coldekikutupayisikadarsansli2
profili

  • 21 eylül 2015 istanbul trafiği

    geçen hafta 1 saat 15 dakikada geldiğim yolu 20 dakikada gelmiş bulunmaktayım.

    bayram tatili için gidenlere sesleniyorum: bi daha gelmeyin ulan!

    zaten milletcek delirmişiz, e deliye de her gün bayramsa, istanbul'a dönmeniz için mantıklı tek bir sebep göremiyorum. ***

  • 30 yaşında bekar kadın

    ne çok ihtimal sıralanmış.

    çirkindir, yolludur, eziktir, koca bulamayınca kendini okumaya vermiş master, doktora filan yapmıştır vs vs...

    27 yaşında bekar bir kadın olarak (muhtemelen 30'unda da bekar olacak olan) söylüyorum ki belki de bunların hiçbiri değildir.

    hiç düşündünüz mü şuursuzca yerin dibine sokmaya çalıştığınız o insanların neler yaşamış olabileceğini.

    çevremde benim dışımda aynı şeyi yaşayan o kadar çok kız arkadaşım var ki... ve hepsinin hikayesi aynı. hepsi hayatının bir döneminde bir adamı çok sevmiş ama ona kavuşamamış insanlar.

    bir daha kimseyi öyle sevemedikleri için başka kimseyi hayatına almamayı tercih etmiş insanlar. o insanla olamayışının üzerinden yıllar da geçse hala o insan için ağlayan, yüreğinde hala onun sızısını hisseden insanlar. evlenmeyi kendine amaç edinmeyen, olacaksa sevdiğim insanla olsun yoksa herkes benden uzak dursun diyebilecek güce sahip, kendini başkalarının kollarında avutmak yerine tek başına mücadele etmeyi seçebilecek kadar güçlü insanlar onlar... zor olanı seçen insanlar. marifet olarak gördükleri için değil ama, başka türlü yaşayamadıkları için, sevmedikleri adamın elini tutamadıkları için yalnız kalan insanlar.

    ve bonus; bunların çoğu ortalamanın üstünde bir güzelliğe sahip, çevresinden hep ilgi görmüş insanlar. ki zaten mevzunun güzellikle çirkinlikle hiç alakası olmadığını hepimiz biliyoruz ama hani hemen buluyorsunuz ya sebebini o yüzden söyliyim dedim: çirkin değiller, yollu değiller, ezik değiller canlarım!

    burda öyle rahat rahat atıp tutuyorsunuz, kendinizce aşağılıyor, küçük görüyor (evlenmek büyük bir başarı ya çünkü toplumumuzun bir kesimi için!) ve kendinizce acıyorsunuz ya onlara, şimdi alın o ettiğiniz tüm hakaretleri münasip bir tarafınıza iliştirin!