borderline cadi8
profili

  • evlenirsek ailenle yaşayamam diyen kız

    bizim turk erkegi kadar solucan baska bir erkek gormedim ben. bakin ben hem kendi tecrubelerimden, hem cevremden gorduklerimi yazayim,

    -bu erkekler, normalde de(!), her özel gunu ailesiyle gecirmek icin havada 40 takla atar.
    -her bayram muhakkak bu mallarin yine kendi gibi mal olan aileleriyle mangal yapilmasi zorunludur. zaten mangaldan baska bi bok bilmezler. sadece lop lop.
    -persembe gunune, cuma gunune denk gelen ve haftasonuyla birlesen tatillerde, degerli vaktinizi bu mallarin aileleriyle gecirmek de zorunludur.

    bakin bu yazdiklarim da daha bunlarla ayni evde yasamamaniza ragmen olanlar.

    bizim turk erkegi asalaktir. 30 yasina gelip hala ailesiyle yasamaktan utanmaz. sorsan para kazaniyordur sigircanim, ayaklari uzerinde duruyordur, ama omrunde 1 kez 1 cift corabini yikamamistir, 1 kez yatagini toplamamistir, salatanin limonunu sikmaktan ote bir tane yemek yapmamistir, turk erkeginden meslegini alin, geriye kemik yigini kalir, beyin bile kalmaz.

    bir de esitlik mesitlik hesabi ode o halde, kiraya ortak ol o halde yazanlar var. sevgili sigircan, ben o kiranin yarisini seve seve oderim, hatta sen sesini kes ben tamamini oderim, ama sen de ayni benim gibi yemek de yapacaksin, temizlik de yapacaksin, cocuk da bakacaksin, makineye camasir da atacaksin, sike sike.

    esitlik boyle oluyor. capito? ha yapamayacaksan da sozlukte bos bos konusmayacaksin. 30 yasina gelmissin hala pederin odedigi internetten sozlukte kadinlara salliyorsun, sigir seni.

    lan zaten egitimli, maasini kazanan, dunya gorusu olan bir kadin nasil senin gibi bir sigirla ve onun sigir ustu sigir ailesiyle yasasin lan? bir de siktirsinmis, dikkat et de siktiri sen yeme.

  • flört döneminde sabah beni uyandırır mısın eşiği

    bana hep uyandıracağım diyip uyuyakalan mallar denk geldiğinden beni etkilemeyen krizdir. aman pardon eşiktir.

  • ortadan kalkarsa ortadoğu'ya barış getirecek şey

    (bkz: din)

  • arabada erkek varken kadının araba kullanması

    dedi mağara adamı. ve ekledi, ataerkil zihniyetin hüküm sürdüğü leş gibi bir coğrafyada yetiştim. mazur görün. ne kadar diplomam olsa da, ne kadar mesleğim olsa da, insan olmayı öğrenemedim. evde ağır işleri nasıl erkek yapıyorsa, kadın da bir zahmet direksiyona geçmesin. çünkü temizlik kadının, direksiyon adamın işi. biliyorsunuz çünkü direksiyonu elimizle kullanıp, beynimizle komuta etmeyiz. hayatın her alanında olduğu gibi, direksiyonu da sikimizle tutuyoruz biz. çünkü 1 adet sikimiz var. evet sikten ibaretiz!

    hassiktir ordan. ya gerçekten o kadar zevk alıyorum ki bu işten. kendinize ait olduğunu sandığınız o eril dünyanızda, çatır çatır araba kullanmaktan, gerektiğinde taksiciyle küfürleşmekten, sıkıştırmaya çalıştığınızda korkup suratımı kapatmak yerine üzerinize gitmekten ve hasta lan bu kadın bakışı atmanızdan, matkap kullanmaktan, vida sıkabilmekten, teknik konularda uzun uzun konuştuktan sonra bok gibi kalakalmanızdan ve bütün bunları yaparken de kadın olmaktan gurur duymaktan ölesiye haz duyuyorum.

    üç beş cahil göt'ün biçtiği sıfatlarla yaşamaya devam etseydik, değil trafiğe çıkmak, doğumhanelerden çıkamazdık. çünkü size göre kadın dediğin damızlık. aynı anneleriniz gibi. evet evet. sizleri de beğenmeyip eziklediğiniz o kadınlar yarattı.

    edit: bana mal yazmış aşağıda. kusura bakma sayın bok, anan seni doğurmamış sıçmış.

  • beşiktaş türkiye'nin barcelonası'dır

    barcelona'nın sahili ve plajlarıyla beşiktaşı döveceği gerçek. onu geçin, barcelona sahilde silme alkollü restoranlar varken, beşiktaşta sadece beltaş vb. çaycılar bulunur.

    ha medeniyeti kıyaslayacaksak, evet aynı medeniyet seviyesinde oldukları doğrudur. ama bu başka bir konu.

    edit: okumadım elbette futbol olduğu belli. ben bu açıdan baktım sadece. alla alla.

  • yabancı uyruklu bir erkekle evlenmek

    ataerkil, barzo, cahil, les, sunnetli ama iktidarsiz(!) topragimin erkeginden ziyade, yapmak isteyecegim evlilik.

    gerizekalilar sizi. sizinle evlenip bir de ustune promosyon paketi kaynana dedigimiz cahil cuhela takimi ile egreti akrabalik iliskilerine katlaniyoruz. sonra vay efendim yabanci erkek, turk kizini napsinmis.

    sen elin italyan kadini anana hizmet eder mi saniyorsun got! kurban olun lan turk kadinina. sanki ingiliz dogurdu pezevenkleri.

  • fakir turnusolü markalar

    (bkz: insan turnusolü başlıklar)

  • selahattin demirtaş

    hakkında abuk subuk yorumlar yapılıyor.

    ya arkadaş, biz emanet oyumuzu verirken, bu adamın apo'ya teşekkür edebileceğini, sayın diyeceğini düşünmedik mi amk ya? siz akıllısınız da biz mi malız?

    açıkçası, dağdan inen, siyasete giren, yetmedi vekil çıkaran bir durumda oldukları için beni zerre kadar rahatsız etmiyor. bu şekilde barışcıl siyaset yapacaklarsa, ben vicdanen rahatsız olmuyorum arkadaş.

    geçmişte olanları unutmadık biz de, mal mısınız nesiniz? ama geçmişte olanlar, gelecekte de olacak diye bir şey yok. şans verdik, iyi kullanırlarsa amenna, kullanamazlarsa eyvallah. bu kadar net.

    kendin söylüyorsun bak, geçmişte şehitler verdik diyorsun. ben de evlatlarım gelecekte şehit olsun istemiyorum bu kadar basit. bunu o minicik beynine sok artık.

    terörist'e sayın demekle, albay'a bayım demekle olmuyor bu işler. anlayın artık.