spermman11
profili

  • mert altıntaş'ın telefonundaki harf şifresi

    sacmadir. zira kadikoy'de bahariye iletisim var oraya goturun hemen yapsinlar iki dakkada

  • polise iki yeni köprüyü kullanmanın yasak olması

    şimdi şöyle genşler,
    izmit'te gece yarısı büyük bir fabrikaya giriş yapıp soyuyoruz. ama kamyonlarla falan soyuyoruz o derece. sonra polisler takılıo peşimize sirenler çakarlar havada uçuşuyor. tam köprüye yaklaşıyoruz ki o da ne?? polisler el frenini çekip duruyor ve bizim gidişimizi arkadan izliyorlar.

    böyle iş mi olur amk? beyin kılavuzu olmayanların yönettiği ülkede yaşıyoruz resmen.

  • çocuğu tecavüzcüsü ile evlendirmek

    an itibariyle cnn türk'te nurhayat kayışoğlu'nun açıkladığı ve akp hükümeti'nin meclise verdiği önergedir. çocuk bu yaaa tecavüz ne demek? üstüne birde tecavüzcüsüyle evlendirmek? bu nasıl bir zihniyettir allah belanızı versin hepinizin amk.!!
    allah tez zamanda belamızı versin inşallah da aklımız başımıza gelir belki.

  • vahdettin ince

    ismi vahdettin olan kişiden ne hayır gelir dediğim şey.

  • 12 ekim 2016 abd savaş gemisine saldırı

    amerika'nın artık kendi sınırlarına dönmesi gerektiğini anlatan olay. ne işin var kardeşim bi s*ktirin gidin kendi topraklarınıza dünya sevmiyor sizi anlayın artık ya.

  • muhafazakarların muhafazakar gibi yaşamaması

    aslında başlık "türkiye'deki muhafazakar kesimin muhafazakar gibi yaşamaması" olacaktı. şöyle ki günümüz muhafazakarım diyen genç kesim sürekli dilleri dışarda gezerek kendilerine muhalif olanlara cevap yapıştırmakta eksik kalmıyor. cevap vermelerine versinler ama verdikleri cevap arsızca ve bilgisizce cevaplar. siz edepli olup dünyevi görüşlerinizi kendi içinde yaşamanız gerekirken bu küfürleşme bu nefret neye kime?

    iddia ederim bu kesimden 100 kişi alalım 90 tanesi okuduğu surenin ayet'in anlamını bilmez. hadi bunları geçtim yakın tarih sorsan sınıfta kalırlar. ki sınıfta kala kala birilerinin sayesinde bi yerlere gelmişler işte.. insanları eleştirip ve dini öne sürerek hep birilerinin arkasına sığınacağınıza gidin ihtiyacı olan fakire fukara'ya yardım edin. varsa yoksa huqqa'larda nargileler son model telefonlar arabalar selfi'ler.. yiyim sizin muhafazakarlığınızı

    edit : demiş ki delikanlı ya sev ya terk et diye..
    osmanlı gibi ingizlizlerle arap devşirmelerine satmadık bu ülkeyi savaştık. gerekirse yine olur aynısı bu böyle biline

  • beymen'deki 229 liralık ip

  • atatürk harici en iyi cumhurbaşkanı kimdir

    bazı şeyler vardır bilinir ama söylenmez.
    ama arada bir kaç şey dile getirmek lazım.

    mesela bir cumhurbaşkanı düşünün kızının düğününü kendi maaşıyla yapıyor, düğüne basit diyebileceğimiz özelliksiz bir araçla gidiyor, basında çıkmasın diye misafirlerini özenle seçiyor ziyadesiyle kalabalık tercih edilmiyor, düğünde elektrik sayacının numaralarını not aldırıp düğün bittikten sonraki kullanımı hesaplatıp, aradaki farkı yine kendi maaşından veriyor.

    ha bunların hiç birini yapmak zorunda değil cumhurbaşkanlığı devlet bütçesinden harcayabilir. her adım attığı yemeği her çağırdığı kişiyi devlet fazlasıyla ödeyebilir. kızına milyon dolarlık pahalı hediyeler de gelmemiş olabilir ama o milletini vatanını seven biri olarak her zaman yaptığı işlerle hatırlanacak.

