çünkü hintliler ermeniyi destekledi diyen malların uygur türklerine de danışmasını dilediğim husus.

  • köpeksiz sokaklar istiyoruz

    bu konu çok vasat şekilde tartışılınca üzülüyorum. karşı tarafı biraz parçalayayım.

    -çocuğa saldırsa ne olacak? mastürbasyon falan değil lan, çocuğa saldırsa ne olacak, bana saldırsa ne olacak, sana saldırsa ne olacak? cevap var mı? yok. ben kendimi bi şekilde korudum diyelim çocuğa saldırsa ne olacak lan, boğazını ısırdı diyelim, mastürbasyon mu diyeceksin gene.

    -isteyen evinde beslesin. gayet net ve basit bir çözüm. madem vicdanen üzüntüden geberiyorsun, al bi tanesini evinde besle. neticede kurt değiller, ormana atamayız, e barınağa da veremiyormuşuz. al bi tanesini. hadi al. onların evleri sokaklarsa ben sokakta yürüdüğüm zaman onların evinde mi yürümüş oluyorum, bu yüzden mi saldırıyorlar bana, ben nerede yürüyeyim? bizim bencilliğimizden sokaktalarmış, ben ne yaptım lan benim ne bencilliğimi gördün, köpekleri ben mi pet shoptan alıp sıkılınca sokağa attım lan. ben neden ısırılıyorum amk?

    -köpeklerle yaşamayı öğrenmek nedir yahu, ısırıyor orospu çocukları, çete olmuşlar, hepsi ılık götlüler mahallesinde sosis verile verile evcilleşmiş değil ki, taciz ediyor, hırlıyor, ısırıyor, yol kesiyor. bunu insan yapsa göz altına alınır, tutuklanır, lan bu eşkıyalara bir şey yapılamıyor. birlikte yaşamayı öğrenmek şöyle bişey mi acaba, düşünün bi -mahallede tinerciler var, bana bıçak çekiyorlar, bacağımdan ve karnımdan bıçaklanıyorum, kaçıyorum. sonra bana bu müptezel dalyaraklar gelip "tinercilerle yaşamayı bi öğrenemediniz hıh!" diyor, onların sokakta yaşamasının sebebi benmişmişim, sokaklar onların evleriymiş, bu yüzden onlarla yaşamayı öğrenmeliymişim" falan. mantıklı mı bu şimdi?

    püh amına koyayım.

  • 5 bin tl ile geçinemeyen ergen

    üniversiteler açılsın diye zırlayan ünili ergen tayfanın kanaat önderi olabilir bu.

  • dardanel ton çalışma kampı

    karantinaya almışlar. kararı alan da firma değil, il hıfzısıhha kurulu. geçiniz.

  • yiğit özgür'ün hakaret içeren çizimi

    çaylaklar camdan atla dese atlayacak tiplerin yardakçısı olduğu duyar kasma eylemi.

  • erkekle ciddi ilişki kurmanın aşırı zorlaşması

    bu noktada ciddi ilişki denilen şeyin erkek için bir yük olduğu ortaya çıkıyor.

    erkeğe yük oluyorsunuz, para kaybına, vakit kaybına neden oluyorsunuz, üstüne kafa sikiyorsunuz, premseslerimizin nazlarını çekecek köle arayışları ezelden beri vardı ama artık erkekler akıllandı galiba sonunda.

    (ara: fındık kadar)

  • fatih'in gerçekte berbat bir general olması

    bilen bilir zaten, başkalarının başarıları da kendisine mal edilmiştir.

    (bkz: istanbul'un gerçek fatihi kenan abi)

  • 4 aylık evliyken öldürülen kadın

    haberi daha tam okumadan sözlüğe copy paste edenlerin kaçırdığı ayrıntı var.

    " bir aile bu turk erkeklerine nasil kiz veriyor benim aklim almiyor" demiş.

    haberde "22 yaşındaki gencecik kız, severek kaçıyorlar evleniyorlar." diye bilgi var.

  • mühendislerin bankacılardan az para kazandığı ülke

    mühendislerin hafriyat kamyonu kasasına kürek kürek atılacak kadar çok ve vasıfsız olduğu ülkedir.

    not: mühendis

  • ailesine beklemesinler diye mesaj gönderen asker

    yav kim öğretti bu garibanlara kızıl elma'yı bilmemneyi? sağı solu fethetmeye çıkan ordunun (neden fethediliyor diye sorunca error veriyorlar, denendi) mottosuydu bu, bin yıl öncesinin, günümüzde geçerliliği var mıdır bunun?

    iste bu milleti ayakta tutan bu iman, bu inanç, bu vatan aşkıdır denmiş, ben lüksemburgu, belçikayı, isviçreyi vb., insanca, insan gibi yaşayan milletleri ayakta tutan şey her neyse ondan istiyorum, bundan değil.

  • oğuz atay'ın mezar taşına yazı yazılması rezaleti

    şiirsokaktacıların tümünün anasını sikeyim. duvarlara falan koca şiirlerin sadece piyasa olmuş 1-2 mısrasını yazmaktan öte bir yeteneği olmayan bu sikikler mezarın da amına koymuş elini ayağını siktiklerim.

  • dota 1 oynamış efsanevi nesil

    ha bir de bu efsanevi nesil dota 1 demez, dota der.

  • wehrmacht vs kızıl ordu

    teke tek değildir, almanya bu sırada batı avrupada ayrı, kuzey afrikada ayrı savaşlar içindeydi, rica ederim ancuk ancuk konuşmayınız.

    "stalingradda kızıl ordu kazandı ama !!!" diyen orospu çocuğuna not: bunun için wehrmacht 6. ordu ile sovyet rusya ordularının versusu başlığını açabilirsin.

  • meme büyüten titreşimli sütyen

    penis büyütücü sektöründe çalışmış arkadaşların dili malesef meme büyütmede işe yaramadığından bu gencoların reklam yalanlarına kanmayınız. efendi gibi sütyeninizi alınız, dile rağbet etmeyiniz.