tas suratli9
profili

  • sevişirken kan verir gibi yatan kadın

    bedene girenin enjektör iğnesi inceliğinde olduğunu gösterir.

  • 17 ekim 2016 ankara toplantı yasağı

    nedeni elbette 29 ekim ve 10 kasım toplantılarını engellemektir. ortamlarda güvenlik nedenli dersin, kim bilecek amk

  • volkan konak'ın amerika'ya taşınma kararı alması

  • tiziana vergari'nin tartışma yaratan fotoğrafı

    (bkz: yaratamadı)

  • bulensiistiyorum.com

    açanın dişi kişi falan değil bir dh ölücüsü olduğu sitedir.

    buyrun bu dh konusu: http://forum.donanimhaber.com/m_114108260/tm.htm
    bu da dh profili: http://forum.donanimhaber.com/…le.asp?memid=1442915

    edit: arkadaşın kim olduğunu da buldum.

    burada blogunun adresini vermiş: http://forum.donanimhaber.com/…/f_//tm.htm#91632148
    blogundaki hakkında sayfası: http://www.emrahozkan.com/hakkimda/
    twitter hesabı: https://twitter.com/emrahozkan_com
    instagram hesabı: https://www.instagram.com/emrahxozkan/

    edit 2: aşağıdaki entry'ye bakınca başlığı açan fifirella kullanıcısının da kendisi olduğunu anlıyoruz. buraya kadarmış :) (bkz: #50371198)

  • buket akar

    hakkında tahmin yapmanın zor olmadığı kişidir:

    instagram profili: https://www.instagram.com/buketakar/

    "aynı isimle bir sürü insan var, nereden belli bu olduğu?" diye soracaklar için de:

    başlığı açmış olan mass joker nickli arkadaş bu entry'sinde buket'in bir ablası olduğunu ve abd'de yaşadığını söylemiş. şimdi instagramdan şu fotoğrafa bakıyoruz: http://websta.me/p/1130613508011765078_1196534906 evet, #ablakardeş tag'i var ve nashville'de çekilmiş.
    başlığı açan arkadaş da şu olabilir: https://www.instagram.com/p/-zcv3qzk8l

    tüm bunlar tahmindir, gerçek olmayabilir, gerçekler de acı olabilir, normaldir.

  • venezuela'da çıplak dil öğretiminin başlaması

    tanıtım videosunun sansürsüz versiyonunun aşağıdan izlenebileceği programdır.

    --- +18 ---
    https://vimeo.com/147729661
    --- +18 ---

  • facebook dislike butonu

    maalesef konuyu okumadan direk atlayanlar tarafından hayallere malzeme yapılmış butondur. türk tekno-magazin ve haber siteleri de daha fazla tık almak için işlerine gelen şekilde çevirmiş, milleti gazlamaya başlamıştır.

    orijinal makaleyi okuyanlar göreceklerdir ki, mark'ın bahsettiği buton, daha önce de birkaç kez gündeme gelen "sympathize" yani "acını/üzüntünü paylaşıyorum" içerikli bir buton olacak. zuck aynı makalede diyor ki "suriyeli mültecilerin dramı veya bir yakınını kaybeden kişilerin yaptığı paylaşımlar gibi hüzünlü içeriklerde de insanların yalnızca "beğenme" seçeneği var, biz onlara üzüntülerini belli edecek yeni bir seçenek sunmak istiyoruz."

    facebook'ta sizler de birçok kez görmüşsünüzdür ki, show business amaçlı olmayıp gerçekten hastalık veya vefat gibi durumların paylaşıldığı içeriklerde üzüntünüzü belli etmek için "beğen"i tıklamanız uygun olmuyor, sanki hastalığa veya ölüme sevinmişsiniz gibi oluyor, herkes de zaman ayırıp yorum yazmıyor. işte yeni gelecek olan butonla, bu gibi durumlarda "beğen" gibi tek tıkla o kişinin üzüntüsünü paylaşabiliyor olacağız.

    sizin yine de facebook üzerinde paylaşımlarını beğenmediğiniz kişiler varsa sözlükte arkalarından sallamak yerine onların haberi olmadan yayınlarını takip etmeyi bırakabilir, dilerseniz daha da ileri götürüp arkadaş listenizden çıkarabilir ve/veya engelleyebilirsiniz. isterseniz facebook'tan kendiniz tamamen çıkarak hepsini görmezden gelebilirsiniz. unutmayın ki sizin de anın gazına gelip paylaştığınız birçok şey, arkadaş listenizdekiler için çok da bir şey ifade etmiyor olabilir ancak arkadaşlık, dostluk veya akraba ilişkileri bu gibi durumlarda "beğen" butonunun kullanılmasını gerektirir*

  • booking.com

    kendi deneyimlerimden rahatlıkla söyleyebilirim ki otoriter bir sitedir. müşteriyi korur, otellere eyvallahı yoktur. rezervasyonla ilgili sorunlarda oteldekilerle yüz göz olup sinir bozmak yerine çağrı merkezini ararsınız olayı birkaç dakikada sizin lehinize çözerler.

    geçtiğimiz hafta sonu için yaptığım rezervasyonda üç beş kuruş daha fazla verip executive lounge erişimi, ücretsiz minibar vs. gibi ekstraları olan bir oda seçmiştim, özel fırsat falan derken gerçekten uyguna gelmişti. bana gelen rezervasyon onayında da tüm bu bilgiler yazıyordu.

    check-in yapmak için otele gittim, kayıt falan yapılırken sonradan sıkıntı çıkmasın diye özellikle sordum, böyle böyle ücretsiz minibar, executive lounge vs. hakkım var değil mi diye. resepsiyondaki görevli, misafir hizmetlerine sordu, sonra odanın ekstra hiçbir hakkı olmadığını, bu olanakların ücrete tabi olduğunu söyledi. onay mailini gösterip "bakın burada böyle yazıyor" dememe rağmen, "maalesef" demekten başka bir şey yapamadı.

    odaya çıktım, booking.com'un müşteri hizmetlerini aradım hemen, 0800'lü olan cepten aranmıyormuş, ingiltere numarası vardı, onu aradım, hemen türk müşteri temsilcisi çıktı, dedim böyle böyle, "biz hemen otelle iletişime geçiyoruz" dedi. 2 dk. sonra tekrar telefon çaldı, "otelle konuştuk, hallettik" dediler, hemen arkasından oda telefonu çaldı, "efendim executive lounge kullanımı için kartınızı gönderiyoruz odanıza, minibarınız da ücretsiz, kusura bakmayın vs. vs." dediler, içimden "aferin, öyle adam olun" dedim ben de.

    işin özü, zaten çoğunlukla keyif için çıktığınız seyahatlerde keyfiniz hiç bozulmadan, kafanız rahat bir şekilde eğlenmenizi sağlayan şirkettir.