    (bkz: ahmet necdet sezer)

  • gezi direnişinde bayrak ve atatürk'ün olmayışı

    açılmayacak entry'dir.

    al bunu

    bunu da al

    yetmezse buna da zoom yap

    (bkz: şimdi siktir git yobazcık)

  • 8 haziran 2016 mardin midyat patlaması

    gündem sıralaması

    1- olay yeri ile ilgili inceleme
    2- yayın yasağı
    3 - şahıs tespiti
    4 - örgüt açıklaması
    5 - lanetleme ve kınama bakanlığı
    6 - survivor

  • ben yurdum insanını artık sevmiyorum

    evet artık sevmiyorum. aslında yazılacak çok şey vardı ama bugün yaşanılan son damlayı taşırdı.

    bugün sabah saatlerinde tem'de okmeydanı sapağı yakınında eşime araba ile son sürat hızla giden ve sonradan geceden kalma alkollü olduğunu anladığımız bir arkadaş spin ata ata 4-5 kere çarpmış. arkadaşın aracı en son refüje çarparak dururken bizim aracımızı 100 metre ileriye fırlatmış. çok şükür ki kazadan yara almadan kurtulan eşim olay anında beni aradı ve hızlıca olay yerine gittim. neye bindim nasıl gittim hatırlamıyorum elim ayağıma dolanmış bir şekilde en son kendimi ek şeritte kazayı ararken buldum. saolsun o paniklememi gören motorsikletli bir arkadaş durup beni arkasına aldı ve olay yerine götürdü. (kendisi okuyorsa teşekkür edemedim kendisine çok özür diliyorum) kaza yerine varınca adam birden kendini savunmaya geçti ve banada biri çarptı dedi. oysaki kendisi yalan söylüyordu, sabaha karşı 4'de uyumuş ve hala alkolün etkisinde makas ata ata işe gitmeye çalışıyordu.bunun konuyla ne ilgisi var derseniz şöyle ki; bir yandan o zımbırtıyı üflerken bir yandan polis durumu anlatırken tem tabiki kitlendi. aracımız en önde kımıldayamıycak şekilde duruyordu ve insanlar zorluk çekmesin diye içeride cam kırıklarına rağmen oturup çekici gelene kadar ek şerite çekmeye çalıştık. olay burada koptu zaten biz orada aracımızdan olmuşuz, belki canımızdan olabilirdik ama insanlardan duyduğumuz hakaret ve küfür bugünkü yaşadığımız olaydan daha can acıtı ve incitici olamazdı. trafiği onlara göre biz bilerek kitlemiştik. ben bugün insanlarıma olan sevgimi ve saygımı iyice yitirdim. bu ülke iğrenç insanlarla dolu ve artık yaşamıma kimseye saygı göstermeyerek devam edicem.

    birşey daha var, hasdal-tem yoluna bağlanrken emniyet şeridinde ki eds kameralarının çalışmadığını bugün bizzat polisten öğrendik. kazanın nasıl olduğunu ve gerçek sorunun nerden kaynaklandığını bile göremiyoruz. bu yüzden o sağ serite takılan eds'ler göstermelikmiş. eh şimdi perte çıkan 1 aylık aracımıza mı üzülelim? yoksa yediğimiz küfürlere mi üzülelim? yoksa bir hiç uğruna değersiz bir şekilde yaşadığımız bu ülkeye mi üzülelim..

    bence biz klasik bir türk hareketi olan o cümleyi kurup yolumuza devam edelim.

    allah korumuş..