gomugomunoo8
profili

  • gençken her haltı yiyip 30'da evlenmek isteyen kız

    yanlış yapan kızdır hiç tasvip etmiyorum, 30'da evlenmeyin daha gençsiniz güzelsiniz yukarıdaki sığır gibilerle denk gelip muhatap mı olacaksınız?

    kendi ayaklarınızın üstünde durmaya devam, eğlenmeye gezmeye devam, karşınıza düzgün biri çıkarsa da evlenirsiniz size kalmış.

    yukarıdaki sığır gibiler de mekanlarda 'anaa bu kızı kim emcüklüyor acaba? keşke verse de emcüklesem' diye bakar, sonra namuslu edebiyatıyla kendine 'emcüklenmemiş' kız arar. yüce tanrı sizi öyleleriyle aynı mekanda olmak zorunda bile bırakmasın.

    (bkz: ahlak bekçisi namussuz)

  • beymen'de satılan 17 bin 450 liralık çöp poşeti

    seni çöpe atacağım poşete yazık

    bu poşet o poşetmiş meğer... biz de diyoruz neden anlamıyoruz? kesin aşk bu kızıl ötesi, yaralı müzesi, hareket edemem... in de bizim anlamadığımız bir anlamı var serdar ortaç ı maalesef yüzyıl sonra ancak anlayabileceğiz galiba.

  • 3 mart 2020 ibb'nin müze ücreti zammı

    gerizekalı mısınız arkadaşım sırıtıyorsunuz? bir taraf zam koyar öbür taraf sırıtır, öbür taraf zam koyar bu taraf sırıtır. ne olduğunu zannediyorsunuz? iyi bir şey mi yani?

    diğer her türlü zam gibi hoşumuza gitmeyen ve gelirimize gelen zamdan daha yüksek oranda yapılan zamdır. sebebi neydi ki?

  • scottish fold

    edit:entry silinmiş ilgili entry

    özel mesaj ifşalamak hoş değil ama hem çok özel değil aleni zaten hem de burada dursun.

    son harfi d adlı yazar yukarıda yazmış; bir anda yurtdışına gitmeleri gerekmiş, kedilerini götürmeyeceklermiş 2-3 gün içinde acil sahiplendirilmesi gerekiyormuş. yoksa mecburi ev sahibine bırakılacakmış vs ama sorduğumda atılan mesaj;
    'haftaya italya’ya gitmemiz gerekiyor. bizi neyin beklediğini de bilmiyoruz o yüzden satıyoruz. bize maliyeti 2600 tl ama herşeyiyle( taşıma kabı, kum kabı, kum mama, tırmalama tahtası) 2 kişilik tek yön venedik bileti yani 1500 tl ye vereceğiz yavrumuzu.şunu da belirteyim yavrumuz eğer petshopun belirlediği veterinere giderse 3 ay boyunca garantili. yani hastalanırsa vs. size yenisini veriyorlar. isterseniz faturalarını gösterebiliriz emin olun 1.000 tl zararla veriyoruz. yeterki şu dar zamanda sıcak bir yuva bulalım. 1500 dememizin sebebi de son kiramız. yoksa kediyi ev sahibine bırakıcaz işte:('.

    bu şekilde hayvan sahiplenecekseniz sahiplenmeyin.

    bir de garantiliymiş bir şey olursa yenisiyle değişiyormuş, bu ne lan? bu işe petshoplara bir ayar çekilmesi lazım.

    edit:ekran görüntüsünü kaldırdım mesaj ifşalamak çaylak edebilir dendi.

    edit2:alan kişi ücretle almış ücret isteyebilir ama düşünce şekli mesajdan belli yoksa çok kişi para karşılığı alıp veriyor. bu durumda öncelik hayvanın iyiliği olmalı sonra para konuşulmalı olmuyorsa gerekirse para gözden çıkarılır uygun birine sahiplendirilir ama hiç öyle bir niyet yok.

    edit3: `@zweigesprach` nickli yazarın bilgilendirmesiyle;

    scottish fold türünün genel özellikleri ve kökeni hakkında bir kaynak. sahiplenmeden önce bilgi sahibi olmakta fayda var.

  • her şeyi çözen en güzel söz

    (bkz: siktir et)

  • 200 lira yüzünden sevgiliden ayrılmak

    200 lira haklı. okumadım.

  • çok kırgınım putin'i aramayacağım

    sayın cumhurbaşkanımız erdoğan'ın son günlerde putin'in kendisini sallamaması ve ihmal etmesi üzerine takındığı tavırdır. aramamalı bence de bırak o arasın af dilesin ne o öyle kafasına göre takılıyor.

    yine de umarım araları düzelir, o konuda biz de çok üzgünüz.

    (bkz: trip atmak)
    (bkz: kız evi naz evi)

  • tarihi kalede sevişirken düşüp ölen çift

    (bkz: tutunamayanlar)