karasin5
profili

  • meral akşener

    dün yaptığı hareketi olumsuzlayan sadece iki grup var:
    1- kemal kılıçdaroğlu trolleri
    2- sol postu giymiş faşist kürt ırkçıları

    kimlerin karşı çıktığına bakılarak bile vatan milletin hayrına ne kadar doğru bir hareket yaptığı anlaşılabilir.

  • 2090'da uyanılsa google'da aranacak ilk şey

    arama yapmak için google kullanıyor olmak yeterince büyük bir hayal kırıklığıdır zaten.

  • game of thrones

    spoiler var!

    high sparrow doğru bildiğinden şaşmıyormuş. tommen'in ensest mahsulü olduğunu adı gibi bildiği halde sırf bu dangalağı kafalamak kolay, bu tahttan inerse yeni gelen götümüzü keser diye sesini çıkarmıyor pezevenk.

    her dinci gibi işine geldiği kadar dindar işte. bu zamanaca hangi dinci doğruluk, dürüstlük peşinde olmuş ki bu yavşaklar olsun? o rahiple rahibenin götüne 7 köşeli yıldızı kim sokarsa demir taht yarışında onu destekleyeceğim.

  • game of thrones

    spoiler var:

    --- spoiler ---

    ne çok fanı varmış şu geri zekalı karının la. lady stoneheart nerde, niye dirilmiyor, ne zaman gelecek?

    la bu mal karı önünü arkasını düşünmedi gitti tyrion'u kaçırdı, savaş başlattı.

    kocasıyla baleish ibnesinin kerhanesinde görüştü, kocasının baleish'e güvenmesine dolaylı olarak da ölmesine sebep oldu.

    bacısı olacak kafası kırık orospuya güvendi ortalığı birbirine kattı.

    freyleri ikna edebilecek bir sürü yol varken türk anası usulü gitti nişan kıydı oğluna.

    kendileri için her savaşta binlerce kişi ölürken iki tane kızına dayanamadı, ben savaşın bitmesini evimde huzur içinde oturmayı istiyorum diyerek ellerindeki en büyük kozu jaime'yi saldı, en yakın müttefikleri karlstarklar ı düşman etti, savaşın kaybedilmesine sebep oldu.

    sanki çocuğun suçuymuş gibi jon'a hayatı zehir etti, daha çocuk yaşta sura gitmesine sebep oldu.

    bu karıyı gördüğümdeki kadar hiçbir karakter sinirlerimi zıplatmıyor dizide. sikeyim öldüreceği birkaç tane frey'i. lazım değil. eğer dizi bu karakteri pas geçtiyse ellerine sağlık derim.
    --- spoiler ---

  • 1 eylül 2015 otomotiv zammı

    nispeten iyi bir maaşım var. eşim de o yattığı yerden hayvan gibi para kazanan öğretmen. yurt dışında maaşını dolar euro cinsinden söylerse gülerler ama siz hayvan gibi dediğinize göre hayvan gibidir, güzel hatrınızı kırmaya gerek yok.

    ikimiz maaşlarımızı hiç yeyip içmeden bir yıl biriktirsek o tok sesli golf'ünüzü alamıyoruz.

    evimi 4 sene önce bankaya 10 yıl borçlanarak almıştım şimdi evin değeri de iki katına çıktı. yani zamanında o cesareti göstermemiş olsam ev almak da hayaldi şimdi.

    yahu ben de eşim de ülkenin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş, sonrasında mezunlar içerisinde dahi ön plana çıkıp güzel işler bulmuş ve hayatımızı birleştirmiş insanlarız. beraber dahi altı üstü bir ev bir araba alamıyoruz ama. lan bu ülkede bileğinin hakkıyla, emek vererek, okuyarak, çalışarak gelinen seviye buysa yerin dibine batsın. çalmadan çırpmadan alın teriyle yaşamayı imkansız hale getirdiler resmen.

    sokaklar onlarca bin tl değerinde araçlarla dolu, her yerden mantar gibi biten ve evimin şimdiki değerinin 2-3 katı olan evler daha inşaat halindeyken satılıyor.

    neyse sabah sabah moralim bozuldu. araba almayı geçtim de bu entryi işe giderken servis aracındayken yazmam hepten ironik oldu.