iflev4
profili

  • rte'nin türk milletine öğrettikleri

    atatürk türk milletine her şeyi öğretmiştir, bir tek uşaklığı öğretememiştir.

    işte atatürk'ün öğretemediği o uşaklığı tayyip erdoğan öğretmiştir.

  • fenerbahçe

    tarihe not düşülsün.

    robin van persie'nin mario gomez'le kıyaslandığı başlıkta bu beşiketaşlılar "van persie kim, ehehe" goygoyu yapmış, hem gomez'in, hem de cenk tosun'un van persie'den iyi olduğunu iddia etmişlerdir.

    işte van persie'den fersah fersah iyi olan bu arkadaşlar, 29 şubat 2016 fenerbahçe sekiztaş maçında ricardo quaresma'nın iki tane adrese teslim ortasını altı pastan kaleye gönderememişler, sekiztaşın puanına mal olmuşlardır.

    şimdi de tarihe daha önceden düşülmüş bir notu hatırlayalım.

    sene 2011, sekiz eşiktaş kasayı boşaltıp portekiz milli takımını transfer etmiş; beşiktaşsaraylılar da aşırı karakterli ve dik duruşlu oldukları için "yeter demirören" sloganlarını "yetmez demirören" ile değiştirmiş. ikinci yarıya 17'de 17 parolasıyla başlayan 8taş 7 haftada 7 puan toplamış ve tabi ki tam da fenerbahçe maçı öncesinde trabzonsarayın işini kolaylaştırmak için kenetlenmiş. işte tam da o maçtan önce bunların o küpeli yıldızı guti "alex de souza'yı tanımıyorum" diyerek aklınca büyüklük taslamıştır. sanki büyük bir takımda oynuyormuş gibi.

    maçın sonucu: alex 10 dakikada eziktaşa üç gol atıyor, beşiktaş kendi evinde rezil rüsva oluyor ve daha fazla gol yeyip rezilliklerine rezillik katmamalarının tek sebebi, o tanımadıkları yüce gönüllü adamın takım arkadaşlarına tek bir eliyle "durun, daha fazla gitmeyin" işareti yapması. kepazelerin üç kuruşluk namus ve şerefini kepazelere bağışlaması.

    tarih tekerrürden ibarettir. işte beşiktaşlıların sanki rakibini küçümsemek için sebepleri varmış gibi, sanki büyük bir takımlarmış gibi böbürlenmesinin, büyükmüş taklidi yapmasının peşi sıra güya fenerbahçelilerden daha kaliteli olan o futbolcularının sıçması, bir gelenek haline gelmiştir.

    bunları niye söyledim? beşiktaşın etrafında kenetlenen ve bu başlığın altını kirleten 4'te 3'ün sıçmıklarına cevap olsun diye mi? tabi ki hayır. keyfim öyle istediği için. çünkü sizi kötü bir ruh haline sokmak hoşuma gidiyor. durduk yere, hiçbir iyi ve geçerli sebebiniz olmaksızın iyi hissetmenizi istemiyorum. çünkü siz iyi hissetmeyi hak etmiyorsunuz.

    boyun eğeceksiniz. itaat edeceksiniz.

  • fenerbahçe

    bu takımın takımlarını tutanlar var.

  • ak parti'nin 1 kasımda %57 oy alacak olması

    akp'nin %5,7 oy alması, %57 oy almasından daha olasıdır.